reklama
spring
Szczęścia dwa :)
Ja jutro liczę, że na wadze zobaczę -3 kg, pilnuję się ostatnio:-)
Zobaczysz!
patik80
Fanka BB :)
spring Gratki:-):-):-):-):-) Twoje sukcesy motywują do walki
koncia bez litości ten Twój em - tak ćwiczyć Twoją silną wolę toż to przecież tortury ja bym się złamała dzielna jesteś:-)
Skarletka pilnuj się pilnuj a jutro będziemy bić BRAWO:-) &&&&&&&&
a ja od razu w lepszym humorze - wczoraj marudziłam że waga stoi w miejscu a dzisiaj pokazało 71,3 kg JUPPPIII:-)
koncia bez litości ten Twój em - tak ćwiczyć Twoją silną wolę toż to przecież tortury ja bym się złamała dzielna jesteś:-)
Skarletka pilnuj się pilnuj a jutro będziemy bić BRAWO:-) &&&&&&&&
a ja od razu w lepszym humorze - wczoraj marudziłam że waga stoi w miejscu a dzisiaj pokazało 71,3 kg JUPPPIII:-)
K
koncia
Gość
patik, ale ruszyłaś, brawo! Wszyscy mnie tu przeganiają
patik gratulacje:-)
A ja też mam powody do radości. Zostało mi 2kg do zgubienia. Ostatnio jadłam dużo słodyczy, ale Emek powiedział że schudłam wiec weszłam na wagę a tam 56kg:-) dokładnie nie wiem ile ostatnio ważyłam, ale jak z jakiś miesiąc temu ważyłam się to jakoś koło 58,5 było. No więc brzuszki działają :-)
A ja też mam powody do radości. Zostało mi 2kg do zgubienia. Ostatnio jadłam dużo słodyczy, ale Emek powiedział że schudłam wiec weszłam na wagę a tam 56kg:-) dokładnie nie wiem ile ostatnio ważyłam, ale jak z jakiś miesiąc temu ważyłam się to jakoś koło 58,5 było. No więc brzuszki działają :-)
K
koncia
Gość
patik, ja mam @, więc waga stoi w miejscu, widzę po pierścionkach, że jestem spuchnięta, więc może po @ coś zleci, bo w lustrze wydaje mi się mniej zaczynam się sobie powoli podobać, tylko przydałoby się jeszcze to ciałko ujędrnić.
reklama
Podziel się: