reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspólne odchudzanie;-)

AnCia rozstępy mnie nękały również w wieku dojrzewania smarowałam takim kremami i pozostały mi tylko cieniuteńkie , prawie nie widoczne (trzeba się naprawdę dobrze przyjrzeć) niteczki na biuście i brzuchu.Po ciąży zostały mi rozstępy na brzuchu , na szczęście biust pozostał nietknięty :-). Smaruje i mam nadzieje na podobne efekty jak kiedyś :sorry:. Rozstępy raczej nie znikają ale mogą się zmniejszyć i zjaśnieć tak że są prawie nie widoczne.Chociaż podobno są jakieś zabiegi medycyny estetycznej które powodują że rozstępy znikają ale to już spory wydatek ale może kiedyś :tak:.

Koncia zgadzam się z tobą też nie wstydzę ale obwisły brzuszek bardziej mnie drażni niż rozstępy.Jak łapie doła to patrze na mojego kochanego smyka i od razu mi mija :).

Spring dzięki za informacje na pewno się przydadzą muszę zrzucić jakieś 10 kilo minimum i tak się właśnie zastanawiam jak to ugryźć :).

reklama
koncia super! gratuluję:-):-):-):-):-):-)
Scarletka w takim razie &&&&& za cud:tak: przecież się zdarzają:-)

u mnie przeklęta waga nie chce drgnąć:-( pocieszam się tylko że w pasie zniknęło 5cm i to widzę:-p emek mówi że też widzi:-D a w temacie rozstępów nie potrafię stwierdzić, że się ich nie wstydzę:no: jeśli nawet schudnę to i tak w stroju dwuczęściowym publicznie się nie pokaże:no: wiem, że rozstępy to nie życiowy problem i nie ma co się załamywać ale nie czułabym się swobodnie mając je odkryte:-p pozostaje mi kupić jakiś ładny strój jednoczęściowy albo plażowanie w odludnych miejscach:tak:

AnCia Smarowałam się kremem Fissan

img_3173_LRG-500x500.jpg

Dzisiaj też się tym smaruje koło 30-40 zł kosztuje tubka :).

Nie wiem jak wy ale ja mam rozstępy tylko na podbrzuszu , znacznie po niżej pępka i wystarczy tylko odpowiednio dobrać kostium dwuczęściowy i nie będzie nic widać.Bardziej mi przeszkadza brzuszek lekko odstający :).

Wynik na dziś: -10,9 kg:-) Bardzo się cieszę,bo ostatnio miałam wrażenie,że chyba stoję w miejscu. Chyba włączę też ruch. Od przyszłego tygodnia będę umawiać się z koleżankami na aerobik.
A dziś na obiad szparagi z krewetkami:eek: Czy ja to w ogóle zjem?:-p

patris, pierwszy raz widzę ten krem, gdzie go można dostać?
ja mam blade rozstępy od smarowania jakimś tam kremem, myślisz, że jest szansa, że po tym fissanie jeszcze się zwężą, czy już za późno?:baffled:

spring, ale ci ta waga pięknie spada, zazdroszczę samozaparcia, ja wiem, że zaniebałam moją dietę, ale to wszystko przez M, bo cidziennie przynosi ciastka! Teraz mu powiedziałam, że jak już musi się tym tuczyć, to niech kupuje tylko z kremem, bo ja takich nie tykam ;) i podziałało, wreszcie nie jem słodkiego! A on mi takie pyszne babeczki z toffi przynosił ahh

reklama
Do góry