AnCia rozstępy mnie nękały również w wieku dojrzewania smarowałam takim kremami i pozostały mi tylko cieniuteńkie , prawie nie widoczne (trzeba się naprawdę dobrze przyjrzeć) niteczki na biuście i brzuchu.Po ciąży zostały mi rozstępy na brzuchu , na szczęście biust pozostał nietknięty :-). Smaruje i mam nadzieje na podobne efekty jak kiedyś . Rozstępy raczej nie znikają ale mogą się zmniejszyć i zjaśnieć tak że są prawie nie widoczne.Chociaż podobno są jakieś zabiegi medycyny estetycznej które powodują że rozstępy znikają ale to już spory wydatek ale może kiedyś .
Koncia zgadzam się z tobą też nie wstydzę ale obwisły brzuszek bardziej mnie drażni niż rozstępy.Jak łapie doła to patrze na mojego kochanego smyka i od razu mi mija .
Spring dzięki za informacje na pewno się przydadzą muszę zrzucić jakieś 10 kilo minimum i tak się właśnie zastanawiam jak to ugryźć .
Koncia zgadzam się z tobą też nie wstydzę ale obwisły brzuszek bardziej mnie drażni niż rozstępy.Jak łapie doła to patrze na mojego kochanego smyka i od razu mi mija .
Spring dzięki za informacje na pewno się przydadzą muszę zrzucić jakieś 10 kilo minimum i tak się właśnie zastanawiam jak to ugryźć .