reklama
Ewi82
Fanka BB :)
U mnie powoli spada waga ale to tak po 10dkg dziennie hehe, ważę się codziennie na głodniaka rano i dzisiaj już miałam 16,5kg mniej. Więc jeszcze 6 kg i waga wróci do tej sprzed ciąży. Ale chcę zejść jeszcze kilka kilo bo przed też za dużo ważyłam... Dzisiaj zamiast płatków zjadłam dwie kromki razowego chleba z polędwicą i pół litra inki a na drugie śniadanie całego banana. Na obiad pstrąg i krupnik
A po Palmersie widzę bardzo dużą różnicę w wyglądzie skóry. Ogólnie jest dużo gładsza a rozstępy mniej widoczne i bledsze. Systematycznie smaruję i masuję długo miejsca z rozstępami. Wieczorami zatrudniam do tego męża.
A po Palmersie widzę bardzo dużą różnicę w wyglądzie skóry. Ogólnie jest dużo gładsza a rozstępy mniej widoczne i bledsze. Systematycznie smaruję i masuję długo miejsca z rozstępami. Wieczorami zatrudniam do tego męża.
Ostatnia edycja:
ooooooooooooo nie co to ma być!!!!!!!!!!!!
nie ma zadnego wypisywania sie i rezygnowania leniuchy!!!!!!!! zbierać tyłki i do roboty co już sie zmeczyłyście?? nikt nie mówił ze będzie łatwo !!!!!! nie poddawac sie tylko cierpliwych czeka nagroda...............a wiec do roboty w niedziele piszemy swoje efetyk wiec nie duzo czasu zostało
No to i ja sie zapisuje!!
Co prawda waze mniej niz przed ciaza ale chcialabym zrzucic jeszcze 4 kg...
Cel 47kg!!!
Ujedrnienie brzucha, bo za dwa miesiace nad morze jedziemy i nie chce sie wstydzic Wystarczy, ze Emek ma galarete na brzuchu!!
Mialismy od poniedzialku robic 6 Wajdera czy kogos takiego ale poki co Mloda ma problemy z zasnieciem,a jak juz zasnie to i ja zasypiam...
Zaczniemy wiec moze dzis:-)
AAA no i koniec z ciasteczkami imbirowymi... 300gr kazdego dnia to stanowczi za duzo!!
Co prawda waze mniej niz przed ciaza ale chcialabym zrzucic jeszcze 4 kg...
Cel 47kg!!!
Ujedrnienie brzucha, bo za dwa miesiace nad morze jedziemy i nie chce sie wstydzic Wystarczy, ze Emek ma galarete na brzuchu!!
Mialismy od poniedzialku robic 6 Wajdera czy kogos takiego ale poki co Mloda ma problemy z zasnieciem,a jak juz zasnie to i ja zasypiam...
Zaczniemy wiec moze dzis:-)
AAA no i koniec z ciasteczkami imbirowymi... 300gr kazdego dnia to stanowczi za duzo!!
ana4
Kochane maleństwa :-)
Cześć dziewczynki ! Nie wiedziałam że jesteście też tutaj -ale Was znalazłam :-)
Tak sobie myślę że może do Was dołączę ???W sumie jestem i tak na dietce a dzisiaj m. ma mi wtachać na piętro orbitreka -nie wiem kompletnie czy dam na nim rade no ale próba nie strzelba . U mnie jest taka sytuacja jak Wam dawnej pisałam że mam olbrzymią nadwagę i zarazem serdecznie jej dość ale postanowiłam i jak narazie silna wola mnie nie opuszcza-najgorzej mnie wkurzają imprezki rodzinne ,,jedz,jedz,a jeszcze tego spróbuj "-matyldijo tak to ja nigdy nie schudnę.Ogólnie to co nazbierałam 10kg w ciąży to spadło a nawet 1kg jeszcze no ale od świąt wzięłam się za siebie i 6 kg poleciało-nawet się nie spodziewałam no ale już lżej wchodzę w ubrania.
dziewczyny jak Wsze elektroniczne wagi??? bo ja zamówiłam na allegro i przyszła ale waże na niej o 2kg więcej niż na wskazówkowej i innej elektronicznej-i się wściekłam ale oddawać nie będę bo tylko kosztów narobię -będę odejmować te 2 kg.
Ewi a ten krem na rozstępy to jaką dokładnie nazwę ma ???
Może jakiś polecicie mi bo biustu ???
o kurcze mały się zbudził ...to lecę paaa!!!
Tak sobie myślę że może do Was dołączę ???W sumie jestem i tak na dietce a dzisiaj m. ma mi wtachać na piętro orbitreka -nie wiem kompletnie czy dam na nim rade no ale próba nie strzelba . U mnie jest taka sytuacja jak Wam dawnej pisałam że mam olbrzymią nadwagę i zarazem serdecznie jej dość ale postanowiłam i jak narazie silna wola mnie nie opuszcza-najgorzej mnie wkurzają imprezki rodzinne ,,jedz,jedz,a jeszcze tego spróbuj "-matyldijo tak to ja nigdy nie schudnę.Ogólnie to co nazbierałam 10kg w ciąży to spadło a nawet 1kg jeszcze no ale od świąt wzięłam się za siebie i 6 kg poleciało-nawet się nie spodziewałam no ale już lżej wchodzę w ubrania.
dziewczyny jak Wsze elektroniczne wagi??? bo ja zamówiłam na allegro i przyszła ale waże na niej o 2kg więcej niż na wskazówkowej i innej elektronicznej-i się wściekłam ale oddawać nie będę bo tylko kosztów narobię -będę odejmować te 2 kg.
Ewi a ten krem na rozstępy to jaką dokładnie nazwę ma ???
Może jakiś polecicie mi bo biustu ???
o kurcze mały się zbudził ...to lecę paaa!!!
Pinka a dlaczego w niedzielę, zaczęłyśmy w środę, więc miało być po dwóch tygodniach, no nie?
to miała być mobilizacja hi hi
Ewi82
Fanka BB :)
Ana ja używam palmersa i mi pomaga ale np. Pince nie pomagał. A na biust mustela.
Masakra jakaś!!!!!!!!!!! Mierzyłam dzisiaj masę sukienek i we wszystkich wyglądałam jak wielka tłusta baba. I jak przed ciążą miałam rozmiar 38, 40 tak dzisiaj 44 w cyckach było dobre!!! Załamałam się już nawet chciałam biec za samochodem do domu 15 km w ramach odchudzania! I w czym ja wystąpię na chrzcinach? Dołek...
Masakra jakaś!!!!!!!!!!! Mierzyłam dzisiaj masę sukienek i we wszystkich wyglądałam jak wielka tłusta baba. I jak przed ciążą miałam rozmiar 38, 40 tak dzisiaj 44 w cyckach było dobre!!! Załamałam się już nawet chciałam biec za samochodem do domu 15 km w ramach odchudzania! I w czym ja wystąpię na chrzcinach? Dołek...
Ana ja używam palmersa i mi pomaga ale np. Pince nie pomagał. A na biust mustela.
dlatego ja kupiłam tunikę. Miałam tak samo jak ty. Jak w pasie ideał, to w cyckach brakuje 10cm, a jak w cyckach się dopina, to wszędzie indziej wgląda jak worek na ziemniaki niestety muszę przeboleć to karmienie zanim piersi wrócą do dawnych rozmiarów.
reklama
Podziel się: