reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspólne odchudzanie;-)

a w moim przypadku karmienie piersią i chudnięcie to ściema jakaś:baffled: jem dużo mniej niż przed ciążą/w ciąży, karmię i doopa, chyba, że jeszcze ruszy, co???

reklama
U mnie powoli spada waga ale to tak po 10dkg dziennie hehe, ważę się codziennie na głodniaka rano i dzisiaj już miałam 16,5kg mniej. Więc jeszcze 6 kg i waga wróci do tej sprzed ciąży. Ale chcę zejść jeszcze kilka kilo bo przed też za dużo ważyłam... Dzisiaj zamiast płatków zjadłam dwie kromki razowego chleba z polędwicą i pół litra inki a na drugie śniadanie całego banana. Na obiad pstrąg i krupnik:)

A po Palmersie widzę bardzo dużą różnicę w wyglądzie skóry. Ogólnie jest dużo gładsza a rozstępy mniej widoczne i bledsze. Systematycznie smaruję i masuję długo miejsca z rozstępami. Wieczorami zatrudniam do tego męża.

Ostatnia edycja:
ooooooooooooo nie co to ma być!!!!!!!!!!!!

nie ma zadnego wypisywania sie i rezygnowania leniuchy!!!!!!!! zbierać tyłki i do roboty co już sie zmeczyłyście?? nikt nie mówił ze będzie łatwo !!!!!! nie poddawac sie tylko cierpliwych czeka nagroda...............a wiec do roboty w niedziele piszemy swoje efetyk wiec nie duzo czasu zostało:tak::tak:

No to i ja sie zapisuje!! :)
Co prawda waze mniej niz przed ciaza ale chcialabym zrzucic jeszcze 4 kg...
Cel 47kg!!!
Ujedrnienie brzucha, bo za dwa miesiace nad morze jedziemy i nie chce sie wstydzic:) Wystarczy, ze Emek ma galarete na brzuchu!!

Mialismy od poniedzialku robic 6 Wajdera czy kogos takiego ale poki co Mloda ma problemy z zasnieciem,a jak juz zasnie to i ja zasypiam...
Zaczniemy wiec moze dzis:-)
AAA no i koniec z ciasteczkami imbirowymi... 300gr kazdego dnia to stanowczi za duzo!!

Cześć dziewczynki ! Nie wiedziałam że jesteście też tutaj -ale Was znalazłam :-)
Tak sobie myślę że może do Was dołączę ???W sumie jestem i tak na dietce a dzisiaj m. ma mi wtachać na piętro orbitreka -nie wiem kompletnie czy dam na nim rade no ale próba nie strzelba . U mnie jest taka sytuacja jak Wam dawnej pisałam że mam olbrzymią nadwagę i zarazem serdecznie jej dość :wściekła/y:ale postanowiłam i jak narazie silna wola mnie nie opuszcza-najgorzej mnie wkurzają imprezki rodzinne ,,jedz,jedz,a jeszcze tego spróbuj "-matyldijo tak to ja nigdy nie schudnę.Ogólnie to co nazbierałam 10kg w ciąży to spadło a nawet 1kg jeszcze no ale od świąt wzięłam się za siebie i 6 kg poleciało-nawet się nie spodziewałam no ale już lżej wchodzę w ubrania.
dziewczyny jak Wsze elektroniczne wagi??? bo ja zamówiłam na allegro i przyszła ale waże na niej o 2kg więcej niż na wskazówkowej i innej elektronicznej-i się wściekłam ale oddawać nie będę bo tylko kosztów narobię -będę odejmować te 2 kg.
Ewi a ten krem na rozstępy to jaką dokładnie nazwę ma ???
Może jakiś polecicie mi bo biustu ???
o kurcze mały się zbudził ...to lecę paaa!!!

Pinka :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a dlaczego w niedzielę, zaczęłyśmy w środę, więc miało być po dwóch tygodniach, no nie?

Ana ja używam palmersa i mi pomaga ale np. Pince nie pomagał. A na biust mustela.

Masakra jakaś!!!!!!!!!!! Mierzyłam dzisiaj masę sukienek i we wszystkich wyglądałam jak wielka tłusta baba. I jak przed ciążą miałam rozmiar 38, 40 tak dzisiaj 44 w cyckach było dobre!!! Załamałam się:( już nawet chciałam biec za samochodem do domu 15 km w ramach odchudzania! I w czym ja wystąpię na chrzcinach? Dołek...

Ana ja używam palmersa i mi pomaga ale np. Pince nie pomagał. A na biust mustela.

Masakra jakaś!!!!!!!!!!! Mierzyłam dzisiaj masę sukienek i we wszystkich wyglądałam jak wielka tłusta baba. I jak przed ciążą miałam rozmiar 38, 40 tak dzisiaj 44 w cyckach było dobre!!! Załamałam się:( już nawet chciałam biec za samochodem do domu 15 km w ramach odchudzania! I w czym ja wystąpię na chrzcinach? Dołek...

dlatego ja kupiłam tunikę. Miałam tak samo jak ty. Jak w pasie ideał, to w cyckach brakuje 10cm, a jak w cyckach się dopina, to wszędzie indziej wgląda jak worek na ziemniaki:wściekła/y: niestety muszę przeboleć to karmienie zanim piersi wrócą do dawnych rozmiarów.

reklama
Ewi nic sie nie przejmuj ja z moimi cyckami i rękoma flakami nie wiem co zrobie mam nadzieje że sie ujędrnią od noszenia małej teraz spokojnie moge wejść w bluzki mojej giga teściowej

EWI SCARLECIA NIE JESTEŚCIE SAME:)

Do góry