reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspólne odchudzanie;-)

Pocieszajace że nie jestem z tym sama ale czeka mnie następna wyprawa na zakupy bo przecież muszę coś kupić. Wczoraj wieczorem wymyśliłam że kupię oddzielnie spudnicę i bluzkę bo w sukience to tragedia. W cyckach na ścisk a na dole worek i większość jest jakaś krótka a ja mam za grube nogi teraz. Dzisiaj waga minus kolejne 20dkg. Dlaczego to tak powoli leci:(???

reklama
A ja mam nadal 75 G, a zamiast cycków 2 puste worki :/ nie wyglądają tragicznie, ale ja się nie czuję z nimi dobrze...

Ewi, a wolno leci, bo organizm nie lubi jak mu się zabiera zapasy i zaczyna się bronić, dlatego podczas odchudzania może pojawić się zmęczenie.

stan na dzisiaj rano- tylko tak kontrolnie
waga- 71kg minus 1kg
pas - 86cm więc minus 2 cm
fałd - 99 cm ubyło mi 1 cm
rozstępy trochę bledsze niż przed stosowaniem kremów, więc smaruje nadal...
z ćwiczeniami kiepsko, jadłam też ciasto przez weekend, ale będę probować dalej...wstyd mi ze nie mam takiego samozaparcia...

waga u mnie stoi w miejscu, bo niby czemu ma spadać ;p ale jak to mój zawsze szczery ojciec stwierdził "normalnieję", czyli odzyskuję kształty ;) i rzeczywiście może ciut lepiej wyglądam.
Rozstępy też bledną.
Na siłownię chodzę tylko 2x w tyg. Ostatnio miałam taką długą przerwę, że ledwo zipałam na tych urządzeniach i po 10min miałam dość, tak mi kondycja spadła ;/
Ale za to poważnie się wzięłam za brzuszki i pewnie za sprawą tego+balsamu wreszcie brzuch nie wystaje przed biust, ale wciąż daleko mu do dawnej świetności :)

reklama
NO TO MOJA RELACJA Z DZIŚ............

w pasie z 94 na 88 czyli 6 cm mniej:tak:
waga 57 na 56 czyli 1kg mniej:tak:
ciało jest jędrniejsze cycki troszeczkę też natomiast rozstepy jeszcze czerwone......

to tyle:-p

Do góry