reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspólne odchudzanie;-)

Pocieszajace że nie jestem z tym sama ale czeka mnie następna wyprawa na zakupy bo przecież muszę coś kupić. Wczoraj wieczorem wymyśliłam że kupię oddzielnie spudnicę i bluzkę bo w sukience to tragedia. W cyckach na ścisk a na dole worek i większość jest jakaś krótka a ja mam za grube nogi teraz. Dzisiaj waga minus kolejne 20dkg. Dlaczego to tak powoli leci:(???

reklama
A ja mam nadal 75 G, a zamiast cycków 2 puste worki :/ nie wyglądają tragicznie, ale ja się nie czuję z nimi dobrze...

Ewi, a wolno leci, bo organizm nie lubi jak mu się zabiera zapasy i zaczyna się bronić, dlatego podczas odchudzania może pojawić się zmęczenie.

stan na dzisiaj rano- tylko tak kontrolnie
waga- 71kg minus 1kg
pas - 86cm więc minus 2 cm
fałd - 99 cm ubyło mi 1 cm
rozstępy trochę bledsze niż przed stosowaniem kremów, więc smaruje nadal...
z ćwiczeniami kiepsko, jadłam też ciasto przez weekend, ale będę probować dalej...wstyd mi ze nie mam takiego samozaparcia...

waga u mnie stoi w miejscu, bo niby czemu ma spadać ;p ale jak to mój zawsze szczery ojciec stwierdził "normalnieję", czyli odzyskuję kształty ;) i rzeczywiście może ciut lepiej wyglądam.
Rozstępy też bledną.
Na siłownię chodzę tylko 2x w tyg. Ostatnio miałam taką długą przerwę, że ledwo zipałam na tych urządzeniach i po 10min miałam dość, tak mi kondycja spadła ;/
Ale za to poważnie się wzięłam za brzuszki i pewnie za sprawą tego+balsamu wreszcie brzuch nie wystaje przed biust, ale wciąż daleko mu do dawnej świetności :)

reklama
NO TO MOJA RELACJA Z DZIŚ............

w pasie z 94 na 88 czyli 6 cm mniej:tak:
waga 57 na 56 czyli 1kg mniej:tak:
ciało jest jędrniejsze cycki troszeczkę też natomiast rozstepy jeszcze czerwone......

to tyle:-p

Do góry