reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspólne odchudzanie;-)

A ja ćwiczę codziennie dużo brzuszków + spacery + vibroaction + suplement diety wspomagający, a efektów brak... I po co moje wyżeczenia?? Tyle słodkości mnie ominęło :-D Ostatnio było -1cm ale znowu to samo...

reklama
ja ćwiczyłam jak pisałam kiedys tam... a potem jakoś przestało mi się chcieć:-( waga się utrzymuje na stałym poziomie...

smaruję moje rozstępy...póki co efektów nie widzę.

Pinka gratuluje!!!!!
u mnie waga 70,8 kg czyli na minusie 1,2 kg (wiem że te 200 g w te czy we wte to nie ma znaczenia, ale jak ładnie wygląda, że to już 70 a nie 71:-D)
w pasie 85 cm czyli 3cm mniej
fałdzior nadal 99 cm czyli tylko 1cm mniej

rozstępy stare bardziej blade, te nowe nadal czerwone.... a więc smarujemy dalej....
za dwa tygodnie muszę zejść poniżej 70 kg po prostu muszę! wieczorem jeszcze fotkę muszę pstryknąć...

patik- no super co chcesz wazne ze postepy sa:tak::tak: tak gwałtownie spadac z wagi tez jest nie dobrze:no::no: trzymam kciuki za kolejne 2 tygodnie damy rade

Kurde a ja sie nie wymierzyłam przed i nie mam jak porównywać. Na wadzie -17,30kg;) coś tam leci w dół pomalutku i czuję luz w spodniach które kupiłam po ciąży rozmiar za małe! Więc jeszcze mam tylko 5,20kg do wagi sprzed ciąży i 10,2kg do wstępnego celu! Krater zdecydowanie mniejszy, rozstępy bledsze i jakby mniejsze. Tylko cycki dalej wielkie ale narazie tak będzie. Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale odkąd zaczełam znowu pić herbatkę ziołową na laktacje to zaczeły mi pomału lecieć gramy i dziecko mniej marudzi wiec chyba się nie najadała bo mało produkowałam. Ale może się mylę...

Ps. Dzisiaj czyli piątek kolejne 30dkg mniej nanana;) mam się czym podniecać co;)? ale każdy gram mnie cieszy! ale idzie weekend, chrzciny to pewnie znowu dorzucę tak jak co chwilę trochę w dół i zaraz w górę i tak w kółko.

Ostatnia edycja:
A co to? Już wszyscy skończyli odchudzanie czy nagle wyskoczą z super efektami??? U mnie po chrzcinach i wyjadaniu po waga poszła w górę więc się nie chwaliłam ale dzisiaj zrzuciłam chrzciny plus jeszcze troszkę;) więc już -18kg, czyli moja jazda na rowerze przynosi jakieś skutki!

Patik masz już 6 z przodu???

U mnie b.z:
waga 56 kg
talia: 74 cm
fałdek mniejszy, cycki też:-(, rozstępów brak
troche zaniedałam dietke i wcinała słodycze dlatego od dziś szlaban, bo jak ja na tych kanarach sie pokażę?

reklama
Do góry