przyznaje sie bez bicia ze zjadłam małego loda
no to kochana teraz 2 razy wiecej cwiczeń heheh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przyznaje sie bez bicia ze zjadłam małego loda
koncia- masz racje ze mam mega potrzeby ahaha u mnie na jednym batonie by sie nie skonczło.............
patik ja tez na wagę narazie nie chodzę
a proponuje ci ważyc sie zawsze rano na głodnego tylko w bieliznie i wagę stawiaj zawsze na tym samym miejscu
Zastanawia mnie to ile ty przez te 3 dni godzin ćwiczyłaś?
JA muszę się pochwalić ćwiczę prawie dwa tyg + suplement diety wspomagający odchudzanie + ostatnio vibro action i zmieściłam się w kolejne spodnie, jem raczej normalnie najczęściej 3 posiłki dziennie bo poprostu nie bardzo mam czas kiedy jeść, wiem że to źle. Ale jak mały zaśnie to albo coś posprzątać, a to pranie nastawić, objad ugotować i dzień leci... Ale przyznam się, że ciężko mi z zrezygnowaniem ze słodyczy... Ale ograniczyłam je sporo, a wczoraj zjadłam kebab...
No i ostatnio w carrefourze jak byłam to kasjerka do drugiej kasjerki powiedziała, żeby otworzyć kasę z pierwszeństwem, bo może ta pani chciała by sobie pierwsza kupić, i popatrzyły na mnie.... Szkoda tylko, że jak byłam naprawdę w ciąży to nie byli tacy mili dla mnie :-)No wiec domyślcie się jaki mam brzuszek