reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspólne odchudzanie;-)

reklama
a ja kupiłam dziś tanie balsamy na biust, rostępy i cellulit perfecta i lirene. Są tanie i zawsze na mnie działały, to po co mam przepłacać ;)

Ewi, moim zdaniem najlepsza dieta, to taka, w której jest miejsce na wszystko, nawet na przyjemności. Po prostu załóż sobie, że 5 dni w tygodniu będziesz jadła zdrowo, a jak przyjdzie ochota na coś tuczącego, to pozwól sobie maksymalnie 2x w tygodniu. Każda przyjemność smakuje wtedy o 10x lepiej niż codzienne podjadanie! :) najgorzej wpaść w taki ciąg i codziennie zaspokajać swoje zachcianki, wtedy to ani nie jest przyjemne i do tego tuczy. A przy tej metodzie masz czyste sumienie i jesteś zadowolona, bo nie musisz niczego sobie odmawiać. Po prostu czekasz do tego dnia, który będzie przeznaczony na uczty i nie możesz się doczekać :D

bedzie efekt jojo;-)))

ja przed ciążą 54kg teraz 60
Od tygodnia staram się codziennie ćwiczyć, i -1kg, ale wydaje mi się, że brzuszek trochę spadł... Niestety nie mierzyłam wcześniej, ale dzisiaj jest to 94cm :szok:
Postanowenie: zmieścić się w moje jeansy r35
Słyszałam taki przesąd, że jeśli po ciąży kupi się nowe ubranie, to jest trudniej wrócić do ciuchów z przed ciąży.
A ja zisiaj zjadłam 2 ciasteczka i spory objad od chińczyka :blink:

Mała wskazówka dla ćwiczących ...
"(...)Ćwiczenia fizyczne wpływają na jakość kobiecego mleka. Podczas intensywnego wysiłku mięśnie wytwarzają kwas mlekowy, który może wywołać ból brzuszka u niemowląt karmionych metodą naturalną. Powinna upłynąć co najmniej godzina od zakończenia treningu do rozpoczęcia karmienia."

Ja nie mam silnej woli. Ojciec mi dał hiszpańską czekoladę nestle. No i mimo że nie mogę bo karmię to zjadłam dwa paski! I taka to moja dieta. Regularnię robię tylko masaże Palmersem moim rozstępom. Może chociaż tego się pozbędę...

ja po 3 dniach ćwiczen i nie jedzenia wiadomo czego 4 cm w pasie mniej Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

pinka, nie bedzie efektu jojo ;) to z dieta, ktora teraz dziewczyny stosuja co bedzie? lepiej jesc slodkie z umiarem niz codziennie, trzeba sobie postawic granice i tyle. efekt jojo wystepuje po restrykcyjnej, dlugotrwalej diecie, ktora konczymy i wracamy do starych nwykow, to o czym pisze, jest sposobem, zeby nie przytyc. Organizm swietnie sobie radzi z takim umiarkowanym szalenstwem.

koncia- napisałaś ze 5 dni jesz zdrowo a 2 kolejne uczta:tak: co dla mnie oznacza nadrobienie tyc 5 dni postu:-D

teraz zobacz ja straciłam 4 cm cwicząc i nie jedzac zadnych słodyczy chipsów itp:szok:... i jestem pewna ze jak teraz przez 2 dni bym jadła to wszystko z czego zrezygnowałam na poczet utraty wagi pas znów mi sie poszerzy................

no ale ja sie nie znam:cool2: a swoja droga to az mnie korci zeby ten system zastosowac tylko szlag mnie trafi ja znów urosnę:-D

reklama
Do góry