reklama
a ja kupiłam dziś tanie balsamy na biust, rostępy i cellulit perfecta i lirene. Są tanie i zawsze na mnie działały, to po co mam przepłacać
Ewi, moim zdaniem najlepsza dieta, to taka, w której jest miejsce na wszystko, nawet na przyjemności. Po prostu załóż sobie, że 5 dni w tygodniu będziesz jadła zdrowo, a jak przyjdzie ochota na coś tuczącego, to pozwól sobie maksymalnie 2x w tygodniu. Każda przyjemność smakuje wtedy o 10x lepiej niż codzienne podjadanie! najgorzej wpaść w taki ciąg i codziennie zaspokajać swoje zachcianki, wtedy to ani nie jest przyjemne i do tego tuczy. A przy tej metodzie masz czyste sumienie i jesteś zadowolona, bo nie musisz niczego sobie odmawiać. Po prostu czekasz do tego dnia, który będzie przeznaczony na uczty i nie możesz się doczekać
bedzie efekt jojo;-)))
ja przed ciążą 54kg teraz 60
Od tygodnia staram się codziennie ćwiczyć, i -1kg, ale wydaje mi się, że brzuszek trochę spadł... Niestety nie mierzyłam wcześniej, ale dzisiaj jest to 94cm
Postanowenie: zmieścić się w moje jeansy r35
Słyszałam taki przesąd, że jeśli po ciąży kupi się nowe ubranie, to jest trudniej wrócić do ciuchów z przed ciąży.
A ja zisiaj zjadłam 2 ciasteczka i spory objad od chińczyka
Od tygodnia staram się codziennie ćwiczyć, i -1kg, ale wydaje mi się, że brzuszek trochę spadł... Niestety nie mierzyłam wcześniej, ale dzisiaj jest to 94cm
Postanowenie: zmieścić się w moje jeansy r35
Słyszałam taki przesąd, że jeśli po ciąży kupi się nowe ubranie, to jest trudniej wrócić do ciuchów z przed ciąży.
A ja zisiaj zjadłam 2 ciasteczka i spory objad od chińczyka
lokata
Fanka BB :)
Mała wskazówka dla ćwiczących ...
"(...)Ćwiczenia fizyczne wpływają na jakość kobiecego mleka. Podczas intensywnego wysiłku mięśnie wytwarzają kwas mlekowy, który może wywołać ból brzuszka u niemowląt karmionych metodą naturalną. Powinna upłynąć co najmniej godzina od zakończenia treningu do rozpoczęcia karmienia."
"(...)Ćwiczenia fizyczne wpływają na jakość kobiecego mleka. Podczas intensywnego wysiłku mięśnie wytwarzają kwas mlekowy, który może wywołać ból brzuszka u niemowląt karmionych metodą naturalną. Powinna upłynąć co najmniej godzina od zakończenia treningu do rozpoczęcia karmienia."
K
koncia
Gość
pinka, nie bedzie efektu jojo to z dieta, ktora teraz dziewczyny stosuja co bedzie? lepiej jesc slodkie z umiarem niz codziennie, trzeba sobie postawic granice i tyle. efekt jojo wystepuje po restrykcyjnej, dlugotrwalej diecie, ktora konczymy i wracamy do starych nwykow, to o czym pisze, jest sposobem, zeby nie przytyc. Organizm swietnie sobie radzi z takim umiarkowanym szalenstwem.
koncia- napisałaś ze 5 dni jesz zdrowo a 2 kolejne uczta co dla mnie oznacza nadrobienie tyc 5 dni postu
teraz zobacz ja straciłam 4 cm cwicząc i nie jedzac zadnych słodyczy chipsów itp... i jestem pewna ze jak teraz przez 2 dni bym jadła to wszystko z czego zrezygnowałam na poczet utraty wagi pas znów mi sie poszerzy................
no ale ja sie nie znam a swoja droga to az mnie korci zeby ten system zastosowac tylko szlag mnie trafi ja znów urosnę
teraz zobacz ja straciłam 4 cm cwicząc i nie jedzac zadnych słodyczy chipsów itp... i jestem pewna ze jak teraz przez 2 dni bym jadła to wszystko z czego zrezygnowałam na poczet utraty wagi pas znów mi sie poszerzy................
no ale ja sie nie znam a swoja droga to az mnie korci zeby ten system zastosowac tylko szlag mnie trafi ja znów urosnę
reklama
Podziel się: