olka11135
Fanka BB :)
Dla mnie to coś nowego, w sensie, że w życiu bym siebie o to nie podejrzewała
Mam nadzieję, że szybko się pozbieram...
@olka11135 , leków się absolutnie nie boję, bo wiem, że bez nich sobie nie poradzę - praktycznie od początku roku usiłuję walczyć sama, różnymi sposobami, ale wszystko na nic, więc się bez farmakologii nie obędzie...
@DropKick , ja tylko do odchudzania się odniosę, bo z tym mam doświadczenie - schudłam 25kg i co prawda cycki to zasuszone rodzynki (które UWIEEEEELBIAM, bo duże cycki to był dla mnie koszmar), uda galareta, ale brzuch mega, nowo poznane osoby nie chcą mi wierzyć, że tyle ważyłam, bo po brzuchu nie widać Więc może Ola ma tak z cyckami, jak ja z brzuchem
Najzabawniejsze jest to jak @DropKick wyciąga sobie info z różnych wątków tak, żeby mnie niby ośmieszyć bo pomija istotne fakty. Ale skoro już wątek żyje swoim życiem to się podzielę Tak mam lepsze cycki niż kiedyś bo zaczęłam się stosować do różnych fajnych zasad, które super spisała blogerka Ania Maluje - ona ma też sporo info na instagramie le wrzucam tutaj zalążek: Link do: Wyzwanie pokochaj swój biust - Aniamaluje - blog lifestylowy dla młodych kobiet.
A skrócie - przede wszystkim nie noszę stanika - uważam, że to jest najważniejsze a reszta to dodatki.
Ania tam chyba nie pisze, ale ja jeszcze korzystam z różnych zabiegów na ciało (ale zaraz znowu będzie, że się chwalę kasą a przecież prawdziwi bogaci się nie chwalą) i biust
Ps. W tym wątku w którym pisałam, że są lepsze dokładnie pisałam dlaczego xD ale co tam.
Widzę tu duży potencjał na pisanie różnych fejknewsów xD