reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wsparcie partnera

reklama
Babcia Ganja, dobra komedia polecam 😂
Fox Weed GIF by Animation Domination High-Def

I z chyba nie odpowiedziałaś @Malina126 na pytanie ;)
Ta nadal o sobie. O losie 🤦‍♀️ uważam że wszystko napisałam. To że Pochodzę z dobrego domu nie znaczy że muszę wszędzie podkreślać status mojej rodziny. Ludzie którzy mają pieniądze nie podkreślają tego. Tak samo jak nie uwierzę ze osoba z nadprogramowymi kg która schudła ma lepszy biust teraz niż przed ciążą. Skóra rozciąga się, traci jędrność. I nie uwierzę ze osoba wykształcona inteligentna szuka zaczepki i wchodzi w pyskówki w internecie jak gimnazjalistka. Ja tu widzę giga kompleksy.

@Malina126 proszę. Nie chciałam odpowiadać, bo nie sympatujesz do mnie.

@Malina126 proszę. Nie chciałam odpowiadać, bo nie sympatujesz do mnie.
Prawda, nie sympatyzuję z Tobą, bo uosabiasz wszystko to czym gardzę w kobietach XXI wieku. Namawiałaś faceta na ślub, a teraz jesteś z nim, mimo że jesteś ofiarą przemocy. I dziecko na to patrzy.

Tym niemniej jestem ciekawa skąd masz takie info o Olce, bo wczorajsza rozmowa trochę zmieniła moje o niej zdanie, a chciałabym mieć szerszy pogląd. No to skąd o niej tyle wiesz?

walczyłam z depresją przez 4 lata ... coś okropnego... ściskam Was dziewczyny ! ❤️

Dla mnie to coś nowego, w sensie, że w życiu bym siebie o to nie podejrzewała :o
Mam nadzieję, że szybko się pozbieram...

@olka11135 , leków się absolutnie nie boję, bo wiem, że bez nich sobie nie poradzę - praktycznie od początku roku usiłuję walczyć sama, różnymi sposobami, ale wszystko na nic, więc się bez farmakologii nie obędzie...

@DropKick , ja tylko do odchudzania się odniosę, bo z tym mam doświadczenie - schudłam 25kg i co prawda cycki to zasuszone rodzynki (które UWIEEEEELBIAM, bo duże cycki to był dla mnie koszmar), uda galareta, ale brzuch mega, nowo poznane osoby nie chcą mi wierzyć, że tyle ważyłam, bo po brzuchu nie widać :D Więc może Ola ma tak z cyckami, jak ja z brzuchem :D

Dla mnie to coś nowego, w sensie, że w życiu bym siebie o to nie podejrzewała :o

@olka11135 , leków się absolutnie nie boję, bo wiem, że bez nich sobie nie poradzę - praktycznie od początku roku usiłuję walczyć sama, różnymi sposobami, ale wszystko na nic, więc się bez farmakologii nie obędzie...

@DropKick , ja tylko do odchudzania się odniosę, bo z tym mam doświadczenie - schudłam 25kg i co prawda cycki to zasuszone rodzynki (które UWIEEEEELBIAM, bo duże cycki to był dla mnie koszmar), uda galareta, ale brzuch mega, nowo poznane osoby nie chcą mi wierzyć, że tyle ważyłam, bo po brzuchu nie widać :D Więc może Ola ma tak z cyckami, jak ja z brzuchem :D
Nie pozbierasz się sama, jeśli to naprawdę depresja. Chciałabym, żeby ludzie zrozumieli, że to choroba taka jak każda inna. Zapalenie płuc czy rak same nie przejdą, to dlaczego ludzie liczą na to, że depresja jakoś przejdzie? Zmarnowałam rok na takie myślenie. Nie polecam.

Co do cycków - wszystkie są piękne. Bo są 😊
A moje rozjeżdżają się na boki i wiszą. Ale spoko, mogę nimi klapnąć starego w głowę - on to uwielbia 🤣

Laski, ja całe życie zmagam się z otyłością. Mam Hashimoto, niedoczynność tarczycy i mam wrażenie, że popatrzę tylko na batona czy hamburgera i mam 5kg na plusie. Lekarz chce włączyć mi acard podczas ciąży, a ja naprawdę nie jem nie wiadomo ile. Odkąd w ogóle zaszłam w ciążę to już mam 3kg na plusie, a nie jem więcej niż przed ciążą i też nie jem czegoś innego niż przed ciążą, no oprócz ananasa bo odkąd zaszłam to jest to moja miłość.

reklama
Do góry