reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Odlądam Mam talent i wpadłąm w przerwie;-) Tuśka zachwycona prezentami padła dziś szybciutko i od ponad godziny nie mam dziecka:-) a wraz z nią śpi nowa lala w łóżeczku:-) jeszcze jutro znajdzie prezent obok łóżeczka spodenki, golfik z ukochaną ostatnio kitty i ubranka dla nowej lali:-) szkoda że ja już zachwytu nie zobaczę:-(

Anetasa- rzeczywiście w takim wypadku sprzątanie to syzyfowa praca ;-)

Bo to była syzyfowa praca:wściekła/y: podłogi znów wypadało by myć:wściekła/y:

reklama
Pisałam i zjadło mi posta :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

oj, nie wiem, czy sie dzis wyrobie ze sprztaniem, bo mam taki napiety plan, ze :szok:
\

milego weeknedu:-)

Wysprzątałaś wszystko???

My już po zakupach i chałupka wysprzątana:-) choć nie wiem czy był sens bo plany się zmieniły i jednak moja siostra przyjdzie z Szymkiem do nas:tak: już sobie wyobrażam podłogi po zabawie tych dwóch małych wariatunciów:-D ale cóż musiałyśmy zmienić plan bo szwagier się rozchorował a że Tuśka ma na jego punkcie hopla więc nieuniknione byłyby zabawy z chorym wujkiem a po co ryzykować:sorry:

I jak chałupa cała???;-);-)

Duduś chory..................... od 23 jak zaczął chyrczeć to myśłałam, że gadrło zedrze........... gorączka raz jest a raz nie................... jak noc będzie kiepska to jur pojedziemy do lekarza, a jak znośna to w poniedziałek na pewno pójdziemy obejrzeć małego i wziąc skierowanie na badanie krwi...............
Słabiutki jest , ale z humorkiem:tak: prawie cały dzień dzieci oglądaja bajki:crazy:.......... lekarstwa, syropy bierze, a jak sie buntuje to mówię, że w pupę dam lekarstwo:-p........ wtedy ładnie otwiera japkę. Obejrzałam mu gardło i migdałki są czyste i jasne............ czyli chyba coś z krtania:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ale go rozłożyło bidulek dużo zdrówka życzę , a co do bajek raz nie zawsze w sumie co on ma robić w tym łóżku tak to chociaż sobie na bajki popatrzy.

Asia KC
jak ten czas szybko leci właśnie dopatrzyłam się że Ty masz już 25 tyg ciąży za sobą :szok::-)kiedy to zleciał ,coraz bliżej do rozwiązania. A Twój mąż na za ile i na ile przyjeżdża do domku, bo Ty właściwie zostaniesz sama na jakiś czas z maluszkami. A mama albo teściowa mieszkają blisko ?

Wpadam jak bylyskawica, Od rana bylismy na zakupach, nie wiedzielismy co Mikolajowi kupic na mikolajki, kupilismy jakas dziwna pilke-kule ktora przeistacza sie wjakiegos stworka. Mlody wybral sobie tirka i kupilam mu jeszcze kredki.
S pojechal po 12 mys samochod i wplatal sie w zmiane hamulcow:wściekła/y: nie wiem o ktorej zjedzie,a po 17 mamy miec gosci. Zrobilam obiad, tzn. dotarlam placki, ugotowalam mamie pomidorowke, Janusz pozniej przyjedzie zabrac i podszykowalam obied na jutro. I nic mi sie nie chce. Najmniej gosci, tzn. gościówy:confused2:
I jak goście???? Mąż dotarł

Maonia
prezenty kupione? Doszliście już do porozumienia w sprawie wigili gdzie ma być???

My dzisiaj byliśmy na zakupach wydaliśmy już 350 zł a to dopiero połowa prezentów a gdzie reszta i do tego jedzenie:szok::cool2::rofl2:

Oglądałyście może film "Galerianki" ja nie mogłam zasnąć tak mi się kotłowało w głowie :-:)-(z natłoku myśli przecież to były dziewczynki ja to bym tych "gachów" co z takich usług korzystają powywieszał wiecie za co...........

Nuśka impreze dzieckowo przeżyłam najbardziej smiałyśmy się z Gośka jak Tuśka była pod ławą a Szymuś na i ona go karmiła wafelkiem:-D porobiłam zdjęcia jak M jutro zgra to wrzuce:-) uciekam spać bo jutro do pracy:crazy:

Asia KC jak ten czas szybko leci właśnie dopatrzyłam się że Ty masz już 25 tyg ciąży za sobą :szok::-)kiedy to zleciał ,coraz bliżej do rozwiązania. A Twój mąż na za ile i na ile przyjeżdża do domku, bo Ty właściwie zostaniesz sama na jakiś czas z maluszkami. A mama albo teściowa mieszkają blisko ?

My dzisiaj byliśmy na zakupach wydaliśmy już 350 zł a to dopiero połowa prezentów a gdzie reszta i do tego jedzenie:szok::cool2::rofl2:

Oglądałyście może film "Galerianki" ja nie mogłam zasnąć tak mi się kotłowało w głowie :-:)-(z natłoku myśli przecież to były dziewczynki ja to bym tych "gachów" co z takich usług korzystają powywieszał wiecie za co...........

No u mnie już 26tc się zaczął. :-) Fajnie!
Mąż chwilowo w pracy, wraca za tydzień i będzie do 21stycznia. Potem wyjeżdża znowu na 6 tyg i wraca 7mego marca - czyli już tuż przedporodowo :szok::-D

Zazdroszczę Ci zakupów. Bardzo! chciałabym mieć je za sobą... ale niestety.
Jakoś w ogóle nie mogę się zabrać za temat.

Galerianki - nie widziałam ale wiem o co biega... niefajny mocno temat :-(

Och Luandzia - zazdroszczę Ci tak licznej pomocy. I Ty i dzieci na tym korzystacie :tak:

Asia zapomnialam o Tobie :zawstydzona/y:Ty to dopiero jestes supermenka ja nie dalabym rady:no:
bo Zuzia teraz potrzebuje duzo uwagi a ja musze co chwile karmic co mala troche denerwuje bo jest zazdrosna jak w piatek niania wziela na chwile Helenke na rece do Zuzia kazala jej dac ja do lozeczka :sorry:mi tez tak caly czas mowi a przeciez karmic musze a u nas to schodzi minimum pol godziny plus czas na odbekniecie

Maonia
prezenty kupione? Doszliście już do porozumienia w sprawie wigili gdzie ma być???

.
na Mikołaja kupione:tak:na święta jeszcze nie:no:a sprawa wigilii rozwiązana:-)my spędzamy wigilię tak jak D chciał czyli sami w domku, mama idzie do brata, w pierwszy dzień rano chyba pojedziemy do mamy a popołudniu do teściów no i cały drugi dzień świąt mamy równiez dla mamy albo weźmiemy ją do siebie albo zostaniemy u niej to się jeszcze okaże ważne że jest porozumienie w sprawie wigili i że mama zrozumiała dlaczego nie przyjedzsiemy no i że brat zaprosił ja do siebie:-)

Galerianek nie widziałam ale czytałam recenzje i mam zamiar obejrzec.
a my właśnie oglądamy ,,Starsza pani musi zniknąc" świetna komedia:tak::-D:-D:-D

Asia zapomnialam o Tobie :zawstydzona/y:Ty to dopiero jestes supermenka ja nie dalabym rady:no:
bo Zuzia teraz potrzebuje duzo uwagi a ja musze co chwile karmic co mala troche denerwuje bo jest zazdrosna jak w piatek niania wziela na chwile Helenke na rece do Zuzia kazala jej dac ja do lozeczka :sorry:mi tez tak caly czas mowi a przeciez karmic musze a u nas to schodzi minimum pol godziny plus czas na odbekniecie
Luandzia Ola tez była tak zazdrosna o Mateuszka pamiętam że nawet raz kazała mi że mam go komuś oddac albo sprzedac na allegro ale naszczęscie już jej to mineło i Zuzi też ta zazdrośc minie zobaczysz:tak:;-)

DONKAT W dniu urodzin Twych kochana, życzę szczęścia pod dostatkiem. Aby troski i kłopoty, odpłynęły gdzieś ukradkiem. Słońce niech Ci zawsze świeci, a na twarzy uśmiech gości. I by nigdy Ci nie brakło - marzeń, wiary i miłości.

reklama
Wm się o poranku:-) i lecę zaraz zrobić sobie kawkę co by mi sie oczy otworzyły bo się dziś nie wyspałam:cool:Miłego dnia dziewczyny!:-)

DONKAT W dniu urodzin Twych kochana, życzę szczęścia pod dostatkiem. Aby troski i kłopoty, odpłynęły gdzieś ukradkiem. Słońce niech Ci zawsze świeci, a na twarzy uśmiech gości. I by nigdy Ci nie brakło - marzeń, wiary i miłości.

100LAT KOCHANA:-):-):-)

Do góry