justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Krolestwo za kawe!
ale mam kaca, juz zapomnialam jak lubie pic z moim swiadkiem ze slubu a po 22 zachcialo nam sie jechac do Maka, mlody zasnal ledwie wsiedlismy do samochodu i juz tak spal do ranaI jak goście???? Mąż dotarł
Mateusz mowi,ze on jest dzidzia, ze jest malutki i ze lozeczko jest jego,a przeciez nie mowimy,ze zabierzemy,czy,ze nowy dzidzius bedzie tam spal. Sam z siebie wymyslil i boje sie co to bedzie, jak juz bedzieAsia zapomnialam o Tobie Ty to dopiero jestes supermenka ja nie dalabym rady
bo Zuzia teraz potrzebuje duzo uwagi a ja musze co chwile karmic co mala troche denerwuje bo jest zazdrosna jak w piatek niania wziela na chwile Helenke na rece do Zuzia kazala jej dac ja do lozeczka mi tez tak caly czas mowi a przeciez karmic musze a u nas to schodzi minimum pol godziny plus czas na odbekniecie
dolaczam sie do zyczen:-)DONKAT W dniu urodzin Twych kochana, życzę szczęścia pod dostatkiem. Aby troski i kłopoty, odpłynęły gdzieś ukradkiem. Słońce niech Ci zawsze świeci, a na twarzy uśmiech gości. I by nigdy Ci nie brakło - marzeń, wiary i miłości.