reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Krolestwo za kawe!

I jak goście???? Mąż dotarł
ale mam kaca, juz zapomnialam jak lubie pic z moim swiadkiem ze slubu:-D a po 22 zachcialo nam sie jechac do Maka, mlody zasnal ledwie wsiedlismy do samochodu i juz tak spal do rana

Asia zapomnialam o Tobie :zawstydzona/y:Ty to dopiero jestes supermenka ja nie dalabym rady:no:
bo Zuzia teraz potrzebuje duzo uwagi a ja musze co chwile karmic co mala troche denerwuje bo jest zazdrosna jak w piatek niania wziela na chwile Helenke na rece do Zuzia kazala jej dac ja do lozeczka :sorry:mi tez tak caly czas mowi a przeciez karmic musze a u nas to schodzi minimum pol godziny plus czas na odbekniecie
Mateusz mowi,ze on jest dzidzia, ze jest malutki i ze lozeczko jest jego,a przeciez nie mowimy,ze zabierzemy,czy,ze nowy dzidzius bedzie tam spal. Sam z siebie wymyslil:confused2: i boje sie co to bedzie, jak juz bedzie
DONKAT W dniu urodzin Twych kochana, życzę szczęścia pod dostatkiem. Aby troski i kłopoty, odpłynęły gdzieś ukradkiem. Słońce niech Ci zawsze świeci, a na twarzy uśmiech gości. I by nigdy Ci nie brakło - marzeń, wiary i miłości.
dolaczam sie do zyczen:-)

reklama
Witam.
Adaś z lekkim stanem podgorączkowym, nie jechalismy do lekarza, jutro pójde, kaszel mnie nie pokoi, robimy inhalacje, syropy i inne specyfiki stosujemy................ Wczoraj wieczorem się porzygał glutami a potem spał z przerwami kaszlowymi i to dosc częstymi, spał z nami....

Donakt
100 lat

Mi łej niedzieli

Ja jestem dętką dzisiaj. Nie wiem czy rozkłada mnie choróbsko, czy to odstresowe, bo w rodzinie mamy dość napiętą sytuację (na szczęście nie między mną a mężem czy dziećmi ale i tak w zw ze świętami stres to dla mnie potężny).
Ale głowa boli, żołądek muli z lekka i w ogóle czuję się jak ogłuszona.

Miłej Mikołajkowej niedzieli:-)
a do moich dzieci to chybia diabeł powinien przyjśc bo są dzis tak niedobrzy i nawet nic nie skutkuje straszenie że Mikołaj do nich nie przyjdzie bo są niegrzeczni:wściekła/y:

witam!!!

dziekuje wszystkim za zyczenia:-):-)

ale wczorja mielismy nerwa: na 18jechalismy do znajomych i po dordze mielismy wstapic do Reala, bo upatrzylam tam kolejke dla Jultki. ludzi miliony:szok::szok::szok::szok::szok:zaparkowac nie bylo gdzie, trudno bylo sie przepychac z wozkeim miedzy ludzmi:szok::szok::szok: i w dodatku tej kolejki nie bylo:crazy:a Julitka miala obiecana, z eMikolaj przyniesie, wiec musielismy ja kup[ic:sorry:
P sie wkurzyl i mowi: spadamy stad, bo do kasy bedizemy stac ze 2godz. pojechalismy w koncu do Sellgrosa. wzielismy jakakolwiek kolejke, bo byly albo bardzo drogie albo taniutkie. nie za fajna, ale coz. juz nie bede nic zostaiwala na ostatnia chwile:-(

Ja jestem dętką dzisiaj. Nie wiem czy rozkłada mnie choróbsko, czy to odstresowe, bo w rodzinie mamy dość napiętą sytuację (na szczęście nie między mną a mężem czy dziećmi ale i tak w zw ze świętami stres to dla mnie potężny).
Ale głowa boli, żołądek muli z lekka i w ogóle czuję się jak ogłuszona.

stresu w rodzinie nie zazdroszcze. nie mozesz sie tak przejmowac, nie teraz:-(

Miłej Mikołajkowej niedzieli:-)
a do moich dzieci to chybia diabeł powinien przyjśc bo są dzis tak niedobrzy i nawet nic nie skutkuje straszenie że Mikołaj do nich nie przyjdzie bo są niegrzeczni:wściekła/y:

Monia, na szczescie ejstescie we 2 z D;-)

Agulka, zdrowka dla Adasia

Dzień dobry.
Ponieważ oduczam a raczej ograniczam picia kawki czuje się jakby mnie ktoś przez 100 dup przeciągnął:sorry: Spać mi sie chce i na nic nie mam totalnie weny.
Poza tym myślałam, że jak M przyjedzie to troszkę odsapnę a on wpadł praktycznie na 1,5 dnia i było więcej lataniny niż zazwyczaj. Najbardziej mi szkoda Młodego bo co sie rano budzi to woła tatę:-( a taty niet:no:.
Ponadto nudy, nudy, nudy.
Pozdrawiam i miłego dnia życzę.

reklama
Witam o poranku:-) popijając kawkę;-) muszę się zebrać i iść na zakupy bo w lodóce światło no i trzeba coś na obiad wymyśleć a jutro znó do pracy:crazy:
Agulka jak Adaś?

Do góry