wow ale zaszalałaś ja też tak chcę a cycki to chyba małz dobrze masuje, że urosłyCzy ktoś tu dziś bedzie? Zapomniałam się pochwalić że jak byłam dziś u mamy to jej koleżanka przyniosła ciuchy z Anglii wszystko nówki za każdą rzecz po 10zł i wzięlam sobie 2 biustonosze 75C zawsze nosiłam B a wtych jestem szoku że tak ładnie wymodelowały mi biust i wygląda w nich tak że cho cho krótkie spodenki eleganckie czarne na kancik i sztruksy i tankini na lato czarne znów mój budżet pomalał ale jestem bardzo zadowolona bo na lumpku wydał bym więcej a tu nówki nie śmigane:-)
reklama
Ja jestem tylko musze przygotować zestawienie kafelek i moje propozycje jak ja widze nasze łazienki , hol kuchnie, bo w niedzielę o 20 jestesmy z majstrem umówieni na oględzimy .......... ma zrobić zestawienie a my kupić
Wiesz co z tym rozmiarem to trudno utrafić kiedyś tu u nas toczyła się na ten temat romowa i jak wyliczyłam sobie w linku to faktycznie wychodziło że C ale jakoś w to ni wierzyłam i nadal kupowałam B a dziś jestem w szoku że to C faktycznie tak fajnie leży i wszystko podkreśla a tym bardziej że te staniki są push up M oko zbielało jak je zobaczył na mnie i powiedział że od dziś tylko w bieliźnie
dobre ja zawsze nosiłam 75B ( niby bo takie kupowalam) ale własnie jak kiedyś tutaj dziewczyny podały linka jak dobrac sobie stanik , to kupiłam raz 80A i cycki w nim wydają się o wiele większe i lepiej stanik mi lezyWiesz co z tym rozmiarem to trudno utrafić kiedyś tu u nas toczyła się na ten temat romowa i jak wyliczyłam sobie w linku to faktycznie wychodziło że C ale jakoś w to ni wierzyłam i nadal kupowałam B a dziś jestem w szoku że to C faktycznie tak fajnie leży i wszystko podkreśla a tym bardziej że te staniki są push up M oko zbielało jak je zobaczył na mnie i powiedział że od dziś tylko w bieliźnie
luandzia1
Entuzjast(k)a
Wiesz co z tym rozmiarem to trudno utrafić kiedyś tu u nas toczyła się na ten temat romowa i jak wyliczyłam sobie w linku to faktycznie wychodziło że C ale jakoś w to ni wierzyłam i nadal kupowałam B a dziś jestem w szoku że to C faktycznie tak fajnie leży i wszystko podkreśla a tym bardziej że te staniki są push up M oko zbielało jak je zobaczył na mnie i powiedział że od dziś tylko w bieliźnie
mnie wydawalo sie ze mam rozmiar C a ostatnio kupilam sobie stanik 75E i jest super fakt ze przez karmienie mam troche wiekszy biust ale nie az tak rozmiar gora
bylismy dzisiaj zwazyc Helenke i ma 3280 czyli przytyla prawie kilogram od najwiekszego spadku :-) i taka duza sie juz wydaje
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Dokładnie. Uszczęśliwianie ich na siłę może przynieść odwrotny skutek do zamierzonego. Myślę, że jak Julitka i reszta wrześniowych sów pójdzie do przedszkola, to zaczną spać w dzień.mnie sie wydaje, ze dzieci tez juz moga byc sowami lub skowronkami i zyja sobie wedlug tego rytmu
Witam i żegnam się :-)
Witam szanowne wróżki czarodziejki;-)
Luandzia gratulację dla Ciebie że młodą tak wykarmiłaś no ale przy Twoim "E" to się nie dziwię;-):-);-)Jak sobie radzisz z dwójeczką w domku??? Pomaga ci ktoś???Czy już ułożyłaś sobie harmonogram dnia i jakoś idzie???
Anetasa no no nowy staniczek króciutkie spodenki będzie się dzieło :-):-):-)
Agulka jak "Dadaś"???
Donkat mąż w domku???JAk on wyjeżdża to nie ma go cały tydzień czy na noc wraca???
Justyna dałaś klapsa nie swojemu dziecku ???Zdziwiło mnie to bo tak sobie pomyślałam że nie chciałabym żeby ktoś dawał klapsy mojemu dziecku
MAjandra jak w parcy ? Sprawy z kierowniczą??
A co do spania to mój młody śpi w dzień ale on wstaje o 6,45 więc około 12-13 ma drzemkę i na wieczór zasypia około 21
Luandzia gratulację dla Ciebie że młodą tak wykarmiłaś no ale przy Twoim "E" to się nie dziwię;-):-);-)Jak sobie radzisz z dwójeczką w domku??? Pomaga ci ktoś???Czy już ułożyłaś sobie harmonogram dnia i jakoś idzie???
Agulka jak "Dadaś"???
Donkat mąż w domku???JAk on wyjeżdża to nie ma go cały tydzień czy na noc wraca???
Justyna dałaś klapsa nie swojemu dziecku ???Zdziwiło mnie to bo tak sobie pomyślałam że nie chciałabym żeby ktoś dawał klapsy mojemu dziecku
MAjandra jak w parcy ? Sprawy z kierowniczą??
A co do spania to mój młody śpi w dzień ale on wstaje o 6,45 więc około 12-13 ma drzemkę i na wieczór zasypia około 21
Ostatnia edycja:
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
on jest jak moj, wiec nie mialam skrupułów
Justyna dałaś klapsa nie swojemu dziecku ???Zdziwiło mnie to bo tak sobie pomyślałąm że nie chciałabym żeby ktoś dawał klapsy mojemu dziecku
Poczytalam i spadam zaleglych "Londynczykow" obejzec i S ma niebawem pojawic sie, wiec dobranoc
luandzia1
Entuzjast(k)a
Radze sobie coraz lepiej ale nie sama bo ja nie jestem zadna super mama jak Agulka czy Monia oczywiscie pomaga mi W i to bardzo do Zuzi od czasu do czasu przychodzi niania i moge w tym czasie sie zajac tylko Helenka albo odespac czasami niania zostaje z Helenka i ide z Zuzia na spacer
jak W wyjezdza na dluzej to jade do mamy bo nie lubie byc sama a Zuzka szaleje z moja siostra
na szczescie ja mam taka sytuacje ze zawsze mama tesciowa czy babcia mi pomoga i np wezma Zuzie zeby mnie odciazyc inna sprawa ze staram sie tego unikac bo mloda jest nie do zniesienia po powrocie do domu
gotowaniem sprzataniem poki co zbytnio sie nie zajmuje W je w pracy a Zuzi albo gotuje niania albo przygotowujemy cos wieczorem na nastepny dzien sprzata i prasuje niania jak Zuzia spi wiec generalnie w okresie pologu postanowilam sie nie przemeczac ale jak Zuzia pojdzie do przedszkole na pewno to sie zmienie
teraz daje sobie czas na zgranie sie z Helenka jezeli chodzi o karmienie wypracowanie akceptowalnych dla nas godzin snu itd poza tym caly czas dopadaja mnie jakies kataklizmy zapalenie piersi itp co tez mnie troche ogranicza i strasznie denerwuje
reklama
Ja już uciekam spać ale nie omieszkałam zajrzeć czy coś się dzieje;-)
A Ty tylko o jednymWitam szanowne wróżki czarodziejki;-)
strasznie śmieszne
Podziel się: