reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

No raczej w tym roku,bo jak juz pisalam Mateusz u nas jest sam ze swojego rocznika,a na wsi to pewnien minus,bo pozniej trzeba wozic do przedszkola, do szkoly,a tak mozna z kims na pol,czy jakby co ktos odbierze lub zawiezie,a w przyszlym roku bedzie 2 maluchow w naszym bloku.
U nas ladnie wiec idziemy przewietrzyc sie na pol godzinki.
Monia ja to zawsze mowie,ze temperatura jest dobra oznaka,bo organizm walczy sam z zaraza.
Czekam jeszcze na listonosz,bo nadal nie mam kurtki. Juz mnie gosciu wkurza. Jak dzisiaj jej nie dostane to wysmaruje mu i niech mi kase oddaje dziad jeden:crazy:
A no i zeby bylo wesolo to S w Opolu plandeke rozcial,bo zachaczyl o cos tam:wściekła/y: No Donka i takie sa np. ukryte koszty:eek:

reklama
Monia, Justyna, a jakie kurtki kupiłyście?

Noszą już Wasze dzieci buty zimowe? Maciuś jeszcze nie,bo jakoś zimy nie ma, a jesiennie ma dość ciepłe. Zanim zima przyjdzie jeszcze wyrośnie z tych zimowych:sorry::-p

Noszą już Wasze dzieci buty zimowe? Maciuś jeszcze nie,bo jakoś zimy nie ma, a jesiennie ma dość ciepłe. Zanim zima przyjdzie jeszcze wyrośnie z tych zimowych:sorry::-p
Majandra ja kupiłam taką
Zimowa kurteczka - na 98 cm - 2 latka (804663384) - Aukcje internetowe Allegro
Mateusz różnie raz chodzi w zimowych a raz w jesiennych bucikach:rofl2:
Justyna jakoś długo ta kurtka do Ciebie idzie :eek:ja już dawno dostałam a wydaje mi sie że ty kupowałaś prędzej niż ja:sorry:

Właśnie sprzedałam młodą dzidziusiowi:-) poszli na spacerek więc mam chwilę spokoju. U nas tak ładnie jakby wiosna przyszła:tak: mała właśnie poszła tylko w bluzie i kamizelce i była zachwycona że nie trzeba kurtki:-) a ja czekam na mamę bo będziemy razem robić gołąbki;-)
Gagulec ja to miałam dobrze kurs robiłam u kolegi i zaraz po kilku godzinach jazdy dał mi zaświadczenie że kurs ukończony i zapisałam sie na egzamin bo wiadomo trzeba czekać:crazy: w efekcie ostatnią godzinę jazdy miałam w dniu egzaminu:-D
Monia temperatura to dobry znak bo organizm walczy a najważniejsze że już nie wymiotuje i nie ma biegunki:tak:
Agulka zobaczysz czas szybko leci i ani się nie obejrzysz a zwalimy Ci się na obiecaną parapetówkę:-p szkoda że Justyna nie będzie mogła pić;-):-D:-p

Właśnie sprzedałam młodą dzidziusiowi:-) poszli na spacerek więc mam chwilę spokoju. U nas tak ładnie jakby wiosna przyszła:tak: mała właśnie poszła tylko w bluzie i kamizelce i była zachwycona że nie trzeba kurtki:-) a ja czekam na mamę bo będziemy razem robić gołąbki;-)
Gagulec ja to miałam dobrze kurs robiłam u kolegi i zaraz po kilku godzinach jazdy dał mi zaświadczenie że kurs ukończony i zapisałam sie na egzamin bo wiadomo trzeba czekać:crazy: w efekcie ostatnią godzinę jazdy miałam w dniu egzaminu:-D
Monia temperatura to dobry znak bo organizm walczy a najważniejsze że już nie wymiotuje i nie ma biegunki:tak:
Agulka zobaczysz czas szybko leci i ani się nie obejrzysz a zwalimy Ci się na obiecaną parapetówkę:-p szkoda że Justyna nie będzie mogła pić;-):-D:-p
oj żebyście tylko były... ale i tak wiem że na gadaniu się skończy:crazy::crazy: Justyna ma najbliżej do mnie:tak::-p

Aneta pogody zazdroszczę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Klavell mojej chrzesnicy temperatura powyżej 38 utrzymywała się do wczoraj ( nie wiem jak dzić bo jeszcze z bratówką nie kliklałam) a trwa to już ponad tydzień. Lekarze mówią ( a byli u 3 róznych) że taki wirus. ważne by się nie odwodniła.........
No moja pani doktor w piatek tez powiedziala ze panuje jakis wirus i goraczka utrzymuje sie dosc dlugo...Jak narazie dzis hanifce nie mierzylam, bo nie wyglada mi na to by miala temperature, nie jest tez rozpalona tylko marudzi, no i kaszel jest nadal ale pani doktr mowila ze tak nagle to on tez nie zniknie...

HA HA HA:crazy:
Justyna jakoś długo ta kurtka do Ciebie idzie :eek:ja już dawno dostałam a wydaje mi sie że ty kupowałaś prędzej niż ja:sorry:
bo gosciu dopiero w czwartek ja wyslal,bo cos z kompem mial nie teges. No tak tlumaczyl sie,ale kurtka przyszla. Niezla

ja taka kupilam, ale myslalam,ze jest cieplejsza:sorry: Fajna kurteczka dla niego.Kaptur z futerkiem. (790116226) - Aukcje internetowe Allegro no nic na wiosne bedzie mial,bo ta co na jesien ma Bob Budowniczy to taka na styk rekawki, na zime ma z poprzedniego roku kurtke i spodnie,a kumpela przyniosla mi zimowke urzywana,bo jej ciocia ciuchy przysyla z Niemiec
A co do butow to Mateusz nosi jesienne Buty CCC, obuwie damskie, obuwie męskie, obuwie dziecięce ,a za imiowe musze jechac do miasta i wplacic,ale nie chce mi sie,buuu Tez sie boje,ze zanim zima przyjdzie to mlody wyrosnie z zimowych,bo srednio c 2 miesice bamboszki mu zmieniam. Na jesien kupilam wieksze, na poczatku pazdziernika chyba kupowalismy i juz sa takie aby aby

oj żebyście tylko były... ale i tak wiem że na gadaniu się skończy:crazy::crazy: Justyna ma najbliżej do mnie:tak::-p

Aneta pogody zazdroszczę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ha kochane to Ty mnie nie znasz:-D ja napewno się pojawię:-) wiesz że ja do naszych spotkań forumowych pierwsza jestem;-) a i postaram się namówić w maju jeszcze jedną co by nam towarzystwa dotrzymała więc już zawsze 3 będziemy:tak: no i mam nadzieję że Monia nie odpuści:sorry::-);-)
Dziadek dzwonił że mu Tuśka zasnęła i zaniedługo będą w domu.

witam!!!

u nas pogoda z kazdym dniem am byc ladniejsza:-)

a ja mam jakiegos dola, chyba przez finanse:-:)-:)-(

zakupilismy malej farby i teraz siedzi i maluje kartki i siebie:szok::szok::rofl2:

zdroweczka dla dzieciakow:tak::tak:

Młodemu kaszel przeszedł, zaczęlismy kropienie oczek przed środową wizytą u okulisty,

moze i juz pytalam, ale nie pameitam. po co do okulisty? tak, dla sprawdzenia? czy cos sie dzieje?

U nas katar więc chłopcy obaj w domu i już mnie do pasji doprowadzają wzajemnymi relacjami ;-)

juz niedlugo i siostrzyczka bedzie ich godzic;-):-)

I
Tak sobie wczoraj myslalam,ze jak zajde w ciaze to znowu nici z wakacji, no i z popijawy na mojej 30. S ma w czerwcu 35,a ja wlipcu i planowalam libacje zrobic,a tak:confused2:
.

popijawa moze byc, tylko gospodyni nie musi pic;-):rofl2:

Witam i ja:-) noc do bani:wściekła/y: zgodnie z przypuszczeniami Tuśka obudziła się po 22 i potraktowała to jako drzemkę:wściekła/y: w efekcie zasnęła po 2:szok:

normalka:-D:-D

Wczoraj byliśmy na budoweie...................... Boże jak ja już tam chcę mieszkać:sorry:.......... niby tak mało do końca zostałao a tak dłużo:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

minie szybko, ani sie obejrzysz:tak::tak:

A no i zeby bylo wesolo to S w Opolu plandeke rozcial,bo zachaczyl o cos tam:wściekła/y: No Donka i takie sa np. ukryte koszty:eek:

on pokrywa koszty?

Julitka chodzi w zimowych po podowrku i na wyjscia jzu od dawna, jak sie tylko zimno zrobilo.
jesienne ma nie za cieple, a ja jestem zmarzliuch jesli chodzi o nogi, wiec jej nie zaluje:-D:-D

Dziadek dzwonił że mu Tuśka zasnęła i zaniedługo będą w domu.

oj, ten Wasz dziadek to skarb:-):-)

reklama
:-)
zakupilismy malej farby i teraz siedzi i maluje kartki i siebie:szok::szok::rofl2:

oj, ten Wasz dziadek to skarb:-):-)

O widzę że się przełamałaś i malowane szaleństwo się zaczęło:-D u nas nie ma dnia żeby Tuśka nie mazała:-D a co do dziadka to dziś to był trochę wyjątek bo nie pamietam żeby sam przyszedł po nią i wziął ją na spacer:no: on w domu z chęcią z nią posiedzi ale na dwór to już niekoniecznie:sorry: i dziś też wychodził od nas i sama go zapytałam czy skoro idzie się przejść to czy nie wziął by jej ze sobą;-) więc nie miał trochę wyjścia i się zgodził:-)

Do góry