reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

grubasie, nie miescisz sie???:szok::szok::szok:;-)
u nas luz, ale jak Julitka sie zacznie rozpychac, to juz ciasnawo:-D:-D
Mateusz tez co noc do nas przybiega i on śpi wtedy rozłożony na jednej połówce a ja z D na drugiej a łóżko?(kanape) mamy tak jak Aneta 160cm:tak:
Monia pisząc , że pokoiki są już prawie wyposazone miałam na myśli, że jesli będą podłogi wylane, to potem pomaluję, wykleję i wstawię wykładziny i meble.............. wyposażenie jest, ale jeszcze nie mogę tego wstawić:sorry:.

Zdjęcia dopiero wkleje, jak wszystko bedzie na tip top..................... wcześniej nie będę Was zanudzać,
oj szkoda bo chętnie bym pooglądała:tak:

reklama
Jak masz to zamiar zrobić? U nas pobódki są ok 8 rano no ostatnio padł rekord i spała do 9:20:szok:

u nas roznie. jak mala nie spi w dzien, to potrafi spac do 9. nawet o 8 jest OK, teraz ostatnio to sie budzila o 7, wiec sila rzeczy musiala sie kimnac w dzien.
a jak to mam zamiar zrobic? jak sie juz budzi i wierci i wola mleko, to szybko jej zapodac, potem przytulic i jest szansa, ze jeszcze przysnie. najwazniejsze, zeby przez tych kilka dni przyzwyczail sie ,a pozniej to luzik:tak:

Monia pisząc , że pokoiki są już prawie wyposazone miałam na myśli, że jesli będą podłogi wylane, to potem pomaluję, wykleję i wstawię wykładziny i meble.............. wyposażenie jest, ale jeszcze nie mogę tego wstawić:sorry:.

...ze sa w mojej glowie:-D:-D:-D:-D

Donkat a fakt Igor nie miał kolek:-p:-):-)
Kokardki? - kochana ja zwariowałam i choć wyprawkę niby mam po chłopcach to szaleję na promocjach i kupuję kwiatki, róże, serduszka i sukienki :-) Trzepnęło mnie :-D Najlepsze jak się urodzi w końcu chłopak i będę sprzedawała to wszystko ;-)

Ale super wierze Ci też bym tak szalała:tak::tak::tak: ja uwielbiam małe ciuszki kupować wybierać przebierać jak mój I widzi że ja wchodzę do sklepu z dziecinnymi ciuszkami to mówi "o nie to ja się idę przejść ....:sorry:"

Asia jest podwojnie gruba, wiec spi ich tam piecioro!!!!
no wlasnie, Asia, tak wyskoczylam z tym brzuszkiem:sorry:, masz juz??:eek:
O właśnie dlaczego nasze "ciężarówki" w ogóle nie wklejają brzuszków co jest my chcemy zobaczyć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Luandzia i Carioca się wymigały bo już brzuszków nie ma ale może jakieś foteczki jeszcze macie??? Mogą być zawartości brzuszków na fotkach co się nie chwalicie ja chcę zobaczyć

u nas roznie. jak mala nie spi w dzien, to potrafi spac do 9. nawet o 8 jest OK, teraz ostatnio to sie budzila o 7, wiec sila rzeczy musiala sie kimnac w dzien.
a jak to mam zamiar zrobic? jak sie juz budzi i wierci i wola mleko, to szybko jej zapodac, potem przytulic i jest szansa, ze jeszcze przysnie. najwazniejsze, zeby przez tych kilka dni przyzwyczail sie ,a pozniej to luzik:tak:

No tak macie jeszcze ten luksus podania mleka:sorry: u nas nie ma takiej opcji jak pobódka to pobódka zaraz bryka i chce jeść ale ostatnimi czasy konkret bułka lub kanapka;-) więc w łóżku jej nie przytrzymam:no:

No tak macie jeszcze ten luksus podania mleka:sorry: u nas nie ma takiej opcji jak pobódka to pobódka zaraz bryka i chce jeść ale ostatnimi czasy konkret bułka lub kanapka;-) więc w łóżku jej nie przytrzymam:no:
to tak jak u nas:crazy:rano mnie budzi ściąga kołdrę i karze wstawac i leci do kuchni i woła ama ama....

reklama
Do góry