reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Donakt ja wczesna jesienią będę zaczynać poszukiwania pracy.

Gagulec
co do cycków to mój Adaśko od 11 m-ca nie cyca, ale jak zobaczy mnie rozebrana to zachowuje się, jakby nie wiadomo jakie cuda zobaczył, normalnie błaga, bym pozwoliła mu się do nich przytulić, pomacać........... a przy tym wydaje nieziemskie odgłosy i do tego mówi; moje cycy, moje, moje..............

tego roku? to juz czas!

u nas na widok piersi tez jest szal i ciumkanie jak dzidzius:sorry2:.
najlepiej, bo jak wkspelie niunka widzi biustonosze to wola: ooo, mamy cycy:-D:-D:-Di bierze sie za przymierzanie:cool:

reklama
Ja sie tylko witam i uciekam gotowac,
Glowa mnie jakos boli do 12 w lozku lezalam, dziwnie bo normalnie to mnie nigdy glowa nie bolala, ale wczoraj mialam wymnieniane trzy plomby wszystkie zeby ze znieczuleniem wiec podejrzewam ze od tego, a jutro powtorka z rozrywki...
A tak ogolnie to wszytsko dobrze zdrowi jestesmy c najwazniejsze

wlasnie ze nie sa popsute :-)
plomby tylko wymieniam bo kolor brzydki sie zobil

a zepsuty mam tylko jeden zab wyglada na zdrowy ale zrobili rentgena i od srodka sie psuje

Witam się wreszcie i ja:-) u nas pogoda paskudan ale co robić musiałyśmy z Tuśką skoczyć na zakupy a teraz młoda mi padła w akcji a ja zabieram się za sprzatanie i zabrać nie mogę:zawstydzona/y: a muszę choć trochę ogarnąć bo popołudniu mają wpaść moi dziadkowi bo wreszcie się zmobilizowali i przyjechali w te strony a ostatnio Tuśkę widzieli na jej chrzścinach:-( dobra nie ma co niech mi któraś kopa na rozpęd zasadzi i biorę się za robotę;-)

Aneta no to okazja jest by chałupkę posprzątać na wizytę dawno nie widzianych dziadków.

Cycki strasznie mnie bolą a @ dopiero w następną sobotę

reklama
Do góry