reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

witam sie i ja

jak przeczytałam wpis Klavell ze urodziła śliczną córeczke to pomyślałam że pisze o Luandzi:-D:-D ale zaraz doczytałam:happy2:

u nas śnieg spadł:sorry2: a my dziś wybieramy się na basen do Żar... czyli okolice Gagulca:happy2:

reklama
witam!!!

Julitka mi psuje nerwy od samego rana:wściekła/y: juz chyba z tydzien czasu jest taka zżedliwa i lamentuje o byle co jak baba pod kosciolem:wściekła/y:

a teraz zobaczyla moja wkaldke o zdjela sobie majtki i wkladala:szok::-D

milego dzionka!

Dzień dobry.
witam sie i ja

u nas śnieg spadł:sorry2: a my dziś wybieramy się na basen do Żar... czyli okolice Gagulca:happy2:
No i wszystko jasne. U nas w Urzędzie pracuje babka z Zielonej Góry i rano jak rozmawiałam przez telefon na parkingu , patrząc się na jej autko zastanawiałam się skąd ona przyjechała, ze ma cały biały samochód:shocked2:
asiek, to jeszcze jakieś 10km do mnie;-)

Poza tym to maskara- Młody zasmarkany i zakaszlany, cała noc się wiercił i grzebał mi pod pidżamą i co chwila pobudka:wściekła/y:- jutro zasuwam z Młodym do lekarza bo bardzo brzydki ma kaszel -chciałam dzisiaj ale pani doktor po południu nie przyjmuje:-(; mi głowę rozsadza i jakaś cholera i mnie bierze bo już mam nos zapakowany:wściekła/y:
Ale za to z weselszych wieści- proszę się nie śmiać, ale miałam stresa, żeby moja mamę poinformować o mym odmiennym stanie:zawstydzona/y: Ale że dzisrano zadzwoniła i jakostak rozmowa zeszła na odpowiedni temat no i moja mama stweirdziął ,że sie cieszy i ze wogóle to coś przeczuwała bo śniły sie jej jakieś małe dzieci i to jeszcze trojaczki:szok::szok::szok:i że pierwsze co to pomyslała. No i wyśniła (ale jedno serduszko):tak:;-)

śnieg sypie na całego- prawdziawa biała jesień się u nas zrobiła...

i tak sie zastanawiam czy ten basen to dobry pomysł:confused:

Gagulec to świetnie ze mama dobrze zareagowała i chyba dobrze ze jej sen się w całości nie spełnił;-)

śnieg sypie na całego- prawdziawa biała jesień się u nas zrobiła...
A u nas chlapa, wietrzycho i zimno
i tak sie zastanawiam czy ten basen to dobry pomysł:confused:

Gagulec to świetnie ze mama dobrze zareagowała i chyba dobrze ze jej sen się w całości nie spełnił;-)
Bardzo dobrze; z trojaczkami bym oszalała:szok::szok::szok:

Mi snily sie ostatnio blizniaki i powiedzialam S,ze zero dzieci wiecej,bo jak mi sie wysni to chyba zalamie sie.
Rano troszke popruszylo, mlody siedzial w oknie jak zaczarowany.

Aneta o ile dobrze pamietam masz Zamię w pracy, powiedz mi,czy duzo swiatla potrzebuje? Bo teraz sa w Biedronce po 9 i zastanawiam sie,czy nie kupic, tylko,ze ja mam okna na polnocny wschod i mam dosc ciemno

Justyna Zamia jest bardzo mało wymagajacym kwiatem wiec napewno Ci nie padnie tylko pamietaj zeby jej duzo nie podlewac - ze tak sie wtrace, bo pytanko bylo do Anety;-)

Witam. My po jesiennym wietrznym spacerze. po zajęciach i po obiadku :-)
Łukasz zasnął a ja chwilę relaksu sobie funduję :tak:

Zazdroszczę Wam śniegu - u nas ani jesień ani zima... Na szczęście nie pada dzisiak deszcz bo wtedy ciemno i ponuro.

Poza tym to maskara- Młody zasmarkany i zakaszlany, cała noc się wiercił i grzebał mi pod pidżamą i co chwila pobudka:wściekła/y:- jutro zasuwam z Młodym do lekarza bo bardzo brzydki ma kaszel -chciałam dzisiaj ale pani doktor po południu nie przyjmuje:-(; mi głowę rozsadza i jakaś cholera i mnie bierze bo już mam nos zapakowany:wściekła/y:
Ale za to z weselszych wieści- proszę się nie śmiać, ale miałam stresa, żeby moja mamę poinformować o mym odmiennym stanie:zawstydzona/y: Ale że dzisrano zadzwoniła i jakostak rozmowa zeszła na odpowiedni temat no i moja mama stweirdziął ,że sie cieszy i ze wogóle to coś przeczuwała bo śniły sie jej jakieś małe dzieci i to jeszcze trojaczki:szok::szok::szok:i że pierwsze co to pomyslała. No i wyśniła (ale jedno serduszko):tak:;-)

u nas dostać się do przychodni to poważny problem :eek: ja najczęściej ląduję w nocy lub w weekend w dyżurnej, bo nie mam jak iść po numerek o 7 rano a dodzwonić się nie da...
Gratuluję reakcji mamy :-D No i trojaczki!!!:cool2: By się działo. Mój mąż po testowaniu miał wizję bliźniaków :szok: Na szczescie gin rozwiał je już na pierwszym usg!
I bardzo dobrze, choć te co nie chodzą i tak sobie u lekarza zaświadczenie załatwią. Ciekawe czy mnie to obowiązuje? Skoro ciąże zaczęłam w czerwcu?

reklama
I bardzo dobrze, choć te co nie chodzą i tak sobie u lekarza zaświadczenie załatwią. Ciekawe czy mnie to obowiązuje? Skoro ciąże zaczęłam w czerwcu?
"Kobieta, która była w 10 tyg. ciąży przed 1 listopada nie będzie musiała przedstawiać takiego zaświadczenia, aby dostać becikowe." Tak piszą, ciekawe jak będzie w praktyce
Reakcja mojej mamy całkowicie mnie zaskoczyła, ale znając życie kwestia czasu kiedy zaczną się jakieś dogryzki, docinki, szukanie dziury w całym itp.- taka już jest moja mama:zawstydzona/y::-(

Do góry