juz jestKobiety za mną tak "chodzi " ciasto, że mi się az po nocy śni
Agulka, czekamy na przepis
reklama
AsiaKC
Just mama
Witam
Aż się boję co będzie przy 3cim dziecku Chyba pralkę z suszarką przyjdzie nam kupić?
Ciacho... mmmm od kilku dni mam przepis na ciacho sernikowo-dyniowo-czekoladowe i jakoś nie mam czasu zebrać się do roboty.
u mnie nie ma opcji: "zobaczyć dno w koszu" ilość prań hamuje tylko ograniczona powierzchnia miejsca do suszenia...o cholera, mialam wstawic an tanim pradzie
to nie tylko u mnie prlaka ciagle wlaczona?
Aż się boję co będzie przy 3cim dziecku Chyba pralkę z suszarką przyjdzie nam kupić?
Ciacho... mmmm od kilku dni mam przepis na ciacho sernikowo-dyniowo-czekoladowe i jakoś nie mam czasu zebrać się do roboty.
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
kochana ja juz 3 dzisiaj powiesilam,a jeszcze 4 czekao cholera, mialam wstawic an tanim pradzie
to nie tylko u mnie prlaka ciagle wlaczona?
no to ja jestem taka "super tesciowa"co do ciacha, to ja mam super tesciowa, bo wiedzac, ze wczoraj mielismy mie gosci, przywiozla nam po polowie sernika i szarlotki:-):-)
a jadlas? daj przepis jak smaczneCiacho... mmmm od kilku dni mam przepis na ciacho sernikowo-dyniowo-czekoladowe i jakoś nie mam czasu zebrać się do roboty.
Witam z wieczora.
Opatrunek mi wypadł z zęba i cosik mnie pobolewa a dopiero w piątek mogę do dentysty jechać.
Dzieci śpią juz od 20..............
Po obiadku byliśmy u mamy, tzn ja z Adasiem pojechalismy po MAję bo babcia dziś dwie wnuczki odbierała z przedszkola, bo bratówka do gina pojechała. Przynajmniej niech się nacieszą sobą jeszcze rok............ potem będą rzadziej się widywały:-)
Opatrunek mi wypadł z zęba i cosik mnie pobolewa a dopiero w piątek mogę do dentysty jechać.
Dzieci śpią juz od 20..............
Po obiadku byliśmy u mamy, tzn ja z Adasiem pojechalismy po MAję bo babcia dziś dwie wnuczki odbierała z przedszkola, bo bratówka do gina pojechała. Przynajmniej niech się nacieszą sobą jeszcze rok............ potem będą rzadziej się widywały:-)
Wpadłam sie tylko pożegnać:-) bo wreszcie czas zbierać sie do domciu:-) a ruch dzisiaj że aż jestem w szoku nie spodziewałam sie że w listopadzie może być taki młyn ale w sumie dobrze bo przynajmniej nie przymieram z nudów tylko cos się dzieje i czas szybko mija;-) Dobrej nocy kochane!
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Witam i ja:-)
u nas wczorajszy dzień też zleciał że ho ho rano byliśmy na cmentarzu u mojego taty póżniej u mamy na kawce i obiadku a następnie jeszcze 3 cmentarze a na końcu wkońcu kawka i kolacyjka u teściówMati po cmentarzu latał jak szalony musiałam go gonic między grobami.................dziś też jeszcze byłam u taty na cmentarzu i przy okazji u mamy.Wczoraj tak mi posmakował bigosik u teściowej że dzis postanowiłam że i ja zrobię no i zrobiłam właśnie wyłończyłam gaz bo bigosik gotowy:-)
Agulka mnie też coś ostatnio ząb pobolewa
Gagulec jak Damianek dalej ma wysypkę?
Luandzia z tego co kojarze to po wszystkich świętych możesz juz spokojnie rodzic Helenka jeszcze w brzuszku???mamy nadzieje że dasz już znac jak będziesz rodzic albo W nam napisze;-)
Aneta zbierasz się już do domku?
Donkat u mnie tez pralka prawie ciągle włączona a tani prąd to masz o której bo ja mam o każdej porze dnia jednakową cenę
u nas wczorajszy dzień też zleciał że ho ho rano byliśmy na cmentarzu u mojego taty póżniej u mamy na kawce i obiadku a następnie jeszcze 3 cmentarze a na końcu wkońcu kawka i kolacyjka u teściówMati po cmentarzu latał jak szalony musiałam go gonic między grobami.................dziś też jeszcze byłam u taty na cmentarzu i przy okazji u mamy.Wczoraj tak mi posmakował bigosik u teściowej że dzis postanowiłam że i ja zrobię no i zrobiłam właśnie wyłończyłam gaz bo bigosik gotowy:-)
Agulka mnie też coś ostatnio ząb pobolewa
Gagulec jak Damianek dalej ma wysypkę?
Luandzia z tego co kojarze to po wszystkich świętych możesz juz spokojnie rodzic Helenka jeszcze w brzuszku???mamy nadzieje że dasz już znac jak będziesz rodzic albo W nam napisze;-)
Aneta zbierasz się już do domku?
Donkat u mnie tez pralka prawie ciągle włączona a tani prąd to masz o której bo ja mam o każdej porze dnia jednakową cenę
donkat
Fanka BB :)
witam!!!
mialam nie zagladac tylko pisac list motyw., ale balam sie , z eduzo naprodukowalyscie i bede miala zaleglosci
po poludnie nam zlecialo, bo bylismy w miescie i u babc. posiedizelismy, niunka sie wyszalala i jak tylko zjalda mleko to od razu padla:-)nawet nie bylo awantury, ze P wylaczyl lampke, anie :niunia siama!
hhmmm, jakos mnie to zniecheca
trzeba bylo nie zajdac sie sucha kielbasa;-):-)
u nas tak samo bylo dzis na miesciegorsze korki niz wczoraj
pewnie juz bigosik sprobowany?;-)
jesli chodzi o tani prad, to nie wiem, jak jest teraz, ale w starych domach zazwyczaj jest prad dwutaryfowy: 2 godz w dzien i cala noc, ale poza tym czasem stawka jest wieksza niz w przypadku jednotaryfowego
mialam nie zagladac tylko pisac list motyw., ale balam sie , z eduzo naprodukowalyscie i bede miala zaleglosci
po poludnie nam zlecialo, bo bylismy w miescie i u babc. posiedizelismy, niunka sie wyszalala i jak tylko zjalda mleko to od razu padla:-)nawet nie bylo awantury, ze P wylaczyl lampke, anie :niunia siama!
Witam
hhmmm, jakos mnie to zniecheca
Witam z wieczora.
trzeba bylo nie zajdac sie sucha kielbasa;-):-)
Wpadłam sie tylko pożegnać:-) bo wreszcie czas zbierać sie do domciu:-) a ruch dzisiaj że aż jestem w szoku nie spodziewałam sie że w listopadzie może być taki młyn ale w sumie dobrze bo przynajmniej nie przymieram z nudów tylko cos się dzieje i czas szybko mija;-) Dobrej nocy kochane!
u nas tak samo bylo dzis na miesciegorsze korki niz wczoraj
Wczoraj tak mi posmakował bigosik u teściowej że dzis postanowiłam że i ja zrobię no i zrobiłam właśnie wyłończyłam gaz bo bigosik gotowy:-)
pewnie juz bigosik sprobowany?;-)
jesli chodzi o tani prad, to nie wiem, jak jest teraz, ale w starych domach zazwyczaj jest prad dwutaryfowy: 2 godz w dzien i cala noc, ale poza tym czasem stawka jest wieksza niz w przypadku jednotaryfowego
monia_l
Wrześniowe mamy'07
właśnie że nieostatnio staram sie juz o tej porze nic nie jeśc a i tak gorący więc do jutra wytrzymampewnie juz bigosik sprobowany?;-)
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Mlody lezy za mna, czasami na mnie i dotyka mnie, tak posztur****e wkurzajaco, a to koscistym lokciem, a to kolanami albo ugniata mnie stopkami,a smierdza mu w dodatku. Ale mam towarzysza. Nie moge smierdziela do mycia wywalic
Podziel się: