reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam

o cholera, mialam wstawic an tanim pradzie:wściekła/y::wściekła/y:
to nie tylko u mnie prlaka ciagle wlaczona?:sorry2::szok:
u mnie nie ma opcji: "zobaczyć dno w koszu" :eek: ilość prań hamuje tylko ograniczona powierzchnia miejsca do suszenia...
Aż się boję co będzie przy 3cim dziecku :szok: Chyba pralkę z suszarką przyjdzie nam kupić?

Ciacho... mmmm od kilku dni mam przepis na ciacho sernikowo-dyniowo-czekoladowe i jakoś nie mam czasu zebrać się do roboty.

o cholera, mialam wstawic an tanim pradzie:wściekła/y::wściekła/y:
to nie tylko u mnie prlaka ciagle wlaczona?:sorry2::szok:
kochana ja juz 3 dzisiaj powiesilam,a jeszcze 4 czeka
co do ciacha, to ja mam super tesciowa, bo wiedzac, ze wczoraj mielismy mie gosci, przywiozla nam po polowie sernika i szarlotki:-):-)
no to ja jestem taka "super tesciowa":-D

Ciacho... mmmm od kilku dni mam przepis na ciacho sernikowo-dyniowo-czekoladowe i jakoś nie mam czasu zebrać się do roboty.
a jadlas? daj przepis jak smaczne

Witam z wieczora.

Opatrunek mi wypadł z zęba i cosik mnie pobolewa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a dopiero w piątek mogę do dentysty jechać.

Dzieci śpią juz od 20..............

Po obiadku byliśmy u mamy, tzn ja z Adasiem pojechalismy po MAję bo babcia dziś dwie wnuczki odbierała z przedszkola, bo bratówka do gina pojechała. Przynajmniej niech się nacieszą sobą jeszcze rok............ potem będą rzadziej się widywały:-)

Wpadłam sie tylko pożegnać:-) bo wreszcie czas zbierać sie do domciu:-) a ruch dzisiaj że aż jestem w szoku:szok: nie spodziewałam sie że w listopadzie może być taki młyn:no: ale w sumie dobrze bo przynajmniej nie przymieram z nudów tylko cos się dzieje i czas szybko mija;-) Dobrej nocy kochane!

Witam i ja:-)
u nas wczorajszy dzień też zleciał że ho ho rano byliśmy na cmentarzu u mojego taty póżniej u mamy na kawce i obiadku a następnie jeszcze 3 cmentarze a na końcu wkońcu kawka i kolacyjka u teściów:tak:Mati po cmentarzu latał jak szalony musiałam go gonic między grobami.................:sorry2::wściekła/y:dziś też jeszcze byłam u taty na cmentarzu i przy okazji u mamy.Wczoraj tak mi posmakował bigosik u teściowej że dzis postanowiłam że i ja zrobię no i zrobiłam właśnie wyłończyłam gaz bo bigosik gotowy:-):tak:
Agulka mnie też coś ostatnio ząb pobolewa:wściekła/y:
Gagulec jak Damianek dalej ma wysypkę?
Luandzia z tego co kojarze to po wszystkich świętych możesz juz spokojnie rodzic :sorry2:Helenka jeszcze w brzuszku???mamy nadzieje że dasz już znac jak będziesz rodzic albo W nam napisze;-)
Aneta zbierasz się już do domku?
Donkat u mnie tez pralka prawie ciągle włączona a tani prąd to masz o której bo ja mam o każdej porze dnia jednakową cenę:sorry2:

witam!!!

mialam nie zagladac tylko pisac list motyw., ale balam sie , z eduzo naprodukowalyscie i bede miala zaleglosci:-p

po poludnie nam zlecialo, bo bylismy w miescie i u babc. posiedizelismy, niunka sie wyszalala i jak tylko zjalda mleko to od razu padla:-)nawet nie bylo awantury, ze P wylaczyl lampke, anie :niunia siama!:dry:

Witam

hhmmm, jakos mnie to zniecheca:zawstydzona/y:

Witam z wieczora.

Opatrunek mi wypadł z zęba i cosik mnie pobolewa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a dopiero w piątek mogę do dentysty jechać.

trzeba bylo nie zajdac sie sucha kielbasa;-):-)

Wpadłam sie tylko pożegnać:-) bo wreszcie czas zbierać sie do domciu:-) a ruch dzisiaj że aż jestem w szoku:szok: nie spodziewałam sie że w listopadzie może być taki młyn:no: ale w sumie dobrze bo przynajmniej nie przymieram z nudów tylko cos się dzieje i czas szybko mija;-) Dobrej nocy kochane!

u nas tak samo bylo dzis na miescie:szok::-D:-Dgorsze korki niz wczoraj

Wczoraj tak mi posmakował bigosik u teściowej że dzis postanowiłam że i ja zrobię no i zrobiłam właśnie wyłończyłam gaz bo bigosik gotowy:-):tak:
Donkat u mnie tez pralka prawie ciągle włączona a tani prąd to masz o której bo ja mam o każdej porze dnia jednakową cenę:sorry2:

pewnie juz bigosik sprobowany?;-)
jesli chodzi o tani prad, to nie wiem, jak jest teraz, ale w starych domach zazwyczaj jest prad dwutaryfowy: 2 godz w dzien i cala noc, ale poza tym czasem stawka jest wieksza niz w przypadku jednotaryfowego

reklama
Mlody lezy za mna, czasami na mnie i dotyka mnie, tak posztur****e wkurzajaco, a to koscistym lokciem, a to kolanami albo ugniata mnie stopkami,a smierdza mu w dodatku. Ale mam towarzysza. Nie moge smierdziela do mycia wywalic:dry:

Do góry