reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam

o cholera, mialam wstawic an tanim pradzie:wściekła/y::wściekła/y:
to nie tylko u mnie prlaka ciagle wlaczona?:sorry2::szok:
u mnie nie ma opcji: "zobaczyć dno w koszu" :eek: ilość prań hamuje tylko ograniczona powierzchnia miejsca do suszenia...
Aż się boję co będzie przy 3cim dziecku :szok: Chyba pralkę z suszarką przyjdzie nam kupić?

Ciacho... mmmm od kilku dni mam przepis na ciacho sernikowo-dyniowo-czekoladowe i jakoś nie mam czasu zebrać się do roboty.

o cholera, mialam wstawic an tanim pradzie:wściekła/y::wściekła/y:
to nie tylko u mnie prlaka ciagle wlaczona?:sorry2::szok:
kochana ja juz 3 dzisiaj powiesilam,a jeszcze 4 czeka
co do ciacha, to ja mam super tesciowa, bo wiedzac, ze wczoraj mielismy mie gosci, przywiozla nam po polowie sernika i szarlotki:-):-)
no to ja jestem taka "super tesciowa":-D

Ciacho... mmmm od kilku dni mam przepis na ciacho sernikowo-dyniowo-czekoladowe i jakoś nie mam czasu zebrać się do roboty.
a jadlas? daj przepis jak smaczne

Witam z wieczora.

Opatrunek mi wypadł z zęba i cosik mnie pobolewa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a dopiero w piątek mogę do dentysty jechać.

Dzieci śpią juz od 20..............

Po obiadku byliśmy u mamy, tzn ja z Adasiem pojechalismy po MAję bo babcia dziś dwie wnuczki odbierała z przedszkola, bo bratówka do gina pojechała. Przynajmniej niech się nacieszą sobą jeszcze rok............ potem będą rzadziej się widywały:-)

Wpadłam sie tylko pożegnać:-) bo wreszcie czas zbierać sie do domciu:-) a ruch dzisiaj że aż jestem w szoku:szok: nie spodziewałam sie że w listopadzie może być taki młyn:no: ale w sumie dobrze bo przynajmniej nie przymieram z nudów tylko cos się dzieje i czas szybko mija;-) Dobrej nocy kochane!

Witam i ja:-)
u nas wczorajszy dzień też zleciał że ho ho rano byliśmy na cmentarzu u mojego taty póżniej u mamy na kawce i obiadku a następnie jeszcze 3 cmentarze a na końcu wkońcu kawka i kolacyjka u teściów:tak:Mati po cmentarzu latał jak szalony musiałam go gonic między grobami.................:sorry2::wściekła/y:dziś też jeszcze byłam u taty na cmentarzu i przy okazji u mamy.Wczoraj tak mi posmakował bigosik u teściowej że dzis postanowiłam że i ja zrobię no i zrobiłam właśnie wyłończyłam gaz bo bigosik gotowy:-):tak:
Agulka mnie też coś ostatnio ząb pobolewa:wściekła/y:
Gagulec jak Damianek dalej ma wysypkę?
Luandzia z tego co kojarze to po wszystkich świętych możesz juz spokojnie rodzic :sorry2:Helenka jeszcze w brzuszku???mamy nadzieje że dasz już znac jak będziesz rodzic albo W nam napisze;-)
Aneta zbierasz się już do domku?
Donkat u mnie tez pralka prawie ciągle włączona a tani prąd to masz o której bo ja mam o każdej porze dnia jednakową cenę:sorry2:

witam!!!

mialam nie zagladac tylko pisac list motyw., ale balam sie , z eduzo naprodukowalyscie i bede miala zaleglosci:-p

po poludnie nam zlecialo, bo bylismy w miescie i u babc. posiedizelismy, niunka sie wyszalala i jak tylko zjalda mleko to od razu padla:-)nawet nie bylo awantury, ze P wylaczyl lampke, anie :niunia siama!:dry:

Witam

hhmmm, jakos mnie to zniecheca:zawstydzona/y:

Witam z wieczora.

Opatrunek mi wypadł z zęba i cosik mnie pobolewa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a dopiero w piątek mogę do dentysty jechać.

trzeba bylo nie zajdac sie sucha kielbasa;-):-)

Wpadłam sie tylko pożegnać:-) bo wreszcie czas zbierać sie do domciu:-) a ruch dzisiaj że aż jestem w szoku:szok: nie spodziewałam sie że w listopadzie może być taki młyn:no: ale w sumie dobrze bo przynajmniej nie przymieram z nudów tylko cos się dzieje i czas szybko mija;-) Dobrej nocy kochane!

u nas tak samo bylo dzis na miescie:szok::-D:-Dgorsze korki niz wczoraj

Wczoraj tak mi posmakował bigosik u teściowej że dzis postanowiłam że i ja zrobię no i zrobiłam właśnie wyłończyłam gaz bo bigosik gotowy:-):tak:
Donkat u mnie tez pralka prawie ciągle włączona a tani prąd to masz o której bo ja mam o każdej porze dnia jednakową cenę:sorry2:

pewnie juz bigosik sprobowany?;-)
jesli chodzi o tani prad, to nie wiem, jak jest teraz, ale w starych domach zazwyczaj jest prad dwutaryfowy: 2 godz w dzien i cala noc, ale poza tym czasem stawka jest wieksza niz w przypadku jednotaryfowego

reklama
Mlody lezy za mna, czasami na mnie i dotyka mnie, tak posztur****e wkurzajaco, a to koscistym lokciem, a to kolanami albo ugniata mnie stopkami,a smierdza mu w dodatku. Ale mam towarzysza. Nie moge smierdziela do mycia wywalic:dry:

Do góry