reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
jakos specjalnie sie nie staramy, ale tez sie specjalnie nie zabezpieczamy wiec wszystko zdarzyc sie moze, jednak nie teraz ciazy pokrzyzowalabym mi wszytskie plany...

a później mówią, że ludzie na wsiach zacofani, albo nie douczeni, bo nie robią dzieciom badań z niewiedzy, a kurna robia ZAWSZE takie akcje w dużych miastach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

albo trzeba chodzic do Maca;-). ja tez pierwszy raz o tym slysze:eek:

jakos specjalnie sie nie staramy, ale tez sie specjalnie nie zabezpieczamy wiec wszystko zdarzyc sie moze, jednak nie teraz ciazy pokrzyzowalabym mi wszytskie plany...

a jakie????:-p

moje dziecko mnie rozwalilo: lezy w lozeczku i mnie usilnie wola. poszlam a ona: mamus idz nie, zlapala za reke i przytula do policzka:-):szok:. zeby sie nie uwsteczniala z tym zasypianiem:dry:

leceimy ogladac film:-)

trzymajcie sie babeczki!

reklama
Do góry