reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Donakt ja wczesna jesienią będę zaczynać poszukiwania pracy.

Gagulec
co do cycków to mój Adaśko od 11 m-ca nie cyca, ale jak zobaczy mnie rozebrana to zachowuje się, jakby nie wiadomo jakie cuda zobaczył, normalnie błaga, bym pozwoliła mu się do nich przytulić, pomacać........... a przy tym wydaje nieziemskie odgłosy i do tego mówi; moje cycy, moje, moje..............

tego roku? to juz czas!

u nas na widok piersi tez jest szal i ciumkanie jak dzidzius:sorry2:.
najlepiej, bo jak wkspelie niunka widzi biustonosze to wola: ooo, mamy cycy:-D:-D:-Di bierze sie za przymierzanie:cool:

reklama
Ja sie tylko witam i uciekam gotowac,
Glowa mnie jakos boli do 12 w lozku lezalam, dziwnie bo normalnie to mnie nigdy glowa nie bolala, ale wczoraj mialam wymnieniane trzy plomby wszystkie zeby ze znieczuleniem wiec podejrzewam ze od tego, a jutro powtorka z rozrywki...
A tak ogolnie to wszytsko dobrze zdrowi jestesmy c najwazniejsze

wlasnie ze nie sa popsute :-)
plomby tylko wymieniam bo kolor brzydki sie zobil

a zepsuty mam tylko jeden zab wyglada na zdrowy ale zrobili rentgena i od srodka sie psuje

Witam się wreszcie i ja:-) u nas pogoda paskudan ale co robić musiałyśmy z Tuśką skoczyć na zakupy a teraz młoda mi padła w akcji a ja zabieram się za sprzatanie i zabrać nie mogę:zawstydzona/y: a muszę choć trochę ogarnąć bo popołudniu mają wpaść moi dziadkowi bo wreszcie się zmobilizowali i przyjechali w te strony a ostatnio Tuśkę widzieli na jej chrzścinach:-( dobra nie ma co niech mi któraś kopa na rozpęd zasadzi i biorę się za robotę;-)

Aneta no to okazja jest by chałupkę posprzątać na wizytę dawno nie widzianych dziadków.

Cycki strasznie mnie bolą a @ dopiero w następną sobotę

reklama
Do góry