reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

o jak fajnie bo już myślałam ze dla mnie winka zabraknie;-)no to żeby ten wasz ciągnik widłowy odpowiednio na was zarabiał:tak::-)

reklama
Dzień dobry rano
Widzę, że w związku z panującym przymrozkiem napoje rozgrzewające poszły w ruch:-D:-D:-D
U nas nocka do bani- Mały od wczoraj wieczora rozpalony niemiłosiernie, cała noc się kręcił i to szukał albo samochodzik albo Lalę i co pół godziny pobudka- z jednej strony to dobrze bo była okazja podać mu pić, ale jak chcieliśmy zmierzyć temperaturę to wrzask na cały dom. Jak szłam do pracy to udało sie zmierzyć i 38,7 stopni:wściekła/y:. Ale ani kataru, ani kaszlu nic po prostu nic, nagle tylko znikąd gorączka sie pojawiła:szok:
Donkat, kto nie ryzykuje ten nie zyskuje- więc życzę bezproblemowego rozkręcenia interesu.

Witam wreszcie i ja:-) widzę że mnie wczoraj ominęła imprezka:-( ale gdzieś po 14 wyłączyli mi net bo była awaria do 23:wściekła/y: wczoraj popołudniu pojechaliśmy do tej Kudowy wiec już z czystym sumieniem mogę ruszać w niedzielę bo groby posprzątane:tak: potem pojechaliśmy na ciacho do cukierni M kuzyna a wracając pojechaliśmy po te znicze więc mam już spokój:-)

Aneta o masakra, co siostrunia mu nic do pica nie dawała?

Agulka tak jak postanowiłam sie nie wtrącam:sorry2: i nawet nie chce mi sie komentować tego co się stało:no: naszczęście młody ma sie już dziś lepiej od wczoraj niewymiotował tylko 3 lużne kupy i dziś już bryka:tak: niestety nie wiadomo jakim sposobem w nocy wyjął sobie weflon więc mam nadzieję że już dziś nie będzie potrzebna kroplówka:sorry2: jadą z nim po 10 do kontroli.

EDIT: A teraz czytam o śnie: trzeba się wysypiać, inaczej się nie schudnie.

EDIT: Prócz tego zjadać 1-2 łyżeczki miodu przed snem. Przyspiesza spalanie tłuszczu podczas snu.

A ja mam z tym ostatnio problemy jakoś źle sypiam:eek: często sie budzę i nie mogę spowrotem zasnąć:eek: a o miodzie będę pamiętać;-)

EDIT: Mój mąż już śpi. Obraził się na mnie, bo mu powiedziałam, że od jutra robię w domu tyle, co on, czyli nic.

Też mi powód do obrażania;-) niech się poprostu za robotę weźmie i już;-)

w niedziele mamy gosci -P kuzyn z Lublina nas odwiedzi. zobie chyba na obiad piersi a'la Nuska;-). P przerazony, ze bez proby generalnej cche podac gosciom cos nowego:-D:-D

Spokojnie rób przepyszne ja robiłam już 2 razy i na 100% Ci wyjdą:-)

'
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D nie smieje sie:-D:-D:-D:-D:-D:-D
rozumiem, bo ja jak jestem w jakiejs sprawie laik, to tez nie kapuje fachowych slow: ciagnik siodlowy to TIR tylko bez naczepy, tzn taki krotki, sama kabina z krotkim tylem, na ktory sie doczepia naczepe - ale wytlumaczylam:szok:

A co z naczepą? Bedziecie też kupować?

jaaaaa?????????:szok::szok::szok: :no::no::no::no: i nie zamierzam:no::no:, choc widzielsimy ogloszenie , ze malzenstwo poszukuje pracy jako kierowcy-zmiennicy.
P ma:tak:, nawet C+E, tylko nie jezdzil wczesniej:confused:

O to może być mu bardzo cieżko na początku bez doświadczenia za kółkiem:sorry2: nie chcę straszyć ale wiem z opowiadań jak narzekają na niedoświadczonych kierowców:sorry2: a pojęcie wogóle o tego typu samochodzie ma tzn chodzi mi o to czy wrazie jakiejś awarii na drodze będzie przynajmniej z podstawowymi rzeczami sobie mógł poradzić?

U nas nocka do bani- Mały od wczoraj wieczora rozpalony niemiłosiernie, cała noc się kręcił i to szukał albo samochodzik albo Lalę i co pół godziny pobudka- z jednej strony to dobrze bo była okazja podać mu pić, ale jak chcieliśmy zmierzyć temperaturę to wrzask na cały dom. Jak szłam do pracy to udało sie zmierzyć i 38,7 stopni:wściekła/y:. Ale ani kataru, ani kaszlu nic po prostu nic, nagle tylko znikąd gorączka sie pojawiła:szok:
Moja mała całkiem niedawno też tak miała. Podobno panował jakiś wirus który objawiał się jedynie gorączką:tak: przynajmniej tak twierdziła nasza pani doktor. Choć ja i tak po czasie obwiniłam za ten stan zębola który jej wyszedł a gorączka odrazu zniknęła:tak:

reklama
Moja mała całkiem niedawno też tak miała. Podobno panował jakiś wirus który objawiał się jedynie gorączką:tak: przynajmniej tak twierdziła nasza pani doktor. Choć ja i tak po czasie obwiniłam za ten stan zębola który jej wyszedł a gorączka odrazu zniknęła:tak:
No cóż u nas na ząbki nie zrzucę winy bo mamy komplet 20 sztuk, a z tym wirusem coś musi być, bo jakieś 3 tygodnie temu znajoma wylądowała ze swoim 3 latkiem na pogotowiu z 40 stopniowa gorączką i też nie wiadomo skąd:szok:

Do góry