reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

No wlasnie...tez mialam pytac bo traktor mi sie obil o uszy...i sie zstanawaialm po co wam traktor...ale teraz to ja sie pytam: po co wam Tir????:szok::sorry2:

moj P postanowil po wielu zawirowaniach na planie zawodowym uderzyc w transport i modle sie, aby sie powiodlo, bo zakup samochodu to jedno, aoprocz tego kosztow jest cala masa i to kazdy w tysiacach:szok:

oto przykladowy ciagnik siodlowy

reklama
Ja składam oficjalny wniosek na forum
HRUDZIA wróć my chcemy Ciebie taką jak dawniej taką pełną humoru "rozgadaną" zawsze mającą coś do powiedzenia proszę nie zamykaj się w sobie tylko wracaj

o widzę że wróciłaś :-):-):-):-)

Donkat ja teraz to już dokładnie wiem o co chodzi mój mąż to by miał ze mnie ubaw jakby wiedział jak ja to sobie zinterpretowałam

dzieki Hrudzia:-):-)

przy okazji lata liecalne mi sie przypomnialy:-)

HRUDZIA wróć my chcemy Ciebie taką jak dawniej taką pełną humoru "rozgadaną" zawsze mającą coś do powiedzenia proszę nie zamykaj się w sobie tylko wracaj

podpisuje sie pod:tak:

dzieki Hrudzia:-):-)

przy okazji lata liecalne mi sie przypomnialy:-)

podpisuje sie pod:tak:

Hrudzia wróci.......... bo ona jest nasza baba. tylko to był chwilowy odwyk
oj moze sie uda...ale dzieki Babonki!!!!:-)

reklama
Do góry