reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Doti nareszcie babo odezwalas sie. No martwilysmy sie troche i tyle. A jesli chodzi o Sabinke to normalne,ze tak dlugo zoltaczka utrzymuje sie?? Mateusz tez mial i to dosc mocna,ale wypisali go normalnie do domu i chyba po tygodniu bylo po wszytskiemu bez rzadnych naswietlan

reklama
Witam:-)
my już po spacerku i zakupach właśnie Mati wcina drugą parówkę i siedzi mi na kolanach i czyta co piszę:cool2::-D
Mati tez mial dlugo żółtaczkę w szpitalu po porodzie leżeliśmy ok 1 tyg. i był naświetlany 24godziny na dobe i tak jakos przez 3 dni jak nas wypuscili okazało sie że Mati nadal ma żółtaczkę i co chwilę miał badaną krew i mocz ,dostawał jakies czopki na zbicie tej bilubrubiny no i miał do tego zakażenie dróg moczowych

Czesc
Doti - jak sie czujecie?:-)
...trzymam kciuki za Sabinke...i Carioce.
Kurcze mam swietny sprowazdony z Niemiec lek na kolki - jeszcze wazny! Moze Carioca go chce?

Oj Doti już martwiłyśmy się:tak: melduj się co jakis czas że wszystko ok a nie tylko podczytuj:-p;-)
A ja sie własnie dowiedziałam że kwitnę dziś w pracy do 24-1 w nocy:szok::wściekła/y:

A co sie wydarzyło, że tak długo?

Akurat dzisiaj zachciało się przyjechać naszemu stałemu klientowi a że jest z Niemiec i wyjedzie po pracy o 16 to tak do nas dojedzie:wściekła/y:a w związku z tym że posucha na obiekcie a on na kilka dni to muszę czekać:wściekła/y:

Justyna co z allegro działać dalej?

Ostatnia edycja:
jestem wypompowana. leb mi peka, bo niunka dala 2 popisy histerii o nic:wściekła/y::wściekła/y:a juz przez tydzien bylo spokojnie

wlaczylam prasowanie:dry:

Czesc

Kurcze mam swietny sprowazdony z Niemiec lek na kolki - jeszcze wazny! Moze Carioca go chce?

sab simplex?
u nas sie sprawdzil

A ja sie własnie dowiedziałam że kwitnę dziś w pracy do 24-1 w nocy:szok::wściekła/y:

zorganizuj impreze na BB, to czas milo minie;-):-)

reklama
jestem wypompowana. leb mi peka, bo niunka dala 2 popisy histerii o nic:wściekła/y::wściekła/y:a juz przez tydzien bylo spokojnie

zorganizuj impreze na BB, to czas milo minie;-):-)
Tak czytam o tych akcjach które robią dzieci i obym nie wypowiedziała tego w złą godzinę ale juz nie pamietam żeby Tuśka mi napsuła nerwów:no: jak już o cos wszczyna awanturę to zawsze jest konkretny powód i wypracowałam juz do perfekcji zachowanie w takich sytuacjach i odwracam się i wogóle na nią nie reaguje a ona szybko sie uspokaja widząc że mnie nie wzrusza:tak: i zajmuje sie czymś innym. A co do imprezy to co ja będę organizować jak sama sie napije:sorry2: a co to za gospodarz co tylko polewa:-p

Do góry