reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Doti nareszcie babo odezwalas sie. No martwilysmy sie troche i tyle. A jesli chodzi o Sabinke to normalne,ze tak dlugo zoltaczka utrzymuje sie?? Mateusz tez mial i to dosc mocna,ale wypisali go normalnie do domu i chyba po tygodniu bylo po wszytskiemu bez rzadnych naswietlan

reklama
Witam:-)
my już po spacerku i zakupach właśnie Mati wcina drugą parówkę i siedzi mi na kolanach i czyta co piszę:cool2::-D
Mati tez mial dlugo żółtaczkę w szpitalu po porodzie leżeliśmy ok 1 tyg. i był naświetlany 24godziny na dobe i tak jakos przez 3 dni jak nas wypuscili okazało sie że Mati nadal ma żółtaczkę i co chwilę miał badaną krew i mocz ,dostawał jakies czopki na zbicie tej bilubrubiny no i miał do tego zakażenie dróg moczowych

Czesc
Doti - jak sie czujecie?:-)
...trzymam kciuki za Sabinke...i Carioce.
Kurcze mam swietny sprowazdony z Niemiec lek na kolki - jeszcze wazny! Moze Carioca go chce?

Oj Doti już martwiłyśmy się:tak: melduj się co jakis czas że wszystko ok a nie tylko podczytuj:-p;-)
A ja sie własnie dowiedziałam że kwitnę dziś w pracy do 24-1 w nocy:szok::wściekła/y:

A co sie wydarzyło, że tak długo?

Akurat dzisiaj zachciało się przyjechać naszemu stałemu klientowi a że jest z Niemiec i wyjedzie po pracy o 16 to tak do nas dojedzie:wściekła/y:a w związku z tym że posucha na obiekcie a on na kilka dni to muszę czekać:wściekła/y:

Justyna co z allegro działać dalej?

Ostatnia edycja:
jestem wypompowana. leb mi peka, bo niunka dala 2 popisy histerii o nic:wściekła/y::wściekła/y:a juz przez tydzien bylo spokojnie

wlaczylam prasowanie:dry:

Czesc

Kurcze mam swietny sprowazdony z Niemiec lek na kolki - jeszcze wazny! Moze Carioca go chce?

sab simplex?
u nas sie sprawdzil

A ja sie własnie dowiedziałam że kwitnę dziś w pracy do 24-1 w nocy:szok::wściekła/y:

zorganizuj impreze na BB, to czas milo minie;-):-)

reklama
jestem wypompowana. leb mi peka, bo niunka dala 2 popisy histerii o nic:wściekła/y::wściekła/y:a juz przez tydzien bylo spokojnie

zorganizuj impreze na BB, to czas milo minie;-):-)
Tak czytam o tych akcjach które robią dzieci i obym nie wypowiedziała tego w złą godzinę ale juz nie pamietam żeby Tuśka mi napsuła nerwów:no: jak już o cos wszczyna awanturę to zawsze jest konkretny powód i wypracowałam juz do perfekcji zachowanie w takich sytuacjach i odwracam się i wogóle na nią nie reaguje a ona szybko sie uspokaja widząc że mnie nie wzrusza:tak: i zajmuje sie czymś innym. A co do imprezy to co ja będę organizować jak sama sie napije:sorry2: a co to za gospodarz co tylko polewa:-p

Do góry