donkat
Fanka BB :)
No to poimprezowałam... padam normalnie na twarz - dobranoc kobitki!
skonczyly sie wakacje, zbieraj sily na jutro;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to poimprezowałam... padam normalnie na twarz - dobranoc kobitki!
Nie masz się co martwić. Carioca była pół godziny temu na forumMartwię się co u Cariocy napisałam do niej sms-ka dwa dni temu ale nic nie odpisała mam nadzieję że to z barku czasu przy maluszkach i nie stało się nic złego
Fiu fiu - no niezla bryka...co my z naszymi malutkim osoboweczkami - obciachowo. A ty masz kategorie C? a twoj P?
Nie masz się co martwić. Carioca była pół godziny temu na forum
a mi jakos Doti po glowie chodzi i AneczkaMartwię się co u Cariocy napisałam do niej sms-ka dwa dni temu ale nic nie odpisała mam nadzieję że to z barku czasu przy maluszkach i nie stało się nic złego
Wchodzę na profilszpiegu, skad to wiesz? patrzysz na swiatelka?
wpadłam ale czyżby nie za późnoMonia, nie wpadniesz do nas?
śpi od 20:-)i jak młody buszuje???
Donkat co wyście w końcu kupili??? Tylko się ze mnie nie śmiej ale wydaje mi się coś że pisałaś o traktorze a teraz ten Tir ja coś pomieszałam tak???? Przysięgam nic nie piłam:-):-):-)
oj ja też myślałam że ten wasz ciągnik to traktorchyba nie zasnę tak mnie a właściwie ja sama siebie rozbawiłamale numer ja naprawdę wyobraziłam sobie "ciągnik" i do tego zastanawiałam się jak Ty go chciałaś prowadzić
podpisuje się i ja pod tymJa składam oficjalny wniosek na forum
HRUDZIA wróć my chcemy Ciebie taką jak dawniej taką pełną humoru "rozgadaną" zawsze mającą coś do powiedzenia proszę nie zamykaj się w sobie tylko wracaj
a co to?nie kapujęS lezy, niby zbiera sie do mycia,ale jakos tego nie widze. Mlody dziczyzna, jakby szaleju sie najadl,a ja z pifkiem:-) S mowi,ze Premiumki maja usmiech od lusterka do lusterka