reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

witam!!!

jakas trzasnieta dzis jestem:dry:

o jak fajnie bo już myślałam ze dla mnie winka zabraknie;-)no to żeby ten wasz ciągnik widłowy odpowiednio na was zarabiał:tak::-)

siodłowy :tak::tak::tak::-Djuż sobie to zapamiętam ;-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Donkat, kto nie ryzykuje ten nie zyskuje- więc życzę bezproblemowego rozkręcenia interesu.

dzieki:tak:
bedziemy jechaly na podobnym wozku;-)

Witam i ja. Dziś pobudka o 5. Maciuś już 3 dzień chce mleko o 5. Dziś przetrzymaliśmy go do 5:40. Przez 40 minut był wrzask :szok::wściekła/y:

to moze nie ma sensu przetrzymywac, tylko dac i juz?
moze ma teraz taki czas, ze wiecej potrzebuje?

A co z naczepą? Bedziecie też kupować?

O to może być mu bardzo cieżko na początku bez doświadczenia za kółkiem:sorry2: nie chcę straszyć ale wiem z opowiadań jak narzekają na niedoświadczonych kierowców:sorry2: a pojęcie wogóle o tego typu samochodzie ma tzn chodzi mi o to czy wrazie jakiejś awarii na drodze będzie przynajmniej z podstawowymi rzeczami sobie mógł poradzić?

nie, na razie nie musimy kupowac naczepy

wiemy, ze nie ebdzie lekko, ale przeciez ci poczatkujacy kierowcy gdzies musza nabrac doswiadczenia, a gdzie to zrobia jak nie na drodze?
dostanie kilka razy ochrzan an CB, ze jezdzi jakby wczoraj prawko odebral i juz:-D:-D

P ogolnie ejst bardzo pojetny jesli chodzi o sprawy motoryzacyjne. ja sie nieraz dziwie skad on pewne rzeczy wie, skoro nie mial z nimi doczynienia. od tej strony to sobie poradzi:tak:. przeciez z ososbowymi samochodami to nie jezdzi do mechanikow, bo to ujma dla takich specjalistow jak P i tesciu;-):-)
dzis od rana juz z tesciem grzebia i przegladaja wszystko

reklama
nie, na razie nie musimy kupowac naczepy

wiemy, ze nie ebdzie lekko, ale przeciez ci poczatkujacy kierowcy gdzies musza nabrac doswiadczenia, a gdzie to zrobia jak nie na drodze?
dostanie kilka razy ochrzan an CB, ze jezdzi jakby wczoraj prawko odebral i juz:-D:-D

P ogolnie ejst bardzo pojetny jesli chodzi o sprawy motoryzacyjne. ja sie nieraz dziwie skad on pewne rzeczy wie, skoro nie mial z nimi doczynienia. od tej strony to sobie poradzi:tak:. przeciez z ososbowymi samochodami to nie jezdzi do mechanikow, bo to ujma dla takich specjalistow jak P i tesciu;-):-)
dzis od rana juz z tesciem grzebia i przegladaja wszystko

Akurat mi nie o to chodziło:sorry2: ale już nie będę roztaczać dziwnych wizji:no: a będzie jeździł po kraju czy za granicę?

wlasnie dlatego, ze jest poczatkujacy, to najpierw cche po kraju.
Aneta, wiem, ze Ty inaczej an to patrzysz, bo masz spora wiedze na ten temat, macie doswiadczonych kierowcow itp itd, ale jak juz pisalam, nie wszyscy od razu sa swietni w tym co robia. to tak jak zaczynasz np po studiach nowa prace i tez masz wiedze teoretyczna, a brak doswiadczenia. czy to oznacza, ze masz siedziec w domu i nigdy nie sprobowac? nie mowie, ze ja ejstem szczesliwa z decyzji P, ale nie mialam innego wyboru jak to zaakceptowac i go wspierac.

Wiadomo,ze jak ktos zrobi prawko na osobowke to tez musi nauczyc sie jezdzic. A z reszta poradzi sibie, raz 2 wciagnie sie, poza tym w wielu sprawach inni kierowcy pomoga mu, nawet i ktorych spotka na parkingu.

Donkat źle mnie zrozumiałaś nie chcę oceniać ani potępiać Waszej decyzji zresztą pisałam Ci że trzymam kciuki na priva jak rozważaliście podjęcie tej decyzji. Poprostu chciałam żeby Twój P był świadomy pewnych sytuacji które mają prawo się zdażać na początku:tak: i w sumie pisałam to z życzliwości chcąc Was o tym o czym przynajmniej wiem uprzedzić. A wiadomo nkit nie rodzi sie jako doświadczony w tym czy w tamtym zawodzie wszystkiego można sie nauczyc trzeba tylko chęci:tak: mój M jest inż marketingu i zarządzania w rolnictwie a widzisz czym sie zajmuje;-)

Czuję się wywołana ;-)
Rośniemy,jest w porządku.

Od poniedziałku ostro odpieluchowujemy Oskara, pielucha tylko na noc. Efekt jest taki że mam ciągle plamy siuśków na podłodze. :dry: Jak długo to trwa?

Poza tym nuda.

Wypowiem się na temat Cariocy. Sabince utrzymywała się żółtaczka, dzisiaj jadą do szpitala żeby ją obejrzał hepatolog. Chociaż Car pisała że wczoraj mała już prawie nie była żółta. Poza tym miewa kolki, więc Car pewnie nie jest lekko.

reklama
Do góry