reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Majandra to udanej zabawy życzę:tak:;-)a zdjęc szkoda że nie będzie:-(
Justyna chyba nie chce ze mną grac bo zwiała:sorry:a jaki ty masz nick? bo szukam cie iszukam i znaleźc nie mogę:no:

Nuska ja też jakiś dziś dzień mam, winko sama piję, oglądałam romansidło na Polsacie.......... i tęsknię do randek, motylków w brzuszku............. ach.............. spadam

Witam ponownie już z domku:-)

Nuska ja też jakiś dziś dzień mam, winko sama piję, oglądałam romansidło na Polsacie.......... i tęsknię do randek, motylków w brzuszku............. ach.............. spadam
Też oglądałam ale nie widziałam końcówki bo 22 wybiła i ulotniłam się do domku:tak:

Majandra udanej zabawy życzę:-)

Justyna chyba nie chce ze mną grac bo zwiała:sorry:a jaki ty masz nick? bo szukam cie iszukam i znaleźc nie mogę:no:
zaprosiłam Cię do znajomych.
S pojechał na rozładunek na 16 do Grudziąca, zdążyliśmy się pokłócić, Mateusza wygnałam spać,bo mnie wkurza i wogóle chodzę nabuzowana,a to za przyczyną @:wściekła/y: 1 bez tabletek i już sa efekty do tego wszystko mnie boli. Jak młody łaskawie zaśnie to idę na działkę włoszczyznę wykopać,bo ponoć rano mrozi u nas. Może jeszcze nie pomarzło wszystko

Witam i ja popołudniowo:-) u nas pogoda do chrzanu ciągle pada deszcz z przerwami:crazy: byłyśmy z młodą na targu a potem u dziadków po powrocie sprzątanie i tak dzień mija a jeszcze na 18 zaprosiłyśmy dziadziusia na kolacje:-) samego bo babcia w pracy:sorry:

Niepocieszona jestem, moje aukcje stoją:-( Myślałam,że wpadnie trochę kasy,ale chyba nie mam daru do tego.
Ja też chyba nie mam tego daru:sorry: co prawda jedna mi drgnęła ktoś zalicytował a na kilku innych mam trochę obserwujacych więc łudzę się że jednak coś sprzedam:sorry:

A co tu się dzieje:szok: gdzie się wszystkie podziały:sorry:zajrzałam myśląc że coś się dziej a tu lipa:-( popołudnie minęło nam sympatycznie z dziedziusiem wszyscy zajadali się smażonym serkiem łącznie z Tusią:szok: która nigdy wcześniej nie chciał wziąć tego do buzi:sorry: mam nadzieję że jutro trochę lepsza będzie frekwencja i ktoś dotrzyma mi towarzystwa w pracy:sorry: MIŁEJ NOCY I KOLOROWYCH SNÓW:-)

reklama
Do góry