reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Dzieki Hrudzia bede musiala pomyslec o tej diecie tylko jak to zrobic gdy ja uwielbiam fast
food i slodycze

Dziewczyny powiedzcie mi czy podajecie waszym dziecia jakies witaminy na kosci i zeby, bo aja bylam w poniedzialek u dentysty z Hanifka i przepisal nam Fluorettan kiedys go Hani brala jak byla mlodsza ale przestalam jej go dawac po jakims czasie ale dentysta znow nam go przepisal, powiedzial ze mam podawac hanifce jedna tabletke po wieczornym myciu zebow. JEgo corka ma 5 lat i dalej je bierze podobno dzialaja dobrze juz na stale zeby wzmacniaja je

reklama
Dzieki Hrudzia bede musiala pomyslec o tej diecie tylko jak to zrobic gdy ja uwielbiam fast
food i slodycze

Dziewczyny powiedzcie mi czy podajecie waszym dziecia jakies witaminy na kosci i zeby, bo aja bylam w poniedzialek u dentysty z Hanifka i przepisal nam Fluorettan kiedys go Hani brala jak byla mlodsza ale przestalam jej go dawac po jakims czasie ale dentysta znow nam go przepisal, powiedzial ze mam podawac hanifce jedna tabletke po wieczornym myciu zebow. JEgo corka ma 5 lat i dalej je bierze podobno dzialaja dobrze juz na stale zeby wzmacniaja je
Klavell ja dawałam małemu Zymafluor , przestałam , ale od listopada znów zaczne podawać:tak: ( dzieki, że mi przypomniałas,)

Gagulec
no to gratulacje, że ludzie z Ciebie będą:-p Co do zapachów to nie zazdroszczę:no: wiem jak to jest........... a który to tydzień???????
Agulka, to sam początek, myśle że tak około 4-5 tydzień, ale upewnię się u lekarza 30 października. I dlatego mnie to zdrażnia, bo mi sie tak wcześnie wydaje:cool:

Ja nic nie podaje.

:happy::happy::happy::happy: w końcu pierdząca żaba goni żyrafę a ta ślamazara pierdyknęła:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja też nic na zęby nigdy nie podawałam ani nie podaję:no:Oli tez nie no i ostatnio robiłam jej przegląd buzi i znalazłam 2 malutkie dziurki więc szykuje nam się dentysta w środe siostra D jedzie więc ja z Olą zabierzemy się z nią żeby dentystka zrobiła Oli przegląd i zapiszemy się na borowanie.

Mysmy byli w poniedzialek u dentysty. Hani buzi nie pokazala, ale doktor powiedzial zte to nic powoli bedziemy ja oswajac przepisal nam te witaminy no i oczywiscie powiedzil ze mamy myc hanifce zabki rano i wieczorem
Ja tez siadlam na fotel zeby wygladaja na zdrowe wszystkie jednyka troche ciemniejsza bo martwa, ale zrobil tez rentgena no i dwie plomby do wymiany, bo zle w Polsce zostaly zalozone i powietrze podeszlo i zeby sie beda psuly od srodka

hej!!!

znow skacze cisnienie i kreci mi si w glowie:sorry::-(

wkuzra mnie, bo nie moge do konca zroumiec co piszecie, od wczoraj nie mam polskich znakow w tekstach forum.
poradzcie mi cos, please:sorry:

jutro jade do mamy:-)

reklama
Do góry