reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam w niedzielny poranek:-)widzę że weekend i na forum pustki:eek:u nas wczoraj był teściu pomóc D z sypialnią bo jak rok temu ją rozkopał to jeszcze nie skończył bo czasu brak a z sufitem miał dużo roboty ,no ale wstępnie wczoraj gładź teściu położył no i na pocieszczenie mi powiedział że jeszcze z dwa tygodnie zanim to całe będzie gotowe:eek:no ale rok wytrzymałam to i 2 tygodnie wytrzymam;-)oczywiście to jeszcze nie będzie na gotowo bo niewiem czy damy radę żeby kupic teraz łóżko i komody:sorry:
Mój D jeszcze śpi dzieciaczki patrzą na 'barbi...'' ,ja obiad już przyszykowała a teraz czas na kawkę:tak:
Justyna S już zdrowy? a mama jak się czuje ,antybiotyk pomaga?
MAjandra dziś też się bawicie?
Aneta miłego dnia w pracy?
Nuśka jak dzis samopoczucie ?lepsze?
Lauandzia jak się czujesz? nadal masz te skurcze?
Doti, Iza, Gagulec co tam u was?
Agulka wszystko zakupione,kafelki ,wykładziny?
Hrudzia jak tam na froncie Ty-J jest jakas poprawa?
Alusia a co z tobą dlaczego do nas nie zaglądasz???

reklama
Witam i ja.

Monia szkoda gadać, wczoraj majstry na wyhujali , przyjechali i spojrzeli na kominy mówiąc, że im się nie chce w to bawić, bo dachówke trzeba ściągnąć i może padać będzie ..... J pognał ich w pizdu.............. ale się wkurzył to juz jego..................
Prawie wszystko wybrane, teraz tylko jechac złozyć konkretne zamówienie( ale to po spotknaiu z kafelkarzem) , ale około m-ca trzeba czekać................
Monia a jak chcesz użądzić sypialnię??????

Jak tam odcinek Brzyduli, fajny będzie wponiedziałek , co????????????/

Z Maja byłysmy tylko na Maszy bo Adaś na razie robisobie przerwę, za bardzo się rozbestwił.

Aneta miłej pracy

Pogoda dzis ładna, słoneczko, nie wieje , 10stopni na plusie..................... idziemy do cyrku, bo Maja bardzo chce, choć wiem, że będzie tandetnie

Agulka na co ty żeby nikt nie chciał robic tych kominów:szok:takie bezrobocie ludzie roboty ponoc szukają -a tu im się robic nie chce:no::wściekła/y:
jeśli chodzi o sypialnie to mam zas totalną pustkę w głowie:zawstydzona/y:już miałam kiedyś obraną nawet zdjęcia wklejałam ale jak przychodzi co do czego to ja już sama niewiem:sorry:chciałam sciany czerwone ale jakoś boje się tego koloru w sypilni, myślę też o brązie ale co z tego wyjdzie to jeszcze niewiem:no:ogólnie chciała bym sypialnie w stylu nowoczesnym;-)
A jeśli chodzi o Brzydule to odcinek będzie super:tak::tak::tak:ja już oglądałam ale napewno będę go w poniedziałek jeszcze raz oglądac:cool2:
Aneta a ty masz dziś młyn w pracy bo nawet nie zajrzałas:eek:

Ostatnia edycja:
Aneta a ty masz dziś młyn w pracy bo nawet nie zajrzałas:eek:

Młyn:eek: no cóż to nie ta pora roku:no:;-) raczej mnie lenistwo dopadło i wogóle chce mi się spać chyba ta pogoda na mnie tak działa:sorry: zajrzałam rano ale nawet sie nie przywitałam:zawstydzona/y: bo stwierdziłam ze 3 posty jeden pod drugim pisane przeze mnie to by wyglądało jakbym tu sama z sobą pisała:szok::-D

Dzień dobry
Nuśka jak dzis samopoczucie ?lepsze?
?
Pewnie tak :sorry:
Zapomniałam ci napisać że fajny sen miałaś :tak::-D:-D

Agulka
to nie za ciekawie z tym kominem:cool: i co teraz macie za plan??

Anetasa do której dzisiaj ??? Do końca czy jakos krócej?

A co u Nas???...............Właściwie to nic byłam wczoraj na zakupach i wydałam dużooooooo pieniążków:zawstydzona/y::-p :rofl2:poza tym weekend minął nie wiem kiedy i jutro znowu do pracy a mi się tak nie chce :sorry: ale nie ma rady jak się tyle wydało;-);-) .........Młody ma jedną dolną piątkę i to całkiem dużą a ja ją dopiero wczoraj zauważyłam przy myciu ząbków:sorry:, mówię do młodego pokaż bużkę co tam masz a on mówi "nie " więc ja do niego na pokaż i zagladam a on mi krzyczy "to nie fair" :szok: skąd on zna to słowo a on mi na to " Antek mróka tak mówi":rofl2::rofl2::rofl2: matko jedyna kto to jest Antek mrówka no ale zrobiłam wywiad i wiem wszystko:-D:-D:-D:-D

Dzień dobry z pracy
Coś mi jak na razie dopisuje humorek-mimo pobudki o 3 nad ranem( M wyjeżdżał w trasę) i potwornego bólu głowy :eek::eek:
Teraz pomykam do pracy.
Buziaczki . Miłego dnia;-)

witam.

Pmożcie bo znaleźś nie mogę, kupiłam jedną bluzkę, ale nie pasowała/ przeliczyłam się z rozmiarem. Napisałam do faceta a on mi odpowiedział: Witam, prosze wyslac do nas formularz zwrotu za ta rzecz z której pani rezygnuje. pozdrawiam serdecznie

Gdzie mam tego szukac, bo chyba niekumata jestem/ nie widzę tego.:crazy::crazy::crazy::crazy:

Dzień dobry

Pewnie tak :sorry:
Zapomniałam ci napisać że fajny sen miałaś :tak::-D:-D

Agulka
to nie za ciekawie z tym kominem:cool: i co teraz macie za plan??

Anetasa do której dzisiaj ??? Do końca czy jakos krócej?

A co u Nas???...............Właściwie to nic byłam wczoraj na zakupach i wydałam dużooooooo pieniążków:zawstydzona/y::-p :rofl2:poza tym weekend minął nie wiem kiedy i jutro znowu do pracy a mi się tak nie chce :sorry: ale nie ma rady jak się tyle wydało;-);-) .........Młody ma jedną dolną piątkę i to całkiem dużą a ja ją dopiero wczoraj zauważyłam przy myciu ząbków:sorry:, mówię do młodego pokaż bużkę co tam masz a on mówi "nie " więc ja do niego na pokaż i zagladam a on mi krzyczy "to nie fair" :szok: skąd on zna to słowo a on mi na to " Antek mróka tak mówi":rofl2::rofl2::rofl2: matko jedyna kto to jest Antek mrówka no ale zrobiłam wywiad i wiem wszystko:-D:-D:-D:-D
Nuśka , J dziś umówił się z innym facetem, ale marne szanse bo ta firma ma terminy pozajmowane, ale mam cicha nadzieję, bo J przedstawił mu, że muszą być kominy zrobione ja wczoraj.. aże facet chciała się spotkać, więc................ trzymajcie kciuki
Dzień dobry z pracy
Coś mi jak na razie dopisuje humorek-mimo pobudki o 3 nad ranem( M wyjeżdżał w trasę) i potwornego bólu głowy :eek::eek:
Teraz pomykam do pracy.
Buziaczki . Miłego dnia;-)
Miło słyszeć , że humorek dopisuje ................. Jak małz zareagował na ciąże?:sorry2:
Witam się leżąc przeziebiona (nadal).
Kuruj sie kobitko, kuruj:tak:

My po spacerku, zakupach , teraz z kawkę ja:-D a mały lula:tak:

Justyna moje aukcje też stoją....... a juz kasę wydałam, której jeszcze nie zarobiłam:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: Dzis wystawiam kolejne rzeczy:tak:

reklama
Nie opisałam Wam wczorajszego wypadu do cyrku.
Wstęp 40zł/os + dziecko gratis,:szok: a że nas dwoje dorosłych i dwójka dzieci, więc zapłacilismy moim zdaniem krocie za >>>>>*****>>>>>>>>:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale najważniejsze że dziecom sie podobało, Adaś był zaczarowany( bardzo grzeczny, a trwało to 2 godziny), Maja zresztą też szczególnie Panią która wchodząc do takiej tuby z materiału za każdym razem wychodziła w innej sukience.......... :laugh2:Mielismy miejcse w pierwszym rzedzie a że loża przed nami była wolna, więc my skorzystaliśmy.......;-)
Największą gwiazdą wieczoru była JA:szok::rofl2::rofl2:................ klowni brali z widowni osoby i robili z nimi normalnie jaja..... no i kogo oczywiście dwa razy wyciągneli na arenę:cool::cool::cool:............... ale sie naśmiałam.:laugh2: W jedym triku klawn tańczył ze mną i nagle wyciągnął mi stanik:eek:................. ale polewka, potem Maja się pytała czy mam go i musiała wymacać.:rofl2:........ ale balonika dla dzici dostałam w nagrodę......... szkoda tylko, że aparatu zapomnielismy:-:)no::no::no::no:

Do góry