reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Agulka to niezły ubaw mieliście w tym cyrku:tak:ja jak byłam z Olą w wakacje to też była ta pani co za każdym razem wychodziła w innej sukience:tak:a były zwierzęta??? bo u nas wtedy nie było :no::no:
Asia kuruj się ,leż i odpoczywaj:tak:
a ja teraz kombinuje nad sypialnią tzn koncepcją jak ją urządzic i pomalowac i przydał by mi się by ktoś kto takie coś umie zaprojektowac albo jakiś latwy program i po polsku:sorry:

reklama
Agulka to niezły ubaw mieliście w tym cyrku:tak:ja jak byłam z Olą w wakacje to też była ta pani co za każdym razem wychodziła w innej sukience:tak:a były zwierzęta??? bo u nas wtedy nie było :no::no:
Asia kuruj się ,leż i odpoczywaj:tak:
a ja teraz kombinuje nad sypialnią tzn koncepcją jak ją urządzic i pomalowac i przydał by mi się by ktoś kto takie coś umie zaprojektowac albo jakiś latwy program i po polsku:sorry:
Monia były konie, wielbłąd, kucyki i węże:tak:......... ja siedziałam ostatnio nad pokojami dzieci a na sypialnie to mam kilka pomysłów i nie wiem który wybrać.........

Monia fajny program jest .Power NET+ 1.0.2.0 - download z dobreprogramy ja nim zrobiłam własnie pokoje dzieci i sypianię

Ostatnia edycja:
witam.

Miło słyszeć , że humorek dopisuje ................. Jak małz zareagował na ciąże?:sorry2:
Agulka, on jest przeszcześliwy, ze będzie kolejny potomek:cool2:
Nie opisałam Wam wczorajszego wypadu do cyrku.
Wstęp 40zł/os + dziecko gratis,:szok: a że nas dwoje dorosłych i dwójka dzieci, więc zapłacilismy moim zdaniem krocie za >>>>>*****>>>>>>>>:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale najważniejsze że dziecom sie podobało, Adaś był zaczarowany( bardzo grzeczny, a trwało to 2 godziny), Maja zresztą też szczególnie Panią która wchodząc do takiej tuby z materiału za każdym razem wychodziła w innej sukience.......... :laugh2:Mielismy miejcse w pierwszym rzedzie a że loża przed nami była wolna, więc my skorzystaliśmy.......;-)
Największą gwiazdą wieczoru była JA:szok::rofl2::rofl2:................ klowni brali z widowni osoby i robili z nimi normalnie jaja..... no i kogo oczywiście dwa razy wyciągneli na arenę:cool::cool::cool:............... ale sie naśmiałam.:laugh2: W jedym triku klawn tańczył ze mną i nagle wyciągnął mi stanik:eek:................. ale polewka, potem Maja się pytała czy mam go i musiała wymacać.:rofl2:........ ale balonika dla dzici dostałam w nagrodę......... szkoda tylko, że aparatu zapomnielismy:-:)no::no::no::no:
Agulka, Ty siemoże mijasz z powołaniem- do cyrku, kobieto, na arenę robic show;-)

Witam się popołudniowo:-) coś mi weny na pisanie brak:eek: do połudania byłyśmy z małą na obchodzie lumpków i trochę małą opkupiłam:tak: po powrocie obiadek zrobiłyśmy i teraz przydałoby się posprzatać trochę a mi się nie chce:zawstydzona/y: no i prasowanie na mnie patrzy:cool:
Agulka już sobie wyobraziłam Ciebie jako gwiazde wieczoru w tym cyrku:-D dziaciaki musiały mieć niezły ubaw;-) że o J nie wspomnę:-p
Asia kuruj się kobieto:tak:
Gagulec wszystkiego naj naj w dniu Twojego święta:-) aby wszystko Ci się poukładało tak jak sobie tego życzysz:-) 100LAT!!!!

Monia,ale chodzi Ci o program który poustawia,czy wygląd mebli zrobi?
chodzi mi żeby stworzyc całą sypialnie, tzn meble poustawiac tak jak bedą stały , pomalowac ściany i żeby wszystkie ścianki i skos był jak u mnie w domu:tak:
Gagulec wszystkiego naj naj w dniu Twojego święta:-) aby wszystko Ci się poukładało tak jak sobie tego życzysz:-) 100LAT!!!!
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ:-)

reklama
Do góry