reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Agulka to niezły ubaw mieliście w tym cyrku:tak:ja jak byłam z Olą w wakacje to też była ta pani co za każdym razem wychodziła w innej sukience:tak:a były zwierzęta??? bo u nas wtedy nie było :no::no:
Asia kuruj się ,leż i odpoczywaj:tak:
a ja teraz kombinuje nad sypialnią tzn koncepcją jak ją urządzic i pomalowac i przydał by mi się by ktoś kto takie coś umie zaprojektowac albo jakiś latwy program i po polsku:sorry:

reklama
Agulka to niezły ubaw mieliście w tym cyrku:tak:ja jak byłam z Olą w wakacje to też była ta pani co za każdym razem wychodziła w innej sukience:tak:a były zwierzęta??? bo u nas wtedy nie było :no::no:
Asia kuruj się ,leż i odpoczywaj:tak:
a ja teraz kombinuje nad sypialnią tzn koncepcją jak ją urządzic i pomalowac i przydał by mi się by ktoś kto takie coś umie zaprojektowac albo jakiś latwy program i po polsku:sorry:
Monia były konie, wielbłąd, kucyki i węże:tak:......... ja siedziałam ostatnio nad pokojami dzieci a na sypialnie to mam kilka pomysłów i nie wiem który wybrać.........

Monia fajny program jest .Power NET+ 1.0.2.0 - download z dobreprogramy ja nim zrobiłam własnie pokoje dzieci i sypianię

Ostatnia edycja:
witam.

Miło słyszeć , że humorek dopisuje ................. Jak małz zareagował na ciąże?:sorry2:
Agulka, on jest przeszcześliwy, ze będzie kolejny potomek:cool2:
Nie opisałam Wam wczorajszego wypadu do cyrku.
Wstęp 40zł/os + dziecko gratis,:szok: a że nas dwoje dorosłych i dwójka dzieci, więc zapłacilismy moim zdaniem krocie za >>>>>*****>>>>>>>>:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale najważniejsze że dziecom sie podobało, Adaś był zaczarowany( bardzo grzeczny, a trwało to 2 godziny), Maja zresztą też szczególnie Panią która wchodząc do takiej tuby z materiału za każdym razem wychodziła w innej sukience.......... :laugh2:Mielismy miejcse w pierwszym rzedzie a że loża przed nami była wolna, więc my skorzystaliśmy.......;-)
Największą gwiazdą wieczoru była JA:szok::rofl2::rofl2:................ klowni brali z widowni osoby i robili z nimi normalnie jaja..... no i kogo oczywiście dwa razy wyciągneli na arenę:cool::cool::cool:............... ale sie naśmiałam.:laugh2: W jedym triku klawn tańczył ze mną i nagle wyciągnął mi stanik:eek:................. ale polewka, potem Maja się pytała czy mam go i musiała wymacać.:rofl2:........ ale balonika dla dzici dostałam w nagrodę......... szkoda tylko, że aparatu zapomnielismy:-:)no::no::no::no:
Agulka, Ty siemoże mijasz z powołaniem- do cyrku, kobieto, na arenę robic show;-)

Witam się popołudniowo:-) coś mi weny na pisanie brak:eek: do połudania byłyśmy z małą na obchodzie lumpków i trochę małą opkupiłam:tak: po powrocie obiadek zrobiłyśmy i teraz przydałoby się posprzatać trochę a mi się nie chce:zawstydzona/y: no i prasowanie na mnie patrzy:cool:
Agulka już sobie wyobraziłam Ciebie jako gwiazde wieczoru w tym cyrku:-D dziaciaki musiały mieć niezły ubaw;-) że o J nie wspomnę:-p
Asia kuruj się kobieto:tak:
Gagulec wszystkiego naj naj w dniu Twojego święta:-) aby wszystko Ci się poukładało tak jak sobie tego życzysz:-) 100LAT!!!!

Monia,ale chodzi Ci o program który poustawia,czy wygląd mebli zrobi?
chodzi mi żeby stworzyc całą sypialnie, tzn meble poustawiac tak jak bedą stały , pomalowac ściany i żeby wszystkie ścianki i skos był jak u mnie w domu:tak:
Gagulec wszystkiego naj naj w dniu Twojego święta:-) aby wszystko Ci się poukładało tak jak sobie tego życzysz:-) 100LAT!!!!
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ:-)

reklama
Do góry