majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Witam się i żegnam. Nie będzie mnie przez weekend, bo wyjeżdżamy na wesele. Nie wiem, czy zdjęcia jakieś będą, bo Maciuś zepsuł nam aparat.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też oglądałam ale nie widziałam końcówki bo 22 wybiła i ulotniłam się do domkuNuska ja też jakiś dziś dzień mam, winko sama piję, oglądałam romansidło na Polsacie.......... i tęsknię do randek, motylków w brzuszku............. ach.............. spadam
zaprosiłam Cię do znajomych.Justyna chyba nie chce ze mną grac bo zwiałaa jaki ty masz nick? bo szukam cie iszukam i znaleźc nie mogę
Ja też chyba nie mam tego daru co prawda jedna mi drgnęła ktoś zalicytował a na kilku innych mam trochę obserwujacych więc łudzę się że jednak coś sprzedamNiepocieszona jestem, moje aukcje stoją:-( Myślałam,że wpadnie trochę kasy,ale chyba nie mam daru do tego.