reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Majandra to udanej zabawy życzę:tak:;-)a zdjęc szkoda że nie będzie:-(
Justyna chyba nie chce ze mną grac bo zwiała:sorry:a jaki ty masz nick? bo szukam cie iszukam i znaleźc nie mogę:no:

Nuska ja też jakiś dziś dzień mam, winko sama piję, oglądałam romansidło na Polsacie.......... i tęsknię do randek, motylków w brzuszku............. ach.............. spadam

Witam ponownie już z domku:-)

Nuska ja też jakiś dziś dzień mam, winko sama piję, oglądałam romansidło na Polsacie.......... i tęsknię do randek, motylków w brzuszku............. ach.............. spadam
Też oglądałam ale nie widziałam końcówki bo 22 wybiła i ulotniłam się do domku:tak:

Majandra udanej zabawy życzę:-)

Justyna chyba nie chce ze mną grac bo zwiała:sorry:a jaki ty masz nick? bo szukam cie iszukam i znaleźc nie mogę:no:
zaprosiłam Cię do znajomych.
S pojechał na rozładunek na 16 do Grudziąca, zdążyliśmy się pokłócić, Mateusza wygnałam spać,bo mnie wkurza i wogóle chodzę nabuzowana,a to za przyczyną @:wściekła/y: 1 bez tabletek i już sa efekty do tego wszystko mnie boli. Jak młody łaskawie zaśnie to idę na działkę włoszczyznę wykopać,bo ponoć rano mrozi u nas. Może jeszcze nie pomarzło wszystko

Witam i ja popołudniowo:-) u nas pogoda do chrzanu ciągle pada deszcz z przerwami:crazy: byłyśmy z młodą na targu a potem u dziadków po powrocie sprzątanie i tak dzień mija a jeszcze na 18 zaprosiłyśmy dziadziusia na kolacje:-) samego bo babcia w pracy:sorry:

Niepocieszona jestem, moje aukcje stoją:-( Myślałam,że wpadnie trochę kasy,ale chyba nie mam daru do tego.
Ja też chyba nie mam tego daru:sorry: co prawda jedna mi drgnęła ktoś zalicytował a na kilku innych mam trochę obserwujacych więc łudzę się że jednak coś sprzedam:sorry:

A co tu się dzieje:szok: gdzie się wszystkie podziały:sorry:zajrzałam myśląc że coś się dziej a tu lipa:-( popołudnie minęło nam sympatycznie z dziedziusiem wszyscy zajadali się smażonym serkiem łącznie z Tusią:szok: która nigdy wcześniej nie chciał wziąć tego do buzi:sorry: mam nadzieję że jutro trochę lepsza będzie frekwencja i ktoś dotrzyma mi towarzystwa w pracy:sorry: MIŁEJ NOCY I KOLOROWYCH SNÓW:-)

reklama
Do góry