reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Nuśka jakiś nostaligczny widzę nastrój masz:sorry: mam nadzieję że nic sie nie stało:sorry:

Nic się nie stało tylko czasami tak mam że sama siebie nie rozumiem........
Tkwi we mnie tak wile pytań na które nie znam odpowiedzi ....bądź znam ale boję się na nie odpowiedzieć.......................z naciskiem na to drugie..............
:sorry:

To niestety już chyba taka nasza kobieca przypadłość:cool2: ja też tak często mam że dopadają mnie różne myśli i jakoś sama sobie z nimi poradzić nie mogę i zrozumieć czego właściwie ja chcę a nawet sama od siebie oczekuje:sorry:

To niestety już chyba taka nasza kobieca przypadłość:cool2: ja też tak często mam że dopadają mnie różne myśli i jakoś sama sobie z nimi poradzić nie mogę i zrozumieć czego właściwie ja chcę a nawet sama od siebie oczekuje:sorry:
Dlaczego Ty tak daleko mieszkasz .......................... jak ja bym się z Tobą napiła wina :tak::tak::tak:i tak sobie pogadała "po babsku"

Aby do maja:-)

Dlaczego Ty tak daleko mieszkasz .......................... jak ja bym się z Tobą napiła wina :tak::tak::tak:i tak sobie pogadała "po babsku"

Aby do maja:-)

Oj kochana też bym dużo dała żeby zmniejszyć ten dystans między naszymi miejscami zamieszkania chociaż o połowe wtedy z pewnością byłoby nam łatwiej:sorry::tak: ale cóż narazie pozostaje nam tylko net:crazy: chociaż tak sobie myślę że może chociaż namiastką byłby skeyp:sorry: tylko nie wiem czy Twój i mój mąż zniesli by nasze wieczorne pogawędki przy winku:-D

reklama
Do góry