luandzia1
Entuzjast(k)a
nie mam weny jakoś do takich rzeczy ostatnio
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W salonie na razie posucha, staram sie tym nie martwic bo to normalne w biznesie
Strona www juz gotowa ( niezbedne malutkie poprawki) ale moge sie pochwalic:-) www.studiomarrakesh.pl.tl
Milego dnia:-)
tak wogóle to witam:-)od rana się znerwowałam bo wieczorem sobie pięknie posprzątałam a te 2 urwisy obudziły sie prędzej niż ja i zrobili mega bałagan rozsypali chyba 5 pudełek z różna zawartością (puzzle,układanki, gry) a teraz zamiast to sprzątac to udaja że cos tam układają
Cześć dziewczyczny wczoraj wieczorem po dwóch dniach włączyli mi prąd u nas biało chyba z 30 cm śniegu jest mama wczoraj nie mogła wyjechać z pod mojego domu z jednej strony lipa z tym prądem bo ani herbaty ugotować ani nic (chociaż teraz poszliśmy po rozum do głowy i przywieźliśmy sobie taką kuchenkę dwupalnikową na gaz i będzie sobie stała na wszelki wypadek w piwnicy ) a z drugiej fajnie bo mąż nie pracował wieczorem/w nocy bo nie miał laptopa więc siedzieliśmy sobie przy świeczkach w wannie mogliśmy pogadać itd ;-)
Dowiedziałam się, ze będą ze mnie ludzie Było dobrze i nawet mnie instruktor pochwalił i już do ludzi puszcza
gagulec, takie dni sie zdarzaja, a jescze w Twoim stanie;-).
jak bylo na jezdzie?
WP to Wirtualna Polsak a KurnikNa WP,bo Kurnik jakoś nie pasuje mi
Kochana o ja nawoływałam Cię ale spoko, ważne że zajrzałaśDzien dobry
Monia - milo ze mnie nawolujesz:-)buziaczki!
..wczoraj mialam pisac na zamknietym bo mega dol mnie dopadl w zwiazku ze Stasiem i ogolnie moja sytuacja rodzinna i finansowa...ale wyplakalam sie( wykrzyczalam!), troche pogadalam z J i chyba gdzies rzucilam te mysli w kat...do nastepnego razu jak sie odezwa...:-(
Stas ma sie dobrze, zdrowy...choc bardzo dokazuje:-(histerycznie...
W salonie na razie posucha, staram sie tym nie martwic bo to normalne w biznesie
Strona www juz gotowa ( niezbedne malutkie poprawki) ale moge sie pochwalic:-) www.studiomarrakesh.pl.tl
Wiczorem bede uzupelniac braki w lekturze BB
Milego dnia:-)
Monia skad ja to znam, dzis też troche ogarnełam ich pokój bo paterzeć nie mogłam, ale co z tego jak po południu znów będzie sajgon.dziękuje dziękuje ale teraz to Agulka wzywała dziękuje dziękuje ale teraz to Agulka wzywała dziękuje dziękuje ale teraz to Agulka wzywała dziękuje dziękuje ale teraz to Agulka wzywała ja wzywałam jakoś kilka odni temu ale odzewu nie było
a z J już lepiej? dół minoł?
stronkę zaraz obejrzę i ocenię
tak wogóle to witam:-)od rana się znerwowałam bo wieczorem sobie pięknie posprzątałam a te 2 urwisy obudziły sie prędzej niż ja i zrobili mega bałagan rozsypali chyba 5 pudełek z różna zawartością (puzzle,układanki, gry) a teraz zamiast to sprzątac to udaja że cos tam układają
oj to ogromny plus braku prądu......... a teraz jak małz za duzo będzie siedział wieczorami to poprostu korki wykręćCześć dziewczyczny wczoraj wieczorem po dwóch dniach włączyli mi prąd u nas biało chyba z 30 cm śniegu jest mama wczoraj nie mogła wyjechać z pod mojego domu z jednej strony lipa z tym prądem bo ani herbaty ugotować ani nic (chociaż teraz poszliśmy po rozum do głowy i przywieźliśmy sobie taką kuchenkę dwupalnikową na gaz i będzie sobie stała na wszelki wypadek w piwnicy ) a z drugiej fajnie bo mąż nie pracował wieczorem/w nocy bo nie miał laptopa więc siedzieliśmy sobie przy świeczkach w wannie mogliśmy pogadać itd ;-)
Witam się prawie wekeendowo.
Dowiedziałam się, ze będą ze mnie ludzie Było dobrze i nawet mnie instruktor pochwalił i już do ludzi puszcza
Co do mojego stanu- zaczynam sie powoli rozdrażniać bo znowu przeszkadzają mi zapachy Nawet jak lodówkę otwieram to mnie na cofki bierze.wrrrrrrrrrrrrr
Majandra, gratuluje zdania egzaminu,
Luandzia, witam w cywilizacji
Hrudzia, jeszcze się rozkręci biznesik
Daja ale przynajmniej w serii 5 zabiegow co tydzien lub dwa plus endomasaz (aparaturowy) lub drenaz limfatyczny manulany calego ciala plus chocby minimlana zmiana diety na bardziej oczyszczajaca i wspierajaca tkanke laczna.HRUDZIA super, gdybym tylko mieszkala blizej ciebie napewno co jakis czas wpadalabym na takie zabiegi upiekszajace...
A jeszcze mam pytanie powiedz tak szczerze czy te zabiegi antycellulitisowe cos daja?
Agulka - wybacz...ale jakos awatraki mi sie pomieszaly.
oj zabraniac bawic się co to to niewszystko było by ok gdyby oni właśnie bawili sie w swoim pokoju albo kąciku a oni wszystkie zabawki roznoszą po całym domu i bawią się nimi w naszym pokojua jak sie pobawią to mamusia musi posprzątacMonia skad ja to znam, dzis też troche ogarnełam ich pokój bo paterzeć nie mogłam, ale co z tego jak po południu znów będzie sajgon.
Nie będę przecież zakazywała dzieciom bawic sie zabawkami jak miała moja kuzykna, my zawsze jak do niej chodzilismy to porządeczek, poukładane i nawet nie tykalismy niczego.................. okazało się, póxniej, że nie mogłam tego dotykać, bo zepsuje, bo nabałagani...... itp..... za to jak u nas była to się wyszalała zabwakowo;-)