reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Cześć piątkowo!
U mnie dziś pakowanie bo wyjeżdżamy na weekend. Najlepsze że mąż na szkoleniu gdzieś pod Londynem siedzi a wszystko zostało dla mnie :confused2: bo on przylatuje dziś o 21.20 i prosto jedziemy już gdzieś pod Zawiercie.

W salonie na razie posucha, staram sie tym nie martwic bo to normalne w biznesie
Strona www juz gotowa ( niezbedne malutkie poprawki) ale moge sie pochwalic:tak::-) www.studiomarrakesh.pl.tl

Milego dnia:tak::-)

Obiecuję Cię odwiedzić (klientkowo też) jak tylko będę w okolicy!!!

tak wogóle to witam:-)od rana się znerwowałam bo wieczorem sobie pięknie posprzątałam a te 2 urwisy obudziły sie prędzej niż ja i zrobili mega bałagan :wściekła/y:rozsypali chyba 5 pudełek z różna zawartością (puzzle,układanki, gry) a teraz zamiast to sprzątac to udaja że cos tam układają:eek::wściekła/y:

Oj znam to znam... czasem mnie szlag trafia jak widzę to co się dzieje po kilku chwilach "zabawy" moich chłopaków. A najgorsze że tatuś z reguły im dzielnie pomaga :crazy:

Cześć dziewczyczny wczoraj wieczorem po dwóch dniach włączyli mi prąd :sorry:u nas biało chyba z 30 cm śniegu jest mama wczoraj nie mogła wyjechać z pod mojego domu :confused2:z jednej strony lipa z tym prądem bo ani herbaty ugotować ani nic (chociaż teraz poszliśmy po rozum do głowy i przywieźliśmy sobie taką kuchenkę dwupalnikową na gaz i będzie sobie stała na wszelki wypadek w piwnicy ) a z drugiej fajnie bo mąż nie pracował wieczorem/w nocy bo nie miał laptopa więc siedzieliśmy sobie przy świeczkach w wannie mogliśmy pogadać itd ;-)

No to fajny wieczór mieliście :tak: Miło i nastrojowo - może (mimo że prąd już macie) to powtarzać częściej będziecie skoro tak fajnie było :cool2:
Moi rodzice nie mają prądu od środy :eek: i choć już w części wsi naprawili linie wczoraj to do nich i kilku innych domów nie, i co najgorsze nic nie robią dzisiaj :crazy: Chyba trzeba na przyszłość w agregat się/ich zaopatrzyć...

Witam się prawie wekeendowo.

gagulec,
takie dni sie zdarzaja, a jescze w Twoim stanie;-):rofl2::-D.
jak bylo na jezdzie?
Dowiedziałam się, ze będą ze mnie ludzie:-D:-D Było dobrze i nawet mnie instruktor pochwalił i już do ludzi puszcza:-D:-D:-D
Co do mojego stanu- zaczynam sie powoli rozdrażniać bo znowu przeszkadzają mi zapachy:cool: Nawet jak lodówkę otwieram to mnie na cofki bierze.wrrrrrrrrrrrrr
Majandra, gratuluje zdania egzaminu,
Luandzia, witam w cywilizacji:-D:-D:-D
Hrudzia, jeszcze się rozkręci biznesik

Na WP,bo Kurnik jakoś nie pasuje mi
WP to Wirtualna Polsak a Kurnik:sorry::no::no::no::no:
Dzien dobry
Monia - milo ze mnie nawolujesz:-)buziaczki!
..wczoraj mialam pisac na zamknietym bo mega dol mnie dopadl w zwiazku ze Stasiem i ogolnie moja sytuacja rodzinna i finansowa...ale wyplakalam sie( wykrzyczalam!), troche pogadalam z J i chyba gdzies rzucilam te mysli w kat...do nastepnego razu jak sie odezwa...:szok::-(
Stas ma sie dobrze, zdrowy...choc bardzo dokazuje:-(histerycznie...:crazy:
W salonie na razie posucha, staram sie tym nie martwic bo to normalne w biznesie
Strona www juz gotowa ( niezbedne malutkie poprawki) ale moge sie pochwalic:tak::-) www.studiomarrakesh.pl.tl
Wiczorem bede uzupelniac braki w lekturze BB
Milego dnia:tak::-)
Kochana o ja nawoływałam Cię:-p:-p:-p:-p ale spoko, ważne że zajrzałaś :tak:
Stronka super... a spadek formy psychicznej to z powodu pogody, po niedzieli bedzie lepiej:tak:
dziękuje dziękuje ale teraz to Agulka wzywała dziękuje dziękuje ale teraz to Agulka wzywała dziękuje dziękuje ale teraz to Agulka wzywała dziękuje dziękuje ale teraz to Agulka wzywała:-p ja wzywałam jakoś kilka odni temu ale odzewu nie było
a z J już lepiej? dół minoł?
stronkę zaraz obejrzę i ocenię:tak:
tak wogóle to witam:-)od rana się znerwowałam bo wieczorem sobie pięknie posprzątałam a te 2 urwisy obudziły sie prędzej niż ja i zrobili mega bałagan :wściekła/y:rozsypali chyba 5 pudełek z różna zawartością (puzzle,układanki, gry) a teraz zamiast to sprzątac to udaja że cos tam układają:eek::wściekła/y:
Monia skad ja to znam, dzis też troche ogarnełam ich pokój bo paterzeć nie mogłam, ale co z tego jak po południu znów będzie sajgon.
Nie będę przecież zakazywała dzieciom bawic sie zabawkami jak miała moja kuzykna, my zawsze jak do niej chodzilismy to porządeczek, poukładane i nawet nie tykalismy niczego.:cool:................. okazało się, póxniej, że nie mogłam tego dotykać, bo zepsuje, bo nabałagani...... itp..... za to jak u nas była to się wyszalała zabwakowo;-):rofl2:
Cześć dziewczyczny wczoraj wieczorem po dwóch dniach włączyli mi prąd :sorry:u nas biało chyba z 30 cm śniegu jest mama wczoraj nie mogła wyjechać z pod mojego domu :confused2:z jednej strony lipa z tym prądem bo ani herbaty ugotować ani nic (chociaż teraz poszliśmy po rozum do głowy i przywieźliśmy sobie taką kuchenkę dwupalnikową na gaz i będzie sobie stała na wszelki wypadek w piwnicy ) a z drugiej fajnie bo mąż nie pracował wieczorem/w nocy bo nie miał laptopa więc siedzieliśmy sobie przy świeczkach w wannie mogliśmy pogadać itd ;-)
oj to ogromny plus braku prądu......... a teraz jak małz za duzo będzie siedział wieczorami to poprostu korki wykręć:sorry::-D:-D:-D
Witam się prawie wekeendowo.

Dowiedziałam się, ze będą ze mnie ludzie:-D:-D Było dobrze i nawet mnie instruktor pochwalił i już do ludzi puszcza:-D:-D:-D
Co do mojego stanu- zaczynam sie powoli rozdrażniać bo znowu przeszkadzają mi zapachy:cool: Nawet jak lodówkę otwieram to mnie na cofki bierze.wrrrrrrrrrrrrr
Majandra, gratuluje zdania egzaminu,
Luandzia, witam w cywilizacji:-D:-D:-D
Hrudzia, jeszcze się rozkręci biznesik

Gagulec
no to gratulacje, że ludzie z Ciebie będą:-p Co do zapachów to nie zazdroszczę:no: wiem jak to jest........... a który to tydzień???????

AGULKA - kurnik - to poprostu www.kurnik.pl :)
MAJANDRA zdolna kobitka z ciebie to czemu nie mialabys zdac za pierwszym razem...GRATULUJE
HRUDZIA super, gdybym tylko mieszkala blizej ciebie napewno co jakis czas wpadalabym na takie zabiegi upiekszajace...
A jeszcze mam pytanie powiedz tak szczerze czy te zabiegi antycellulitisowe cos daja?

Agulka - wybacz...ale jakos awatraki mi sie pomieszaly.:zawstydzona/y::rofl2:
HRUDZIA super, gdybym tylko mieszkala blizej ciebie napewno co jakis czas wpadalabym na takie zabiegi upiekszajace...
A jeszcze mam pytanie powiedz tak szczerze czy te zabiegi antycellulitisowe cos daja?
Daja ale przynajmniej w serii 5 zabiegow co tydzien lub dwa plus endomasaz (aparaturowy) lub drenaz limfatyczny manulany calego ciala plus chocby minimlana zmiana diety na bardziej oczyszczajaca i wspierajaca tkanke laczna.

Monia skad ja to znam, dzis też troche ogarnełam ich pokój bo paterzeć nie mogłam, ale co z tego jak po południu znów będzie sajgon.
Nie będę przecież zakazywała dzieciom bawic sie zabawkami jak miała moja kuzykna, my zawsze jak do niej chodzilismy to porządeczek, poukładane i nawet nie tykalismy niczego.:cool:................. okazało się, póxniej, że nie mogłam tego dotykać, bo zepsuje, bo nabałagani...... itp..... za to jak u nas była to się wyszalała zabwakowo;-):rofl2:
oj zabraniac bawic się :szok:co to to nie:no:wszystko było by ok gdyby oni właśnie bawili sie w swoim pokoju albo kąciku a oni wszystkie zabawki roznoszą po całym domu i bawią się nimi w naszym pokojua jak sie pobawią to mamusia musi posprzątac:wściekła/y:

Hrudzia,a Ty wolne dzisiaj sobie dałaś?
byliśmy na kontroli i wszystko ok, leki trafione i zrobiły swoje. Teraz mamy 2op. Nystatyny wziąśc,bo przy 2 antybiotykach po rząd niby tak trzeba żeby jakiś grzyb się nie przyplątał,czy coś.
Wczoraj zalożyłam świeżą nowiutką pościel i już się pierze:wściekła/y: Młody mi rzygnął rano. Dobrze,że mam akurat dużą suszarnię

reklama
Do góry