reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

No i wystawiłam jeszcze w między czasie kilka kolejnych rzeczy na allegro;-) widze że już na poprzednio wystawionych mam obserwujących wiec może jakaś kaska wpadnie:tak: wrazie czego mam nadzieję że mogę liczyć na Waszą pomoc?:sorry:;-)
Luandzia mam nadzieje że sprawdzą się prognozy i w przyszłym tygodniu faktycznie wróci jesień :tak: bo to stanowczo zawcześnie jak na zimę:wściekła/y:
Ja uciekam pod prysznic i spać:tak: także miłej nocy kobitki kochane:-)

reklama
Wtam sie o poranku unas slicznie slonko grzeje wiec zaraz z mala idziemy na zajecia, po zajeciach kolezanka z coreczka na kawe przychodzi to hanifka bedzie szczesliwa bo bedzie miala sie z kim bawic, wiec dzis zajrze tu pozniej...
Majanda powodzenia

Witam:-)
MAjandra kciuki już przyugotowane;-)Powodzenia:tak:
Aneta pomogła bym ale w razie potrzeby na zamkniętym podaj linka;-)
u nas też się już troszkę biało zrobiło i ciągle sypie:szok::wściekła/y:Ola czywiście w7 niebie biega po domu i śpiewa zimowe piosenki:-D
Luandzia jak tam zasypało was?żyjesz na tym biegunie południowym?

Witam o poranku z kawą w ręce:-) za oknem szaro buro i pada śneig tylko co z tego jak robi się tylko błoto bo wszystko topnieje:wściekła/y: chciałam się z młodą przejść na targ ale jak patrzę za okno to mi się odechciewa:sorry:

Witam jako pierwsza. Egzamin mam na 11.

Anetasa, strasznie dużo liczysz sobie za wysyłkę :eek::sorry::szok: Naprawdę tyle Cię ona kosztuje?:sorry:

Kciuki oczywiście będę mocno zaciskać:tak: co do przesyłki to faktycznie jeśli ktoś kupi 1 rzecz to tyle nie wychodzi ale zazwyczaj miałam tak że kupowano kilka i potem musiałam przy niższych kosztach dokładać:sorry: ale może faktycznie obniżę żeby nie odstraszało:eek:

Witam:-)
Aneta pomogła bym ale w razie potrzeby na zamkniętym podaj linka;-)
u nas też się już troszkę biało zrobiło i ciągle sypie:szok::wściekła/y:Ola czywiście w7 niebie biega po domu i śpiewa zimowe piosenki:-D

Wrazie potrzeby oczywiście link wkleję;-)

Ja normlnie ni wierze w Polsce jest juz snieg?????Powaznie tak szybko
U nas co prawd chlodno jest, ale pieknie slonko swiecie taka zlota jesien

Zazdroszczę pogody u Was:sorry: a na poważnie to wystarczy włączyć tv i obejrzeć jakieś polskie wiadomości praktycznie w każdych pokazują jak niektóre regiony wyglądają:wściekła/y: naszczęscie po niedzieli ma wrócić bardziej jesienny klimat:tak:

Przed chwilą mi między nogami znów mysz przebiegła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Majandra kciukasy oczywiście zacisniete.

Aneta ale tata juz jest zdrowy?

Justyna zdrówka dla mamy, oby chemia nie przepadła........... nie da rady jakimis "normalnymi" sposobami jej wyleczyc by nie brała tego antybiotyku? Jak MAti dziś?

Monia cześć. Adaś też wolno rosnie i ma wiekszośc rzeczyzimowych z wzeszłego roku:tak:

Luandzia pal w kominku, relaksuj sie tym płomieniem. dobrze Ci zrobi...... kurka tylko szkoda że nie masz kocicołka to byś nad paleniskiem wode na herbate zagotowała:sorry::-D

U nas zimy nie ma, ale za to wieje , pada deszcz.

Donakat zasypało Cię?? Czy bawisz się w wirtualna projektantkę wnętrz;-) i nie masz czasu dla BB, bo Cie wciągneło to:rofl2::rofl2::rofl2:

Ja dziś też na serio wezme się za wystawianie ciuchów

Witam jako pierwsza. Egzamin mam na 11.
no to zaciskamy:tak: a z resztą, Ty zdolniacha jesteś
Justyna, to mama będzie mogła wziąć tę chemię po antybiotyku zaraz, czy nie?
no kurna właśnie nie wiem, przed każdą chemią ma robione wyniki(krew, ciśnienie, ekg) ale nie wiem jak do tego ma się antybiotyk
Przed chwilą mi między nogami znów mysz przebiegła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no wiesz... wiedziałam,że masz dziurkę,ale mysią??:szok:

Justyna zdrówka dla mamy, oby chemia nie przepadła........... nie da rady jakimis "normalnymi" sposobami jej wyleczyc by nie brała tego antybiotyku? Jak MAti dziś?
no właśnie normalne leki nie pomogły,bo od jakiegoś czasu ją kręciło, nawet z Mateuszem nie jeździliśmy,żeby bakterii nie mieszać, jak byliśmy w niedzielę to była już na tym słabym antybiotyku,a wczoraj Janusz mi napisał,że była na pogotowiu (trafila na mojego ulubionego lekarza) i ma zapalenie oskrzeli i dostaje leki dożylnie, no zobaczymy jak to będzie

U nas 3 stopnie,ale nie pada już i nie wieje

Aneta ale tata juz jest zdrowy?
No generalnie to tak:tak: co roku jeździ jeszcze na kontrole do Wrocławia ale tak już chyba będzie do końca życia w tym roku mają zdecydować czy wystarcza kontrole co 3 lata a potem jakoś co 5 lat:tak: mam nadzieję że się uda bo nie ukrywam że zawsze ten jego wyjazd jest dla nas wszystkich stresem:sorry: a teraz wogóle boryka się jeszcze z tematem rekonstrukcji tego brakującego fragmentu kości:-( lekarze namawiają a on się boi i wcale mu się nie dziwię bo sama bym chyba nie chciała żeby mi znó coś w głowie grzebali:sorry:

reklama
No generalnie to tak:tak: co roku jeździ jeszcze na kontrole do Wrocławia ale tak już chyba będzie do końca życia w tym roku mają zdecydować czy wystarcza kontrole co 3 lata a potem jakoś co 5 lat:tak: mam nadzieję że się uda bo nie ukrywam że zawsze ten jego wyjazd jest dla nas wszystkich stresem:sorry: a teraz wogóle boryka się jeszcze z tematem rekonstrukcji tego brakującego fragmentu kości:-( lekarze namawiają a on się boi i wcale mu się nie dziwię bo sama bym chyba nie chciała żeby mi znó coś w głowie grzebali:sorry:
stres na pewno, życzę by go miał jak najmniej a co do rekonstrukcji to tez bym miala pietra........

Mój wujek ( daleki) był mniej więcej średnio w naszym wieku miał leczonego zęba, potem bolał go, puchł, zakażenie, ogólnie zrobił sie tam syf. efektem tego stracił połowe kości z głowy, nie ma nosa, pół brody, pół kosci policzkowych i połowę potylicznych, aż do połowy czoła, wygląda to ...... masakrycznie......... :-(

Do góry