reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

witam!!!

moje dziecko spi:tak:
coraz wczesniej sobie robi drzemke, co dobrze wrozy;-)

juz musialam napalic w piecu, bo dom przesiakl wilgocia, bbrrrr:crazy::crazy:

Ja zamiast się uczyć, to popijam

luuuuubie:tak::tak::tak:

choc juz si epoprawilam przyznac musicie :-)

starasz sie, starasz:tak::tak:

Klavell, spoko, rozumiem. Pracuję w saloniku prasowym/kiosku TRAFIKA (sieci TABAK).

u nas jest taka siec ciuchowni:eek:

teraz tylko duzym Tirem podjechac i kupować.......:-D..

.

wazne, ze kasa jest:tak:;-):-)

Temat faceta nie lubiącego przymierzalni przebierania i wybierania ciuchów dla siebie nie jest mi obcy więc jak już wyciągnę mojego Skarba na zakupy to przynoszę mu dużo rzeczy do przymierzalni żeby już się zaopatrzył na dłużej bo nie wiem kiedy będzie znów łaskawy coś przymierzyć.

oj, przymierzanie, to dal P tragedia!
jedna rzecz to jeszcze, ale wiecej:szok::szok::szok:
nawet jak ejst ze mna, to czesto bierze bez przymierzania. a najczesciej, to ja sama mu kupuje i juz;-)

Kurna mama ma zapalenie oskrzeli,a brała jakiś tam delikatny antybiotyk (ten sam co Mateusz na początku i jemu też nie pomógl) i dostaje dożylnie antybiotyk, a na 22 ma zaplanowaną kolejną chemię, kuźwa:wściekła/y:

zdrowka:tak::tak:

Jestem i ja wieczorowo:-) ogłaszam że likwiduję Tuśce spanie w dzien:sorry:

te nasze corcie, to tak na zmiane: teraz Julitka zaczela potrzebowac drzemki w dzien:rofl2:

a jak w nocy, spokojnie spi?

fajnie jak juz o 20spokoj w domu, nie? teraz moja gwiazda znow hasa do 22:crazy:

U mojego ojca na szczęście skończyło się na radioterapii tylko co z tego jak mu wraz z gózem spory kawałek kości musieli usunąć:-(

a przeszkadza mu to w zyciu codziennym? bardzo widac?

Witam siedze sobie właśnie bez prądu bez neta (mąż mi dał swój bezprzewodowy) nie mogę zrobić sobie nawet herbaty bo mam kuchenkę elektryczną piec nie działa bo potrzebny jest prąd na szczęście palimy kominkiem to chyba tyle wiadomości z bieguna południowego
za dużo nie popisze ani nie poczytam bo zaraz mi padnie laptop poza tym ten internet chodzi mi strasznie wolno więc do jutra no chyba że mnie zasypie na amen

Luandzia, sodoma i gomora:szok::-D:rofl2:

Ja normlnie ni wierze w Polsce jest juz snieg?????Powaznie tak szybko
U nas co prawd chlodno jest, ale pieknie slonko swiecie taka zlota jesien

nie denerwuj nas sloncem i jesienia:no::-p:rofl2:

Przed chwilą mi między nogami znów mysz przebiegła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Donakat zasypało Cię?? Czy bawisz się w wirtualna projektantkę wnętrz;-) i nie masz czasu dla BB, bo Cie wciągneło to:rofl2::rofl2::rofl2:

nie, ani jedni, ani drugie. moj gad pozno poszedl spac, wiec czytalam ksiazke:-)

no właśnie normalne leki nie pomogły,bo od jakiegoś czasu ją kręciło, nawet z Mateuszem nie jeździliśmy,żeby bakterii nie mieszać, jak byliśmy w niedzielę to była już na tym słabym antybiotyku,a wczoraj Janusz mi napisał,że była na pogotowiu (trafila na mojego ulubionego lekarza) i ma zapalenie oskrzeli i dostaje leki dożylnie, no zobaczymy jak to będzie

ja jestem zielona w temacie skorupiakow, wiec pytam jak laik: czy w takim stanie jest sie bardziej podatnym na zlapanie ajkiegos wirusa? organizm jest bardziej oslabiony jak przy HIV?

Mój wujek ( daleki) był mniej więcej średnio w naszym wieku miał leczonego zęba, potem bolał go, puchł, zakażenie, ogólnie zrobił sie tam syf. efektem tego stracił połowe kości z głowy, nie ma nosa, pół brody, pół kosci policzkowych i połowę potylicznych, aż do połowy czoła, wygląda to ...... masakrycznie......... :-(

oooo, to byl pradziwy dentysta - sadytsa!!!:szok::szok::szok:
a tak an powaznie, to jestem w szoku

reklama
dotarłam:shocked2:
Teściówka odzwyczaiła mi Młodego od łóżeczka i byłą walka o spanie. Krew mnie zalewa bo jeszcze jakis rok temu walczyłam, żeby Damian mi chociaż w ciagu dnia spał w łóżeczku, a teraz moje nerwy szlag trafił, bo babka usypia go w wózku:szok::szok: i w nim śpi po 3-4 godziny (wiadomo babka ma spokój.) A ja sie dziwie, ze jak ja jestem w domu to Młody mi histerie wyprawia, ze jest w łóżeczku- wrrrrrrrrrrrrrr
POza tym jesteśmy po wizycie u pani doktor. Niby wszystko w porządku, ale mamy skierowanie do poradni ortopedycznej bo Młody ma stopy delikatnie płasko-koślawe:eek:, skierowanie na usg jamy brzusznej, morfologia i mocz:eek:-tak profilaktycznie, ale boje się, że coś wyjdzie paskudnego, bo tak często bywa.
Na dokładkę jestem zła jak osa i pogoda jest do niczego-wieje, zimno i pada.

ja jestem zielona w temacie skorupiakow, wiec pytam jak laik: czy w takim stanie jest sie bardziej podatnym na zlapanie ajkiegos wirusa? organizm jest bardziej oslabiony jak przy HIV?
wiesz wydaje mi się,że tak,bo to jednak mocno osłabia organizm

Gagulec pogratulować teściowej mądrości:crazy: Takie badania profilaktycznie??

Szukam gdzie testuje się kamerkę ze skypa i za chiny nie mogę znaleźć,a zawsze jak znajdę to mowię sobie,że muszę zapamiętać i co? Jajco

babka usypia go w wózku:szok::szok: i w nim śpi po 3-4 godziny (wiadomo babka ma spokój.) A ja sie dziwie, ze jak ja jestem w domu to Młody mi histerie wyprawia, ze jest w łóżeczku- wrrrrrrrrrrrrrr

skierowanie na usg jamy brzusznej, morfologia i mocz:eek:-tak profilaktycznie, ale boje się, że coś wyjdzie paskudnego, bo tak często bywa.

.

w wozku???????????? wygodnie mu?:szok::szok::szok::szok:
co prawda moja wspaniala bratowa kazde jedno swoje dziecko tak nauczyla, ze drzemke mieli w wozku do poznego wieku. to nic, ze Wiktor w polowie wystaje poza wozek, ze go podczas snu jeszcze bujaja:szok::szok:

a po co takie badania? cos podejrzewacie?

Szukam gdzie testuje się kamerkę ze skypa i za chiny nie mogę znaleźć,a zawsze jak znajdę to mowię sobie,że muszę zapamiętać i co? Jajco

wiesz, ze ja nie pomoge:rofl2::rofl2:

my juiz po obiadku. objadlam sie jak bąk:cool2:
serwowalam dzis karczek w sosie wlasnym:-)

niedlugo lecimy do miasta

wiesz wydaje mi się,że tak,bo to jednak mocno osłabia organizm

Gagulec teściowa - durna krowa, upssssssss :sorry::sorry::sorry::sorry: szkoda słów

Justyna
jak testowac kamerkę do Skypa:sorry::eek::eek::eek::eek::eek:

U nas przestało wiać, padać i teraz słońce świeci:tak::tak::tak: chodniki i ulice suche:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

w wozku???????????? wygodnie mu?:szok::szok::szok::szok:
co prawda moja wspaniala bratowa kazde jedno swoje dziecko tak nauczyla, ze drzemke mieli w wozku do poznego wieku. to nic, ze Wiktor w polowie wystaje poza wozek, ze go podczas snu jeszcze bujaja:szok::szok:

a po co takie badania? cos podejrzewacie?

Gagulec teściowa - durna krowa, upssssssss :sorry::sorry::sorry::sorry: szkoda słów

Justyna
jak testowac kamerkę do Skypa:sorry::eek::eek::eek::eek::eek:

U nas przestało wiać, padać i teraz słońce świeci:tak::tak::tak: chodniki i ulice suche:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
My bylismy dopiero na bilansie dwulatka:zawstydzona/y: Oprócz ortopedy to niby badania profilaktyczne, ale ja jestem juz pełna obaw, ze cos Małemu wynajdą:shocked2:
Co do tesciowej- mi już brakuje siły:-(

No niby tak, tylko,że ja tam nie mam nic,bo nie widzi kamery,a on przecież zainstalowana w laptopie na zawsze:wściekła/y: i nie mam tam żadnych opcji do zaznaczenia,ale jak wejdę z innego miejsca w laptopie to działa,ale nie w Skypie

reklama
Do góry