reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

No to jak juz poruszyłyscie temat kamerek, ja krzyczę RATUNKUUUUUU
Mam zainstalowaną kamerkę, do stacjonarnego kompa, sterowniki noby ok, jak podłączę przez USB wyskakuje, że kamerka podłączona a cholerny SKYPE jej nie widzi:szok: Zdjęcia też nie mogę zrobić i ogólnie zachowuje sie jakby jej nie było. Odinstalowana już była chyba milion razy i dupa zbita:shocked2:

reklama
Gagulec ja weszłam w Mój komputer i tam miałam Urządzenie wideo USB i tam też kamerka powinna dzialać
Wyskakuje, że urządzenie działa poprawnie, ale w praktyce mnie szlag trafi bo nie działa wcale:szok::szok::szok: jak się wkurzę to wypieprzę tą kamerkę na złom. Najgorsze, ze nie podlega ona juz reklamacji
Normalnie idę sobie zaparzyć melisę- aż mnie nosi taka jestem zła- a o 17 mam jazdę i nie chcę żeby sie instruktorowi oberwało za mój ****mor!!

Ostatnia edycja:
Witam się popołudniowo z kawką:-) zaliczyłyśmy z młodą krótki spacerk ale szybko zawinęłyśmy się spowrotem bo wieje zimno i ciapie na zmiane deszcz i śnieg:wściekła/y: byle do niedzieli bo mnie trafia już z tą pogodą:wściekła/y: młoda szaleje więc jak widać chyba naprawdę ta drzemka jej nie potrzebna choć kryzys miała i właśnie dlatego poszłyśmy na spacer:tak: poza tym muszę powiedzieć że nie byłam świadoma tego jak moje dziecko może mi pomagać w porządkach:szok: zawsze to robiłąm jak spała a dziś cóż razem wymyłyśmy podłogi tzn ona chlapała a ja myłam:-D nawet ładnie przytrzymywała mi szufelkę jak pozamiatałam i kurze wycierała przecudnie:-) a w tym wszystkim zaskoczyła mnie najbardziej jak sama układała wszystko na swoje miejsce u siebie w pokoju:szok:

te nasze corcie, to tak na zmiane: teraz Julitka zaczela potrzebowac drzemki w dzien:rofl2:

a jak w nocy, spokojnie spi?

fajnie jak juz o 20spokoj w domu, nie? teraz moja gwiazda znow hasa do 22:crazy:

W nocy spokojnie przynajmniej narazie no i z zasypianiem luzik nawet nie muszę jej układać do snu bo sama się kładzie i po chwili odlatuje:tak: mam nadzieję ze tak zostanie:sorry: a co do spokoju po 20 to faktycznie szok:szok: nawet nie zdawałam sobie sprawy jak potrzebny mi taki wieczór tylko dla siebie:sorry:

a przeszkadza mu to w zyciu codziennym? bardzo widac?
Właśnie nie przeszkadza:no: a i osoby postronne które nie wiedzą że mu tego fragmentu kości w czaszce brakuje tego nie zauważają:no: dlatego ja uważam że chyba lepiej sobie odpuścić ten zabieg bo to by była czysta kosmetyka a na co mu stresy i pobyt w szpitalu:sorry:

Majandra melduj się jak po egzaminie?Kciukasy się przydały;-) Za Twoją radą zmieniłam te koszty wysyłki mam nadzieję że wrazie czego różnicę mi dołożysz;-):rofl2:

reklama
Do góry