reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

To wize ze chyba tylko moja hanifka tak wolno rosnie
Jedna kurtecztka z tamtego roku jej pasuje, kupilam jedna jesienno w sumie to zimowa, ale jest krotka wiec na mrozy sie nie nadaje, sweterki grubsze tez juz pokupywalam
buciki tez juz mamy kupione szukam tylko jakichs cieplejszych spodni co by na mrozy byly

reklama
w pracy? a po co taki egzamin? bez niego nie mozes obsl;ugiwac lottomatu?:szok:
Nie, jadę do głównej siedziby totalizatora. No, niestety trzeba mieć licencję na obsługę lottomatu :sorry::cool:

Ja zamiast się uczyć, to popijam

Która się przyłączy? Mąż dostał kilka miniaturek alkoholi i próbujemy. Mam właśnie szampon koloryzujący na głowie i mam nadzieję, że nie upiję się na tyle, by zapomnieć o zmyciu go :laugh2::-p;-)

Justyna,sprzedajesz Whartona?:szok::szok::szok: A te bluzy na Mateuszka już za małe?:eek:

Ostatnia edycja:
Majandra ja sie chetnie napije, a tak poza tym to czy moglabys raz jeszcze napisac gdzie pracujesz bo chyba cos przeoczylam zreszta sama wiesz jakie tu mam ostatnio zaleglosci, choc juz si epoprawilam przyznac musicie :-)

Klavell, spoko, rozumiem. Pracuję w saloniku prasowym/kiosku TRAFIKA (sieci TABAK). Sprzedajmy prasę, papierosy, słodycze, napoje i wiele innych dupereli. Prócz tego nabijamy ludzi w butelkę za pomocą lottomatu ;-):-D

Ja poproszę majandra! Z lodem :-) Trzymam kciuki za jutro :-)
Położyłam dzieci i zaraz wskoczę do wanny. A potem szybka kolacja i do łóżka. :-)

reklama
Do góry