reklama
Witam i ja.
Dzień jak na "wariackich papierach" Do południa z mama pojechałyśmy na zakupy/ bardziej na oglądanie kafli, wykładzin, paneli, tapet i wykładzin............... wszystko już wybrane, teraz tylko duzym Tirem podjechac i kupować.........
Po obiedzie z rodzinka znów na zakupy w druga strone niz do południa............. komin wybrany tzn kliknier, tylko boje się o pogode, bo jak tak dalej pójdize to w sobote majstry nie wymuruja tych kominów............... za szybko zima przyszła, choc u nas nie pada snieg tylko deszcz i wieje bardzo...............
Majandra ja poprosze i kciukasy zacisnięte.
Mój J jest taki sam jak S justyny, P Donkat, Moni małz i Anety też - czyli jemu nic nie jest potrzebne i szkoda kasy.............
Dzień jak na "wariackich papierach" Do południa z mama pojechałyśmy na zakupy/ bardziej na oglądanie kafli, wykładzin, paneli, tapet i wykładzin............... wszystko już wybrane, teraz tylko duzym Tirem podjechac i kupować.........
Po obiedzie z rodzinka znów na zakupy w druga strone niz do południa............. komin wybrany tzn kliknier, tylko boje się o pogode, bo jak tak dalej pójdize to w sobote majstry nie wymuruja tych kominów............... za szybko zima przyszła, choc u nas nie pada snieg tylko deszcz i wieje bardzo...............
Majandra ja poprosze i kciukasy zacisnięte.
Mój J jest taki sam jak S justyny, P Donkat, Moni małz i Anety też - czyli jemu nic nie jest potrzebne i szkoda kasy.............
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
To mój taki raczej pośredni. Sam nie upomni się, że coś mu potrzebne, ale jak ja zwrócę uwagę, to chętnie kupuje coś nowego.Mój J jest taki sam jak S justyny, P Donkat, Moni małz i Anety też - czyli jemu nic nie jest potrzebne i szkoda kasy.............
Temat faceta nie lubiącego przymierzalni przebierania i wybierania ciuchów dla siebie nie jest mi obcy więc jak już wyciągnę mojego Skarba na zakupy to przynoszę mu dużo rzeczy do przymierzalni żeby już się zaopatrzył na dłużej bo nie wiem kiedy będzie znów łaskawy coś przymierzyć.
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
A no Majandra sprzedaję Whartona, w zasadzie tylko 1 z tych książek lubię,ale znam ją na pamięć,a bluzy na wiosnę będą za małe,a teraz już nie ponosi.
Kurna mama ma zapalenie oskrzeli,a brała jakiś tam delikatny antybiotyk (ten sam co Mateusz na początku i jemu też nie pomógl) i dostaje dożylnie antybiotyk, a na 22 ma zaplanowaną kolejną chemię, kuźwa
Kurna mama ma zapalenie oskrzeli,a brała jakiś tam delikatny antybiotyk (ten sam co Mateusz na początku i jemu też nie pomógl) i dostaje dożylnie antybiotyk, a na 22 ma zaplanowaną kolejną chemię, kuźwa
Jestem i ja wieczorowo:-) ogłaszam że likwiduję Tuśce spanie w dzien dziś miała kryzys między 14 a 15 ale go jakoś przełamałyśmy w efekcie o 19:30 poszła się kapać i o o 20 już jej nie było sama zapakowała sie do łóżka i zasnęła a ja spokojnie obejrzałam Berwy Szczęścia a po nich poszłam trzeć buraki bo nie wiem co mnie wzięło ale postanowiłam sama zrobić trochę z chrzanem a trochę z cebulką
To o której mam zaciskać te kciukasy? Bo że będę zaciskać to masz jak w banku:-)
A ja lubię Johnniego ;-) tylko z colą:-)
To nie zaciekawie:-( mam nadzieję że jednak antybiotyk szybko zadziała i mama będzie mogła w terminie wziąć chemię chyba że tak nie można zaraz po antybiotyku ja się nie znam bo mój ojciec miał tylko albo aż radioterapię jak chorował.
Jutro mam egzamin z lotka. Trzymajcie kciuki. :-) Muszę troszkę poczytać, bo teoria też będzie.
To o której mam zaciskać te kciukasy? Bo że będę zaciskać to masz jak w banku:-)
;-) Mąż właśnie Johnniego Walkera spróbował i go wykręciło
A ja lubię Johnniego ;-) tylko z colą:-)
To nie zaciekawie:-( mam nadzieję że jednak antybiotyk szybko zadziała i mama będzie mogła w terminie wziąć chemię chyba że tak nie można zaraz po antybiotyku ja się nie znam bo mój ojciec miał tylko albo aż radioterapię jak chorował.
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
No mama najpierw ma chemię,a później radioterapię.
Ja tam wolę Ballantines
Ja tam wolę Ballantines
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Majandra kciukasy będą mocno zaciśniete tylko o której godzinie???
Justyna mam nadzieję że mama do przyszłego tygodnia wyzdrowieje i będzie mogła miec chemie w terminieaha te bluzy co wystawiłaś są super a szczególnie ta czerwona
a i pisałyście że wasze dzieciaczki tak szybko rosną a mi się zaś wydaje że mój Mateusz to jakoś powoli rośnie bo niektóre spodnie co nosi to mają rozmiar 9-12miesięcykurtke też ma z zeszłej zimy tyle że to rozmiar 90 a wcale nie miał jej za dużej ostatniej zimy
Justyna mam nadzieję że mama do przyszłego tygodnia wyzdrowieje i będzie mogła miec chemie w terminieaha te bluzy co wystawiłaś są super a szczególnie ta czerwona
a i pisałyście że wasze dzieciaczki tak szybko rosną a mi się zaś wydaje że mój Mateusz to jakoś powoli rośnie bo niektóre spodnie co nosi to mają rozmiar 9-12miesięcykurtke też ma z zeszłej zimy tyle że to rozmiar 90 a wcale nie miał jej za dużej ostatniej zimy
reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
Witam siedze sobie właśnie bez prądu bez neta (mąż mi dał swój bezprzewodowy) nie mogę zrobić sobie nawet herbaty bo mam kuchenkę elektryczną piec nie działa bo potrzebny jest prąd na szczęście palimy kominkiem to chyba tyle wiadomości z bieguna południowego
za dużo nie popisze ani nie poczytam bo zaraz mi padnie laptop poza tym ten internet chodzi mi strasznie wolno więc do jutra no chyba że mnie zasypie na amen
za dużo nie popisze ani nie poczytam bo zaraz mi padnie laptop poza tym ten internet chodzi mi strasznie wolno więc do jutra no chyba że mnie zasypie na amen
Podziel się: