donkat
Fanka BB :)
witam!!!
doszlismy do wniosku, ze myszka nam padla (zaglodzilam ja chyba), wiec kupilismy nowa, p wlacza kompa, zeby podlaczyc i ....ta stara smiga jak nowo narodzona
ale mi dziwnie , w domu tak pusto, bo niunka spi dzisiaj u babci:-(. ilez to razy marzylam o takiej swobodzie,a teraz juz tesknie:-(. pierwszy raz w zyciu jestem wdomu, a jej nie ma:-(
przez te moje checi, to nie moglam dluzej posiedizec z wami, bo.
teraz sie boje ich szukac w necie, zeby mi sie caly komp nie zawiesil
beda mieli z glowy
nie skomentuje zachowania szwagra.
jak bylo, fajnie?
zdrowka dla bidulki:-(
doszlismy do wniosku, ze myszka nam padla (zaglodzilam ja chyba), wiec kupilismy nowa, p wlacza kompa, zeby podlaczyc i ....ta stara smiga jak nowo narodzona
ale mi dziwnie , w domu tak pusto, bo niunka spi dzisiaj u babci:-(. ilez to razy marzylam o takiej swobodzie,a teraz juz tesknie:-(. pierwszy raz w zyciu jestem wdomu, a jej nie ma:-(
Donkat - kochana...chcialas posluchac mojego Placebo?:-) ...bo chyba tu ich nikt nie lubi:--p
...dobrej nocki
przez te moje checi, to nie moglam dluzej posiedizec z wami, bo.
teraz sie boje ich szukac w necie, zeby mi sie caly komp nie zawiesil
.mam wyrzuty ze je nie uprzedzialm o tej goraczce choc bylam przekonana ze to zęby...a trzydniowka jest zarazliwa:-(
beda mieli z glowy
tak dzisiaj są te urodziny ale z wielkiej fajnej imprezki jaką ja planowałam mój kochany szwagier zrobił zjazd w gronie najbliższej rodziny
nie skomentuje zachowania szwagra.
jak bylo, fajnie?
moja Zuzka też jest chora
zdrowka dla bidulki:-(