reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

witam!!!

doszlismy do wniosku, ze myszka nam padla (zaglodzilam ja chyba:-D:rofl2:), wiec kupilismy nowa, p wlacza kompa, zeby podlaczyc i ....ta stara smiga jak nowo narodzona:-D:-D:-D:rofl2:

ale mi dziwnie , w domu tak pusto, bo niunka spi dzisiaj u babci:-(. ilez to razy marzylam o takiej swobodzie,a teraz juz tesknie:-(. pierwszy raz w zyciu jestem wdomu, a jej nie ma:-(

Donkat - kochana...chcialas posluchac mojego Placebo?:-) ...bo chyba tu ich nikt nie lubi:-:)-p
...dobrej nocki

przez te moje checi, to nie moglam dluzej posiedizec z wami, bo:crazy:.
teraz sie boje ich szukac w necie, zeby mi sie caly komp nie zawiesil:-D:-D:-D

.mam wyrzuty ze je nie uprzedzialm o tej goraczce choc bylam przekonana ze to zęby...a trzydniowka jest zarazliwa:baffled::-(​

beda mieli z glowy:sorry:

tak dzisiaj są te urodziny ale z wielkiej fajnej imprezki jaką ja planowałam mój kochany szwagier zrobił zjazd w gronie najbliższej rodziny

nie skomentuje zachowania szwagra.
jak bylo, fajnie?

moja Zuzka też jest chora

zdrowka dla bidulki:-(

reklama
Luandzia zdrówka dla Zuzi aby ten wirus jak najszybciej sobie poszedł:tak:
Donkat ty sie nie smuc bo Julitka jest w dobrych rękach a wy korzystajcie z wolnejj chaty;-)
a ja dziś prawie cały dzień zabiegana zrobiłam sałatki na jutro, obkulałam kotleciki, zamarynowałam podudzia...no i sprzątanko wlaśnie jestem blisko końca:tak:a D ok 17 zachciało mu się tapetowac:szok:więc pojechaliśmy kupic tapetę i się biedak męczy:rofl2:

Witam w słoneczny poranek w calkiem niezłym nastroju:-) z kawką w dłoni i niestety w pracy :crazy: ale cóż muszę się przestawić że teraz co drugi dzień muszę kwitnąć tutaj :crazy: aż wróci Marta z urlopu czyli 7 sierpnia.

nie skomentuje zachowania szwagra.
jak bylo, fajnie?

Średnio:baffled: goście to byłam ja, moi rodzice i 1 koleżanka:baffled: także bez szaleństw ale z prezentu była zadowolona i to dla mnie najważniejsze:tak:

Cześć dziewczyny widzę że tu dzisiaj ruch :szok:
moja Zuzka też jest chora wczoraj o jedenastej w nocy obudziła się z płaczem i okazało się że ma 39 stopni :-( i tak płakała prawie do rana w między czasie zwymiotowała dwa razy ale tak bardziej śliną
dzisiaj była bardzo słaba i nadal miała stan podgorączkowy nawet po lekarstwach byliśmy z nią u mojej cioci i to prawdopodobnie jakiś wirus mam nadzieję że jutro już będzie lepiej
nic idę odsypiać wczorajszą noc chociaż bardziej zmęczony jest W bo to on spał z Zuzką bo ja bałam się że złapię jakieś świństwo

Oj bidulka Zuzia:-( dużo zdrówka życzę:tak: a jak dzisiaj jest poprawa?

witam :-)
w końcu znalazłam miejsce gdzie mogę pogadać z mamami prawie 2letnich bąbli tak jak ja :-) mam nadzieję że znajdzie się tu dla mnie miejsce :happy: nie obiecuje że będę często zaglądać ale mam taki plan :-D przy dwójce łobuzów może być różnie :-D pozdrawiam

Witam
My wczoraj grillowaliśmy u mojej mamy bo miała urodziny ja dalej na antybiotyku więc tylko zajadałam :-) ale było śmiesznie kuzyn opowiadał kawały a on potrafi tak opowiadać że jak tylko zaczyna to juz się chichrałyśmy z siostrą :-D:-D
Młody śpi a ja w necie a co tam w taka pogodę nic się nie chce.

Średnio:baffled: goście to byłam ja, moi rodzice i 1 koleżanka:baffled: także bez szaleństw ale z prezentu była zadowolona i to dla mnie najważniejsze:tak:

A co w końcu dostała? bo wiem że miał być karnet do SPA ale" mamy" o jakiś kolczykach mówiły i się pogubiłam??? No i w ogóle co tam dostała??

Elwia witamy ile masz lat? Skąd jesteś?? w jakim wieku i jak mają na imię Twoje dwa szczęścia???

Nuśka od mojej mamy i teściowej dostała złote kolczyki, od męża bukiet róż, od kolezanki spódnice a ja kupiłam torebkę która chciała jak byłysmy ostatnio razem na zakupach, zegarek i srebrne kolczyki:-)

Klamka zapadla, bilety kupione jedzeimy do Plski, Ja i Hani na 6 tygodni wyjezdzamy pociagiem w sobote dostep do netu bede miala wiec do was bee zagladala. Przeraza mnie jedynie 10 godzin jazdy pociagiem :-(

Dzień dobry.
Posucha na forum na całego:-( ale pewnie pogoda zaczęła dopisywać i wszystkie BBony na placach zabaw.
Ja już oczywiście w pracy i stwierdzam, że nie lubię poniedziałków :sorry:i nie wiem od czego zacząć pracę :baffled:
A tak z czasów zaprzeszłych-okulista mi powiedział, ze ślepnę i czeka mnie wymiana juz nie tylko okularów ale i szkieł bo mi sie oczka pogorszyły.
Piątkowa wizyta u pediatry skończyła się pomyślnymi informacjami-tzn. osłuchowo Mały jest czyściutki, gardełko tez bez zmian i podawać mu syropki-Eurespal. Flavamed i wit C gdyby coś sie działo złego to przychodzicdo lekarza.
Poza tym w sobotę byliśmy na sali zabaw i był problem bo Damian po dwóch godzinach ujeżdzania róznych pojazdów nie miał zamiaru iśc do domu,czerwoniusieńki, zalatany, zadowolony, zasapany ale szcześliwy a rodzice go zabierają do nudnego domu-nie ma sparwiedliwosći:szok:
A na dokładke mój M nudził siewczorraj ze swoim szwagrem i obcięli moje dziecko-maszynką, na baaaaaaaaaardzo króciusieńko-jest prawie łysy:szok::szok::szok::szok::szok:
Dobra, dziewuszki biore siedo roboty
Miłego dnia.

reklama
I ja witam
Weekend minal sennie i leniwie ale nie narzekam:sorry: W niedziele mielismy jechac nad jezioro ale pogoda byla tak kaprysna ae spasowalismy...poza tym mam dziwne bole w podbrzuszu, slobo mi, dreszcze...musze badania sobie zrobic bo albo nerki, albo cos z jajnikami albo...nie, nie - ciaze wykluczam:baffled::no:

Dzis juz podpisalam umowe z PUP na kaske wiec zaczynam powoli zakupy. Ale dopiero 14go zakladam dzialanosc gosp...aaaaa co tam - przyznam sie wam - date obliczylam sobie numerologicznie:-p

..wciaz nie moge uwierzyc ze bede miala swoj "najmojszy" salon:-):-):-)

Ostatnia edycja:
Do góry