witam!!!
dobre kobiety, nie pisaly duzo
jestem juz u mamy. pobedziemy gdzies z tydzien. tym razem mam dospet do netu, bo brat z rodzinka jest na wczasach, wiec kolejki do kompa nie ma
mamie dzis zdjecli gips-jaka szczesliwa jest:-)
na szczescie wszystko sie dobrze zroslo. teraz musi miec rehabilitacje na lokiec, poniewaz nie miala skroconego gipsu, a jak sie okazalo-powinna, totez staw lokciowy sie troche zastal. ogolnie jest ok.
teraz szaleje z Julitka. w koncu moze ja poprzytulac i wytarmosic, bo mala bala sie gipsu, wiec w ostatnim czasie to bylo niemozliwe
ale ciezko mi sie pisze na nieswojej klaiwaturze. taka dziwnie mala jest
moje dziecko ostatnio znow szlaeje ze snem: wstaje o 5 rano
szczesliwa i zadowolona. a chodzi spac ok.22
wczoraj jak sie polozylam spac, to sobie usiwadomilam, z ejest 26.07 i imieniny
Aneczek i Haneczek, a ja nie bylam na BB i nie zlozylam zyczen
Wszystkeigo najlepszego kobietki!
Donkat ty sie nie smuc
bo Julitka jest w dobrych rękach a wy korzystajcie z wolnejj chaty;-)
a ja dziś prawie cały dzień zabiegana zrobiłam sałatki na jutro, obkulałam kotleciki, zamarynowałam podudzia...no i sprzątanko wlaśnie jestem blisko końca
a D ok 17 zachciało mu się tapetowac
więc pojechaliśmy kupic tapetę i się biedak męczy
masz racje. niunka nic nie plakala, szczesliwa z babcia byla. a ja sie martwilam, ze teskni i chodzi smutna:-(
nie mam w nawyku tak jej zostawiac na dluzej i dlatego.
w dodatku wrocilismy z gieldy zmeczeni, niewyspani i zamiast najpierw jechac do domu sie wyspac, a wieczorem odebrac dziecko, to my jak wariaci od razu do tesciow;-)
a co tapetowaliscie?
nie lubie tego robic, chociaz efekt mi sie podoba
witam :-)
w końcu znalazłam miejsce gdzie mogę pogadać z mamami prawie 2letnich bąbli tak jak ja :-) mam nadzieję że znajdzie się tu dla mnie miejsce
nie obiecuje że będę często zaglądać ale mam taki plan
przy dwójce łobuzów może być różnie
pozdrawiam
witamy i zapraszamy do wlaczania sie w pogaduchy:-)
Witam
My wczoraj grillowaliśmy u mojej mamy bo miała urodziny ja dalej na antybiotyku więc tylko zajadałam :-)
dobrze, ze chociaz pojesc moglas
Klamka zapadla, bilety kupione jedzeimy do Plski, Ja i Hani na 6 tygodni wyjezdzamy pociagiem w sobote dostep do netu bede miala wiec do was bee zagladala. Przeraza mnie jedynie 10 godzin jazdy pociagiem :-(
ooo, super! rodzinka sie ucieszy!
to teraz czeka was duuuze pakowanie;-)
Piątkowa wizyta u pediatry skończyła się pomyślnymi informacjami
A na dokładke mój M nudził siewczorraj ze swoim szwagrem i obcięli moje dziecko-maszynką, na baaaaaaaaaardzo króciusieńko-jest prawie łysy
Dobra, dziewuszki biore siedo roboty
Miłego dnia.
dobre wiesci od lekarza
zobaczymy jak Damianek wyglada jako lysolek?
Dzis juz podpisalam umowe z PUP na kaske wiec zaczynam powoli zakupy. Ale dopiero 14go zakladam dzialanosc gosp...aaaaa co tam - przyznam sie wam - date obliczylam sobie numerologicznie
..wciaz nie moge uwierzyc ze bede miala swoj
"najmojszy" salon:-):-):-)
co to znaczy? najbardziej moj w skrocie?
a co oznacza 14 w numerologii?
Adaś bardzo był smutny i płkaął, że to on chce jechać................ boziu jak mi go było szkoda.......... ale w przyszłym tyg mama ma 3 tyg uroplu i jak J będzie miał wyjazd to córcia zostaje u babci a my pojedziemy. sprawiedliwośc musi byc.......
pewnie, ze musi byc sparwiedliwie:-)
coś o sobie hmm... jestem z krakowa mam 27 lat i dwójkę dzieciaczków :-) Michałek to wcześniaczek z 27 tc ma teraz prawie 2 latka i jest strasznym łobuzem
Ania jutro kończy 9 miesięcy i we wszystkim naśladuje brata :-) aha dziękuje w jej imieniu za zyczenia imieninowe
pozdrawiam
oj, potrzebujesz chyba duzo sily i cierpliwosci do dwojki malych bąbli. w sumie to nieiwelka rozniac ja\est miedzy nimi. ciezko bylo na poczatku?