reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam i ja.

Weekend minał szybko i deszczowo.......... wczoaj był ten grill ale jedlismy w domu.................
Maja dziś pojechała z J znów na wycieczkę tym razem do Świnoujścia...... będa na noc.
Adaś bardzo był smutny i płkaął, że to on chce jechać................ boziu jak mi go było szkoda.......... ale w przyszłym tyg mama ma 3 tyg uroplu i jak J będzie miał wyjazd to córcia zostaje u babci a my pojedziemy. sprawiedliwośc musi byc.......

Wszystkim Anną z okazji imienin ( wczorajszych) składam najserdeczniejsze życzenia.....

Hrudzia razem z Toba będziemy odliczać dni:tak::tak::tak:

reklama
:sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale mi głupio:sorry::sorry::sorry::sorry: Ty jestes pierwszą Hanna którą znam................ SPEŁNIENIE MARZEŃ, by firma działała idealnie a klientki biły sie o terminy:tak::tak::tak: :tak:
Dziekuje kochana -oby sie spelnilo!
Ale sie nie przejmuj - moj wlasny osobisty maz zapomnial i rodzona matka:baffled::sorry:Tesciowa pamietala a oni nie...no trudno. Ale sama sobie zrobilam prezenty - 2 ksiazki z dziedziny zawodowej:-):-p

Dziekuje kochana -oby sie spelnilo!
Ale sie nie przejmuj - moj wlasny osobisty maz zapomnial i rodzona matka:baffled::sorry:Tesciowa pamietala a oni nie...no trudno. Ale sama sobie zrobilam prezenty - 2 ksiazki z dziedziny zawodowej:-):-p
no i super, bo przynajmniej z prezentu zadowolona jestes no i pożyteczny taki prezencik;-):tak::tak::tak:

witajcie:-)
na szczęście po brzydkim weekendzie mamy znowu piękny słoneczny dzień :-) mąż wróci z pracy to się na spacerek wybierzemy bo sama z dwójka nie dam rady bo niestety nie posiadam bliźniaczego wózka :baffled:
coś o sobie hmm... jestem z krakowa mam 27 lat i dwójkę dzieciaczków :-) Michałek to wcześniaczek z 27 tc ma teraz prawie 2 latka i jest strasznym łobuzem :-D Ania jutro kończy 9 miesięcy i we wszystkim naśladuje brata :-) aha dziękuje w jej imieniu za zyczenia imieninowe :happy:
pozdrawiam

witam!!!

dobre kobiety, nie pisaly duzo:-D:-D

jestem juz u mamy. pobedziemy gdzies z tydzien. tym razem mam dospet do netu, bo brat z rodzinka jest na wczasach, wiec kolejki do kompa nie ma:-D:-D

mamie dzis zdjecli gips-jaka szczesliwa jest:-)
na szczescie wszystko sie dobrze zroslo. teraz musi miec rehabilitacje na lokiec, poniewaz nie miala skroconego gipsu, a jak sie okazalo-powinna, totez staw lokciowy sie troche zastal. ogolnie jest ok.

teraz szaleje z Julitka. w koncu moze ja poprzytulac i wytarmosic, bo mala bala sie gipsu, wiec w ostatnim czasie to bylo niemozliwe:sorry:

ale ciezko mi sie pisze na nieswojej klaiwaturze. taka dziwnie mala jest:eek:

moje dziecko ostatnio znow szlaeje ze snem: wstaje o 5 rano:szok:szczesliwa i zadowolona. a chodzi spac ok.22:szok::szok:

wczoraj jak sie polozylam spac, to sobie usiwadomilam, z ejest 26.07 i imieniny Aneczek i Haneczek, a ja nie bylam na BB i nie zlozylam zyczen:zawstydzona/y:
Wszystkeigo najlepszego kobietki!

Donkat ty sie nie smuc bo Julitka jest w dobrych rękach a wy korzystajcie z wolnejj chaty;-)
a ja dziś prawie cały dzień zabiegana zrobiłam sałatki na jutro, obkulałam kotleciki, zamarynowałam podudzia...no i sprzątanko wlaśnie jestem blisko końca:tak:a D ok 17 zachciało mu się tapetowac:szok:więc pojechaliśmy kupic tapetę i się biedak męczy:rofl2:

masz racje. niunka nic nie plakala, szczesliwa z babcia byla. a ja sie martwilam, ze teskni i chodzi smutna:-(
nie mam w nawyku tak jej zostawiac na dluzej i dlatego.
w dodatku wrocilismy z gieldy zmeczeni, niewyspani i zamiast najpierw jechac do domu sie wyspac, a wieczorem odebrac dziecko, to my jak wariaci od razu do tesciow;-)

a co tapetowaliscie?
nie lubie tego robic, chociaz efekt mi sie podoba:laugh2:

witam :-)
w końcu znalazłam miejsce gdzie mogę pogadać z mamami prawie 2letnich bąbli tak jak ja :-) mam nadzieję że znajdzie się tu dla mnie miejsce :happy: nie obiecuje że będę często zaglądać ale mam taki plan :-D przy dwójce łobuzów może być różnie :-D pozdrawiam

witamy i zapraszamy do wlaczania sie w pogaduchy:-)

Witam
My wczoraj grillowaliśmy u mojej mamy bo miała urodziny ja dalej na antybiotyku więc tylko zajadałam :-)

dobrze, ze chociaz pojesc moglas:tak:

Klamka zapadla, bilety kupione jedzeimy do Plski, Ja i Hani na 6 tygodni wyjezdzamy pociagiem w sobote dostep do netu bede miala wiec do was bee zagladala. Przeraza mnie jedynie 10 godzin jazdy pociagiem :-(

ooo, super! rodzinka sie ucieszy!
to teraz czeka was duuuze pakowanie;-)

Piątkowa wizyta u pediatry skończyła się pomyślnymi informacjami

A na dokładke mój M nudził siewczorraj ze swoim szwagrem i obcięli moje dziecko-maszynką, na baaaaaaaaaardzo króciusieńko-jest prawie łysy:szok::szok::szok::szok::szok:
Dobra, dziewuszki biore siedo roboty
Miłego dnia.

dobre wiesci od lekarza:tak:

zobaczymy jak Damianek wyglada jako lysolek?

Dzis juz podpisalam umowe z PUP na kaske wiec zaczynam powoli zakupy. Ale dopiero 14go zakladam dzialanosc gosp...aaaaa co tam - przyznam sie wam - date obliczylam sobie numerologicznie:-p

..wciaz nie moge uwierzyc ze bede miala swoj "najmojszy" salon:-):-):-)

co to znaczy? najbardziej moj w skrocie?:eek:

a co oznacza 14 w numerologii?

Adaś bardzo był smutny i płkaął, że to on chce jechać................ boziu jak mi go było szkoda.......... ale w przyszłym tyg mama ma 3 tyg uroplu i jak J będzie miał wyjazd to córcia zostaje u babci a my pojedziemy. sprawiedliwośc musi byc.......

pewnie, ze musi byc sparwiedliwie:-)

coś o sobie hmm... jestem z krakowa mam 27 lat i dwójkę dzieciaczków :-) Michałek to wcześniaczek z 27 tc ma teraz prawie 2 latka i jest strasznym łobuzem :-D Ania jutro kończy 9 miesięcy i we wszystkim naśladuje brata :-) aha dziękuje w jej imieniu za zyczenia imieninowe :happy:
pozdrawiam

oj, potrzebujesz chyba duzo sily i cierpliwosci do dwojki malych bąbli. w sumie to nieiwelka rozniac ja\est miedzy nimi. ciezko bylo na poczatku?

witajcie:-)
na szczęście po brzydkim weekendzie mamy znowu piękny słoneczny dzień :-) mąż wróci z pracy to się na spacerek wybierzemy bo sama z dwójka nie dam rady bo niestety nie posiadam bliźniaczego wózka :baffled:
pozdrawiam
Wiaj Elwia:-):tak: Zapraszmay do udzielania sie na forum - na watek glowny i pozosale :-)

co to znaczy? najbardziej moj w skrocie?:eek:

a co oznacza 14 w numerologii?
Njamojszy? o gdzies w filmie bylo - "najmojszy" taki moj moj moj:-)
A 14 o inaczej 5 z 14 ale ja obliczylam dzien uniwersalny i wychodzi 6 czyli idelany dzien dla zalozenia dzialalnosci gospodarczej o charakerez estetycznym , zdrowotnym idt
Madrze sie bo ukonczylam 3letni (!) kurs numerologii. Taka jedna z pasji

Njamojszy? o gdzies w filmie bylo - "najmojszy" taki moj moj moj:-)
A 14 o inaczej 5 z 14 ale ja obliczylam dzien uniwersalny i wychodzi 6 czyli idelany dzien dla zalozenia dzialalnosci gospodarczej o charakerez estetycznym , zdrowotnym idt
Madrze sie bo ukonczylam 3letni (!) kurs numerologii. Taka jedna z pasji

:rofl2::rofl2: tak czy inaczej powodzonka :-):-):-):-)

Wszystkiego naj naj naj najlepszego z okazji wczorajszych imienin dla naszych foroumowych solenizantek

Coś boli mnie głowa :baffled::eek::sorry:zmykam do jutra pa pa

reklama
Normalnie szał dzisiaj:szok: ale nie dziwię się,bo pogoda dopisała to wszystkie wywiało
Ja jeszcze dżemik morelowy do słoików muszę wpakować,a już zakisiłam ogórki, zrobiłam 16 słoików kompotu (które zabrała moja mama) i wykopałam te cholerne pyry,których więcej zgniłych bylo niż dobrych,a podejżałam późniejsze to też gniją:crazy: za mokro w tym roku... Wczoraj przywiozłam sobie od babci S hortensję taką piękną różową, mam nadzieję,że się przyjmie

Do góry