reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Donkat - ta Wasza spryciara Was wykorzystuje, podusia czy kołysanki to tylko pretekst żeby mamusia przyszła - im więcej wymyśla, tym dłużej zasypia. Nawet nie zauważyłaś, jak się dałaś nabrać :tak:
Nuśka - nooo właśnie :wściekła/y: Tak się umawiałyśmy, a teraz to ja znowu nie wiadomo kiedy bedę mogła drinknąć :crazy: Szczerze mówiąc już mi brakuje jakiegoś wyjscia, ale nie tak przy szklance wody popatrzeć jak ktoś pije piwo czy wino, a chciałabym długo pokarmić piersią. Nie wiem jak to można połączyć....

reklama
ja to taki pijak jestem, ze w ciazy w ogole mi nie brakowalo alkoholu a nawet juz po porodzie z przyzwyczajenia odmawialam:-D:-D
przy mnie ten przemysl by padl:rofl2:

powiedzce mi kochane, jakimcudem wasze dzieci zasypiaja bez waszej obecnosci: u nas ciagle trzeba poprawic poduszeczke, bo niunka szaleje i sie sciaga, a jusi byc gladka. za chwile znow trzeba przykryc, bo nogi w ruchu i sie skopuje, abez przykrycia nie usnie:crazy::baffled:tak biegam co chwila. do tego dochodzi jeszcze siku;-)
bo spicie w jednym pokoju:tak::tak::tak: i ona Was widzi.............
Agulka mi pan w aptece powiedzial,że przy hemoferze często jest zatwardzenie. Nuśka jak u Igorka z kupą było?
Po Ferrum była jak Nuska pisała tylko czarna kupa

ja mu podawałam te kropelki tylko tydzień i poszłam do innej pediatry zmienić je na ferrum między innymi dlatego że bolał go brzuszek no i spanikowałam przez te zęby
a i tak jak pisała chyba Majndra warto podawać vit C bo lepiej się wchłania
mam dawać dwa razy na dzień 5 kopelek Femorefu i 5 Cebionu
Donkat - ta Wasza spryciara Was wykorzystuje, podusia czy kołysanki to tylko pretekst żeby mamusia przyszła - im więcej wymyśla, tym dłużej zasypia. Nawet nie zauważyłaś, jak się dałaś nabrać :tak:
/QUOTE]
Donakt dokładnie jak Carioca pisze, wyszkoliła sobie już Was:tak::tak:

/QUOTE]
Donakt dokładnie jak Carioca pisze, wyszkoliła sobie już Was:tak::tak:

to nic tylko teraz musze sie cieszyc, ze mam sprytne dziecko i smucic, ze taka naiwniara jestem:zawstydzona/y::-D:-D

tylko to nie do konca tak jest, bo gdy zasypiamy razem (my padamy, ona jescze ma sile, zeby sie wiercic), to leze niemalze obok a i tak ma te same potzreby i problemy:sorry:

Jutro wieczorem odstawiam mala na noc do tesciow, bo w niedziele chcemy z samego rana jechac na gielde.
ciekawe, jak nasza gwiazda spedzi nocke bez rodzicow:-(

:tak::tak::tak:
A Carioca właśnie mi się przypomniało że tak długo umawiałyśmy się we trzy z Hrudzią na drinka (miał być wypad bez dzieci) aż zdążyłaś zajść w ciąże a my jeszcze miejsca nie wybrałyśmy:-D:-D:-D:-D
Ja wciaz (!) czekam na propozycje...az sie doczekam:sorry:
Asiek miala zawitac i co?:crazy:;-)

...a ja slucham mojego Placebo i sie wzruszam jak to kiedys z butelka szampana sie wloczylam po Londynie z J...oj sentymentalna jestem...a mam juz 30 lat...wstyd...wstyd???

a myśmy dzisiaj wracając z Tesco wspominali, jak to latem było fajnie mieszkać w Sopocie, weekend się nam zaczynał w czwartki. A jak było ładnie to się szło z ludźmi po pracy na plażę. A teraz to tylko psioczymy jak emeryci, że głośno, że z wózkiem nie można się przepchać i czekamy jak się ludziska wyniosą i znowu będziemy mieszkać w małej mieścinie.

Co do alkoholu to ja lubię i papieroski też lubię. Zwłaszcza latem, zimą mogę nie pić i nie palić.

Donakt mi przysłała smska że się zawiesiła................. tzn myszka jej sie zawisiła i nie wie co ma zrobić???????? Ja bym wyłączyła i włączyła komputer

o jest świeci sie na GG

a jednak nie, Pozdrawia Hrudzie i jej Plecebo, hihihi bo chciał ich posłuchac i sie zepsuło....... Życzy dobrej nocki dla Was dziewczęta .................i ja tez pa

Ostatnia edycja:
reklama
Donkat - kochana...chcialas posluchac mojego Placebo?:-) ...bo chyba tu ich nikt nie lubi:-:)-p
...dobrej nocki

...a moje wino sie skonczylo:baffled::baffled::baffled:...i zadam bardzo intetligentne pytanie: co teraz???

Do góry