reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam o poranku:-) Znów z pracy:crazy: wczoraj to nie wiedziałam w co ręce w łożyć bo i obiad i sprzatanie i pranie no i najważniejsza Tuśka;-) cięzko tak mi się przestawić że mam tylko 1 dzień wolny i muszę wszystko ogarnąć:baffled: bo kolejnego znów do pracy a najzabawniejsze jest to że teściowej się coś poplątało i nie zajrzała w grafik i wczoraj ostro wybierala sie zajmować małą:-D dobrzez że M rano zjechał najpierw do nich bo by przyjechała:-D Wogóle to aż mi wstyd że zapomniałam o tak znanych imieninach:zawstydzona/y: dlatego spóźnione ale szczere najlepsze życzenia dla naszych solenizantek:-)

Nuśka sierpień już 100% aktualny:-);-):rofl2:

reklama
Normalnie szał dzisiaj:szok: ale nie dziwię się,bo pogoda dopisała to wszystkie wywiało
Ja jeszcze dżemik morelowy do słoików muszę wpakować,a już zakisiłam ogórki, zrobiłam 16 słoików kompotu (które zabrała moja mama) i wykopałam te cholerne pyry,których więcej zgniłych bylo niż dobrych,a podejżałam późniejsze to też gniją:crazy: za mokro w tym roku... Wczoraj przywiozłam sobie od babci S hortensję taką piękną różową, mam nadzieję,że się przyjmie
szalejesz dziewczyno z ta robota, ale doskonale Cię rozumiem, w ttm tyg ja nie będę miała ogórków, bo teraz kolej na brata , bo w niedziele wyjeżdzają na wczasy . więc niech przed labą bratówka się narobi:tak:
:crazy::crazy::crazy::crazy: knują coś , niby ttlko ze soba ale na forum o tym klikają:crazy: jakby nie mogły sms-em sobie dac znać, skoro nie chccą nam zdradzić co w tym sierpniu:no::no::no::no:

Miłego dnia wszystkim kobitkom pracującym.
My po drzemce jedzeimy do Szcz-nka załatwiac papiery związane z aneksem do prjektu i takie tam inne formalności no i dentysta jeszcze na 16:tak::tak::tak:

Ja też się melduję. Robię już porządki z ciuszkami po Stasiu, chcę wysprzedać te zupełnie chłopięce na allegro. Mam górę ciuchów do wysprzedania. Trochę różowości już nakupowałam, będzie śmiesznie jak to jednak Adaś a nie Sabinka a ja zrobię różową wyprawkę i wysprzedam wszystkie "męskie" ciuszki.
A dziś zamówiliśmy zamrażarę szufladkową i cieszę się jak dzwonek :rofl2:

Ja też się melduję. Robię już porządki z ciuszkami po Stasiu, chcę wysprzedać te zupełnie chłopięce na allegro. Mam górę ciuchów do wysprzedania. Trochę różowości już nakupowałam, będzie śmiesznie jak to jednak Adaś a nie Sabinka a ja zrobię różową wyprawkę i wysprzedam wszystkie "męskie" ciuszki.
A dziś zamówiliśmy zamrażarę szufladkową i cieszę się jak dzwonek :rofl2:
następna szaleje;-):tak: ja też muszę zabrać się za sprzedaż ciuchów po Mai i Adasiu, ale jakoś czas ucieka...................
A o zamrażarce nic nie mów, bo my funkcjonujemy juz ponad 2 tyg bez:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. i chyba nie zanosi sie na nową:no::no::no::no:,

Witajcie Baboniki

:crazy::crazy::crazy::crazy: knują coś , niby ttlko ze soba ale na forum o tym klikają:crazy: jakby nie mogły sms-em sobie dac znać, skoro nie chccą nam zdradzić co w tym sierpniu:no::no::no::no:
Popieram:-p:rofl2::eek:
Ale mnie głowa boli... nic Wam nie napiszę więcej bo jak myślę to mocniej boli. Młody obudził się dopier Oj ciężki dzień przede mną:confused2:
Wspolczuje:baffled::-(...mnie z kolei dzis znowu slabo:baffled:

Bede wdzieczna:-):-):-) za cenne rady apropos prezentu dla 3latki - wozek ma, rowerek ma, lalek nie lubi :eek:

Ja jeszcze dżemik morelowy do słoików muszę wpakować,a już zakisiłam ogórki, zrobiłam 16 słoików kompotu (które zabrała moja mama) i wykopałam te cholerne pyry,których więcej zgniłych bylo niż dobrych,a podejżałam późniejsze to też gniją:crazy: za mokro w tym roku... Wczoraj przywiozłam sobie od babci S hortensję taką piękną różową, mam nadzieję,że się przyjmie

a mi ogórki dziś zaprawia Teściowa:-p:-)śmieję sie że taką tęsciową to na rękach nosic powinnam:eek:przyjechała wczoraj po słoiki a dzis jechała kupic ogórki i będzie zaprawiac:tak:a przed wczasami zrobiła mi sok truskawkowy do słoików na zimę

witam!!!

a co tapetowaliscie?
nie lubie tego robic, chociaz efekt mi sie podoba:laugh2:
przedpokój no a efekt jest super :tak:wszyscy byli zachwyceni i zdziwieni kiedy myśmy to zrobili:-D

no to jak już macie na 100% pewne to może wkońcu się zdradzicie:-p

Mateusz dziś rano chciał wyjśc z łóżeczka i wypadł krew z nosa leciała i płakał biedzaczek strasznie:-(ale teraz już biega o niczym nie pamiętając.:tak:

reklama
Do góry