reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Dzien dobry:-)
..wczoraj dzwonila moja kolezanka ktora odwiedzla nas z synkiem w ostatnia niedziele (jak Stas mial pierwszy dzien goraczki) i...dzis jej synek ma temp 39 stopni...mam wyrzuty ze je nie uprzedzialm o tej goraczce choc bylam przekonana ze to zęby...a trzydniowka jest zarazliwa:baffled::-(​

ja to taki pijak jestem, ze w ciazy w ogole mi nie brakowalo alkoholu a nawet juz po porodzie z przyzwyczajenia odmawialam:-D:-D
przy mnie ten przemysl by padl:rofl2:
mnie w ciąży strasznie na piwo brało, które oczywiście piłam sobie z soczkiem,a jak karmiłam to wydaje mi się,że nie piłam, no może jakiegoś łyczka,czy coś słabiutkiego i to przy wielkim dzwonie i po karmieniu

Donkat - kochana...chcialas posluchac mojego Placebo?:-) ...bo chyba tu ich nikt nie lubi:-:)-p
Mateuszowi się podobało,bo przyznam,że po nazwie nie kojażyłam i włączyłam na youtube, mlody zaraz przybiegł uśmiechnięty

Witam się, małe śpi a większe rysuje, ja popijam kawkę , bo jakaś nietomna dziś jestem.

Jutro robimy grilla , będą rodziec i brat z rodzinką, gdybym ich nie zaprosiła to widywalibysmy się dwa razy do roku na Święta i urodzinach dzieci................ a niech im będzie, w końcu Lilka to moja chrześnica i żal mi Mai bo ja lubi a oni ograniczają spotkania dziewczynek. czyt. nie chce im sie wychodzic z domu/ bloku......

Witam i ja! Moja Tuśka smacznie śpi a ja wpadłam się przywitać i zaraz biorę się za sprzątanie;-)

Anetasa - oj kolejna tajemnicza...:confused2:A impreza to urodziny siostry?...czy ja znowu nie nadazam...jakies tabletki musze chyba lykac na pamiec:baffled:

Nadążasz nadążasz;-) nie łykaj zadnych prochów:-D tak dzisiaj są te urodziny ale z wielkiej fajnej imprezki jaką ja planowałam mój kochany szwagier zrobił zjazd w gronie najbliższej rodziny i to w domu:wściekła/y: a żeby było zabawniej to jako ten kochający mąż który miał się wszystkim zająć zostawił ją samą z dzieckiem i pojechał na giełdę bo może akurat dziś mu się uda auto sprzedać:wściekła/y: a ona została sama z szykowaniem wszystkiego:wściekła/y: nie chcę być złośliwa ale cisną mi sie te słowa na usta: ja wiedziałam że tak będzie:angry:

O rany wlejacie winka, jak sobie jeszcze wyobrażę do tego papieroska, to ech... Albo pyszna kawka i papierosek. Jakiś mam niż w niepaleniu, nawet przed ciążą tak mnie nie ciągło jak teraz. Ale spoko dziewczyny, teraz nawet mach nie wchodzi w grę.

Oj widzę że szybko byśmy sie dogadały;-)

Wymawia się Karioka, Karolcia też ładnie, dobrze, że nie Caryca, albo Karoca :-D Obmawiałyście mnie????????

Czyli ja miałam rację bo mówiłam że Karioka:-)

Imię dla córci to na 90% to Sabina Emilia :tak:

Ładne mnie się bardzo podoba:tak:

Dzien dobry:-)

..wczoraj dzwonila moja kolezanka ktora odwiedzla nas z synkiem w ostatnia niedziele (jak Stas mial pierwszy dzien goraczki) i...dzis jej synek ma temp 39 stopni...mam wyrzuty ze je nie uprzedzialm o tej goraczce choc bylam przekonana ze to zęby...a trzydniowka jest zarazliwa:baffled::-(​

Z tego co kojarzę to trzydniówka nie jest zaraźliwa :no: więc pozbąć się zbędnych wyrzutów sumienia:tak:

reklama
Cześć dziewczyny widzę że tu dzisiaj ruch :szok:
moja Zuzka też jest chora wczoraj o jedenastej w nocy obudziła się z płaczem i okazało się że ma 39 stopni :-( i tak płakała prawie do rana w między czasie zwymiotowała dwa razy ale tak bardziej śliną
dzisiaj była bardzo słaba i nadal miała stan podgorączkowy nawet po lekarstwach byliśmy z nią u mojej cioci i to prawdopodobnie jakiś wirus mam nadzieję że jutro już będzie lepiej
nic idę odsypiać wczorajszą noc chociaż bardziej zmęczony jest W bo to on spał z Zuzką bo ja bałam się że złapię jakieś świństwo

Do góry