reklama
lekarka jeszcze nic nie powiedziala bo nie ma jeszcze postawionej diagnozy..
mysle ze w poniedzialek po badaniu dowiemy sie duzo wiecej...
czytalam na necie i te krople faktycznie powoduja nadwrazliwosc na slonce i ten stan moze utrzymywac sie do 10 dni od podawania wiec kicha
mysle ze w poniedzialek po badaniu dowiemy sie duzo wiecej...
czytalam na necie i te krople faktycznie powoduja nadwrazliwosc na slonce i ten stan moze utrzymywac sie do 10 dni od podawania wiec kicha
Klavell - zobacz taki co Anetasa podawala by mnie intresowal TANDEM HAUCK, POMPOWANE KÓŁKA, PRZÓD SKRĘTNE (672508221) - Aukcje internetowe Allegro
bo jest lekki i ma pompowane kolka.
Asiek - jak bedziesz w poniedzialek u okulisty to zapytasz sie jak postepowac z julia na urlopie. Przeciez sloneczko jest niezaleznie od tego czy wyjedziecie na urlop czy nie, tylko rozumiem ze na wakacjach sie wiecej na dworzu przebywa. Wydaje mi sie ze dobre okularki z filtrem UV rozwiazalyby problem.
bo jest lekki i ma pompowane kolka.
Asiek - jak bedziesz w poniedzialek u okulisty to zapytasz sie jak postepowac z julia na urlopie. Przeciez sloneczko jest niezaleznie od tego czy wyjedziecie na urlop czy nie, tylko rozumiem ze na wakacjach sie wiecej na dworzu przebywa. Wydaje mi sie ze dobre okularki z filtrem UV rozwiazalyby problem.
Tu znalzlam u nas na ebay fajne
A TU MASZ HAUCK na stronie swojej maja tylko dwa dla rodzenstwa wozki
hauck : Untertyp
179 euro
A TU MASZ HAUCK na stronie swojej maja tylko dwa dla rodzenstwa wozki
hauck : Untertyp
Ostatnia edycja:
reklama
A ja bym natomiast prosila o jakis prosty przepis na bigos bo chce zrobic pierwszy raz szukam po necie ale tam to bigosy po 7 dni robia a ja chce taki wiecie godzinie dwie i gotowe :-)
No i taki co by wieprzowiny nie uzywac a czyms zastapic, mozna wolowym?
No i taki co by wieprzowiny nie uzywac a czyms zastapic, mozna wolowym?
Podziel się: