reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
a tak z ciekwaości to ile mam z naszego forum daje na noc smoka??
Nie wiem cz cie to pocieszy ale m mamy podobny problem a nawet gorszy, od kiedy mala chodzi do opiekunki smoka sie w dzien domaga, histerie urzadza, bez soczka jak bez reki staram sie go jej w dzien zabierac zabawaic ja by zapomniala ale to tez na dlugo nie dje rezultatu, spi ze smoczkiem bez by nie asnela
ale od maja biore sie za nia koncze szkole nie bedzie opiekunki wiec bede naprawiala to co trzeba, ale juz sie boje bo widze jak hani jest do niego przywiazana
a jak bylam u dentysty wzielam tez hani i pytalam o smoczka to pani stwierdzila ze dluzsze ssanie moze a nie musi spowodowac wady zgryzu dluzszy czyli takie ponad dwoch lat, i stwierdzila ze skoro hanife jest tak do smoka przywiazana to z oduczaniem mam poczekac bo ni dosc ze rozstaj sie dzeinnie z mama i tata na tyle godzin i zabierajac jej jescze smoczka mogloby to nie najlepiesj na nia wplynac,
witam!!

moje sandalki byly z tych normalnych, tylko mialy wlasnie sztywny zapietek i sa ok. tak tez mi mowila rehabilitantka, zeby na to zwracac uwage.
sprobuj jej zajkladac butki na odwrot, tylko w domu, na dworze nie. to nie powinno zrobic malej krzywdy, a moze pomoze;-)
ok dzieki od dzis zaczelam a ile mniej wiecej godzin tak ma chodzicz, czy caly czas po domu?

ok dzieki od dzis zaczelam a ile mniej wiecej godzin tak ma chodzicz, czy caly czas po domu?
Kobitki w Bartku powiedzialy ze przynjamniej 3 godziny dziennie. My sie tego trzymamy ale tez pozwalam Staskowi chwile bez kapci polatac:-)

Telewizor ma spieprzony kineskop tak wiec kibel. J pojechal po gwarancje - moze sie uda...poza tym dola czesc nastepna gdyz ta jego praca w Hoalndii wcale nie wyglada tak bajkowo:-:)dry:kasa mala a wyrzeczen (rozlaka, obcy kraj, obce lokum) i pracy ( nadgodzin w weekendy) od groma:szok::baffled:

Donkat ale mi szkoda Julitki po przeczytaniu Twojego posta :-( czasem stary jak idzie ogromny kret to dupa boli jak cholera, a co dopiero małe dzieciątko :sad:

Moniu zabiegana jesteś :tak: ale rozumiem rozumiem bo sama czuję się czasem jak na karuzeli.

Hruda obawiam się, że nie uwzględnią tego w gwarancji :confused: choć mogę się mylić.

Justynka przypomniałaś mi co miałam napisać :ninja2: Kasia zamówiła specjalistyczną literturę dla niepoprawnych romantyczek :-p:cool2::rolleyes::oo::huh: czytać Harlequin :happy2: cztery książki za 17,90 :sorry2: będę czytać a co!!!!! A Ty co planowałaś wypożyczyć???? Co lubisz czytać???? Ja oprócz wyżej wymienionych uwielbiam kryminały i horrory :tak::laugh2:

Majandra gratulacje opanowania kolejnego języka :-D

Witam i ja czytam sumiennie każdego dnia :-)

Najpierw najważniejsze POZDROWIENIA OD CARIOCY czuje się w miarę dobrze i zadowolona jest z ostatniego USG jak tak dalej będzie się czuła to za kilka tygodni moze wyjdzie do domku, Staśkiem zajmuje się tatuś z teściową na spółkę. Tak więc dziewczyny TRZYMAJMY KCIUKI oby wszystko było ok.

Co do smoka to u nas będzie porażka co prawda Igor używa go tylko do spania ale za to jak tylko jest po kąpieli i kładę go do łóżka to automatycznie krzyczy że chce "moka" "moka daj":baffled: nie wiem jak to będzie aż się boje wrrrr

Hrudzia to faktycznie klimaty u Was nie fajne wszystko na raz się sypie praca, różnice zdań , i jeszcze ten TV najważniejsze że Staś cały uffff nie chcę myśleć co by było gdyby................ tfu tfu

Moniu
a kiedy my się doczekamy fotki nowego nabytku???

Asiek ze smokiem nie doradzę sama się boję :baffled:

Agulka zakupy porobione???? No wiesz bikini, klapeczki te sprawy bo Tunezja czeka

cdn.......
bo właśnie Igor przybiegł z pokoju zobaczyć co robię :sorry2:o on tu idzie z piłką :baffled::szok:.........................

Kolejny dzień wkurzania się na Maję, o szok..................wr................ w poniedziełek w końcu oddelegowuję Maję do przedszkola a J od poniedziałku ma 3 tyg urlopu.......

Donkat Adas też jeszcze nie miał zatwardzenia, a Julitki bidulki szkoda..... czopek pomógłby szybciej, raz na iks lat nie zaszkodzi....

Oto tłumaczenie: :-p:-D
Mateusz w końcu wymyślił, że z nocnika można zrobić kapelusz... Jak ambitnie. Małż-dziad coś mi poprzestawiał, kurcze, a na gg wszystko ok.
Majandra moj geniuszu:-D Tylko maly dziad. Co mam zrobic z tymi literkami,bo mam poprzestawiane i nie mam polskich liter:baffled:

Justynka przypomniałaś mi co miałam napisać :ninja2: Kasia zamówiła specjalistyczną literturę dla niepoprawnych romantyczek :-p:cool2::rolleyes::oo::huh: czytać Harlequin :happy2: cztery książki za 17,90 :sorry2: będę czytać a co!!!!! A Ty co planowałaś wypożyczyć???? Co lubisz czytać???? Ja oprócz wyżej wymienionych uwielbiam kryminały i horrory :tak::laugh2:
och nie Harlekiny to zupelnie nie dla mnie. Takie ckliwe bajki o Kopciszku, bleee Ja lubie opowiesci, takie obyczajowe, czasami trafie na jakis fajny poradnik, cos z psychologii

reklama
Nuśka dzięki za wieści od Carioci przkaż jej ucałowania i powiedz że trzymamy kciuki żeby teraz już było tylko coraz lepiej:tak:

Agulka to od poniedziałku Ty zaczynasz swój urlop;-) Maja do przedszkola Adaś z tatusiem a mamusia błoga laba;-)

Justyna co do literatury to widzę że mamy podobne gusta;-)

Do góry