witam!!
dopiero poludnie a ja sie czuje jakbym juz wlaczyla ponad 24h!!!
noc tragiczna- julitka ciagle poplakiwala i sie budzila, bo brzuszek bolal:-(
po tej jelitowce ma zatwardzenie. od trzech dni skarzy sie na brzuch,a nie robila kupki. najgorsze ejst to, ze sie bala zrobic, bo nawet nie stekala a jak zaczelo sie jakies parcie to w placz i schodzila z nocnika. z przychodni rano wracalysmy juz "na sygnale" i tak przez caly czas do 12
ciagly placz, z nocnika na sedes, z sedesu w pieluche, z pieluchy do lozeczka i tak w kolko. jak kazalam postekac to darcie sie wzmoglo, bo sie bala:-(myslalam, ze juz sie wykoncze
nad ranem dalam z mlekiem lactuloze, a teraz i termometr w pupke i nawet wode z mydlem. w koncu wzielam ja na sile na rece, rozkraczylam i w ogolnej histerii poszlo-uuufff;-)
jestem wykonczona a mala spi, bo tez opadal z sil:-(
niech ten brzuch juz nam da spokoj, bo za dlugo jak dla mnie to trwa
kobietki, wasze maluchy po jelitowce tez mialy problemy z kupka?
a gdzie sie podziewa
Monia? ciaGLE jezdzi i nie am czasu do nas zajrzec?
wczoraj wieczorem zlapalam nerwa: kapiemy sie, siedzimy w wannnie, niunka spi atu moja kom. dzwoni jak wscielka, wiec lece szybko do pokoju. jak sie okazalo stali przed furtka nowozency, zeby nas zaprosic na wesele. byla godz. 21
bez uprzedzenia o tej porze w gosci do domu, gdzie ejst dziecko
zla bylam jak cholera
poszli najpierw kilka domow dalej do ciotki, amy w tym czasie biegiem doprowadzilismy sie do stanu uzywalnosci.
grunt to miec wyczucie
majandra, relacja od alergologa;-):
najpierw mamy zrobic testy podstawowe i pokarmowe, zeby nas naprowadzily an ajkis trop. do tego czasu stosowac do pielegnacji kosmetyki z serii Emolium. kolejna wizyta po testach w czerwcu.
Julitka oczywiscie sie bala i dala popis krzyku
A donkat czyli nie musza to byc jakies specjalne buty wazne zyby mialy zapietek sztywny tak?
moje sandalki byly z tych normalnych, tylko mialy wlasnie sztywny zapietek i sa ok. tak tez mi mowila rehabilitantka, zeby na to zwracac uwage.
sprobuj jej zajkladac butki na odwrot, tylko w domu, na dworze nie. to nie powinno zrobic malej krzywdy, a moze pomoze;-)
Jesteśmy po wizycie u alergologa. Oliwka ma stwierdzone AZS. Na jakiś czas musimy przejść na ścisłą dietę - karmię ja jeszcze. No i wprowadzać będę po jednej nowości dziennie, żeby dość do tego co ją uczula.
Wiecie jakie są dobre kołdry i poduszki antyalergiczne? Wole wymienić stare.
kolder ani poduszek nie znam
a testy miala robione?
d
generalnie jakbym dała jej w dzien smoka i nie zabrała to pewnie cały czas miałam by go w buzi
dlatego choćby nie wiadomo co się działo za dnia go nie dostanie...
asiek, wg mnie to w dzien to juz dawno powinna miec zabronionego smoczka. u nas jest tylko w nocy a i tak uwazam, ze za czesto.
sprobuj malymi kroczkami. jak sie zabawi, to zabierz, schowaj, zeby nie widziala i potem an coraz dluzszy czas, az sie przestanie sie upominac
a tak z ciekwaości to ile mam z naszego forum daje na noc smoka??
Hruda, Agulka, Donkat jak dziaciaczki się dziś czują????
opisalam wyzej;-)