reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Donkat a do tego alergologa to ze skierowaniem od swojego lekarza????????////

:tak::tak:

acha, wyniki krwi Julitka ma prawidlowe:-)

Moze diete zmien na jakas wysoko blonnikowa, dodaj jogurtu z otrebami itd

Wlasnie zauwazylam ze po akcji Stas-telwizor zostala dzira w panelu...km swietnie:wściekła/y::-:)dry:

ostatnio malo co jadla, chleba wogole bo ja gryzie;-) z kazdym dniem podjadala wiecej, a byly to glownie jablka, rodzynki, rosol, jogurt, ser zolty i kielbasa:szok:, acha, no i banany, ktore chyba lekko zatwardzaja:zawstydzona/y:
bardzo duzo pila. w zasadzie powinno byc ok. oj, boje sie teraz, ze jeszcze przez jakis czas bedzie sie bala zrobic kupke i sie moze to powtorzyc:-(

same straty:szok: ja bym odebrala malemu z kieszonkowego;-):-)

To u nas z dyduchem jest masakra,bo w ciągu dnia często domaga się z wielką histerią. Jak mu nie dam to otwiera szufladę i wiesza się na niej albo ją kiedyś wyłamie albo przewróci na siebie komodę:shocked2:
Byliśmy w mieście. Tzn. teściowa chciała jechać. Miałam wejść do biblioteki,ale po jednej rundce po mieście odechciało mi sie:angry:

no wlasnie, najgorzej jest, jak jeszcze ssie w dzien:sorry2:

a czemu sie odechcialo, tesciowa cie :wściekła/y:?

reklama
Donkat strasznie mi szkoda Julitki:-( biedactwo sie musi tak męczyć:-( ja niestety też nie pomogę bo Tuśka po jelitówce żadnych problemów z kupką nie miała:no:

Donkat jestem jestem:tak:a z tym jeżdżeniem to trafilaś w 10 bo codziennie cos :-Dwe wtorek bylam u mojej mamy na caly dzień ,wczoraj na urodzinach u córki szwagierki a dziś z Olą u arelgologa:-Dmaly juz śpi ponad 2,5godziny:szok:Ola u babci a ja męczylam sie ponad 2 godzny żeby polączyć się z internetem:wściekła/y:wkońcu jak mi się udalo to pewnie zaraz mlody się obudzi:baffled:
Hurdzia dobrze że Stasiowi nic się nie stalo a telewizor...przynajmniej będziesz miala okazję kupic plazmę:-p
Asiek ja uważam tak jak dziewczyny że na noc zostaw jej jeszcze tego smoka a w dzień staraj się ją czymś zająć aby o nim nie myslala:tak:
Cariorcia bardzo mi szkoda Ciebie od początku same komplikacje:-(życzę ci żeby lożysko sie podnioslo i żeby wszystko bylo ok:tak:
Luandzia tez masz nieciekawie:baffled:a jak wyniki są już?mam nadzieje że będą dobre no i tobie też życze żebys wkońcu poczula się lepiej:tak:
Agulka dobrze że już jesteście w domku bo to co pisalaś o tym szpitalu to szok:szok:no i dobrze że Adaś już lepiej sie czuje
Donkat Mateusz tez jeczcze nigdy nie mial zatwardzenia nawet po tej ostatniej jelitówce:no:a może spróbuj następnym razem zapodać jej czopek glicerynowy:sorry2:
Majandra to ile Maciuś mówi?bo ja tez się zaczynam coraz bardziej martwić mową czyt. niemową Mateuszka bo on mówi zaledwe 5-6 słów:-(może tez powinnam poprosić pedriatrę o skierowanie do logopedy:sorry2:chociaż ja podobno też późno zaczelam mówić:dry:

Majandra to ile Maciuś mówi?bo ja tez się zaczynam coraz bardziej martwić mową czyt. niemową Mateuszka bo on mówi zaledwe 5-6 słów:-(może tez powinnam poprosić pedriatrę o skierowanie do logopedy:sorry2:chociaż ja podobno też późno zaczelam mówić:dry:
Maciuś mówi też jakieś 6 słów. Tylko on chodzi do logopedy tak jak Hruda pisała, dzięki temu, że ma rehabilitacje. Ale możesz spróbować poprosić o skierowanie, może Ci się uda je uzyskać.

Donkat, może śliwek suszonych daj Julitce. Zje?

Maciuś siedzi na nocniku, ogląda Dzieciaki górą i odpowiada na pytania

reklama
Do góry