reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam i ja czytam sumiennie każdego dnia :-)

Najpierw najważniejsze POZDROWIENIA OD CARIOCY czuje się w miarę dobrze i zadowolona jest z ostatniego USG jak tak dalej będzie się czuła to za kilka tygodni moze wyjdzie do domku, Staśkiem zajmuje się tatuś z teściową na spółkę. Tak więc dziewczyny TRZYMAJMY KCIUKI oby wszystko było ok.

Kilka tygodni:szok::szok::szok:wsplczuję ja to po kilku dniach mialam zawsze dość a co dopiero tak dlugo:szok:ale dla zdrowia dzidzi to idzie przeleżec i cale 9 miesięcy:tak:

Moniu
a kiedy my się doczekamy fotki nowego nabytku???

doczekacie sie doczekacie tylko najpierw muszę porobić jakieś fotki:zawstydzona/y::tak:
cdn.......
bo właśnie Igor przybiegł z pokoju zobaczyć co robię :sorry2:o on tu idzie z piłką :baffled::szok:.........................
Igorek hyba rzucil pilką w komputer bo mial być ciąg dalszy a tu cisza....:baffled::sorry2::cool2::cool::confused2::-D

Ciarorcia trzymamy mocno kciukasy:tak::tak::tak:

reklama
Agulka to od poniedziałku Ty zaczynasz swój urlop;-) Maja do przedszkola Adaś z tatusiem a mamusia błoga laba;-)
Boziu proszę by te słowa się spełniły:tak::tak::tak::-D:-D:-D.................. a przynajmniej by nie musiała wstawać o 6 z łóżka:sorry2:. Tatuś się zajmnie małym a ja Maję odstawię na 8:30 do przedszkola:tak::tak::tak: - uwielbiam to . a po drodze świeże bułeczki............ oby do poniedziałku;-)

Obiecałam że wrócę więc wróciłam ale co miałam komu napisać :confused: zapomniałam

Co tu tak pusto ostatnio na forum????

Justyna nocniko-kapelusz :-D:-D

Kasiu
trzymam kciuki za Twoja pracę

Buuuu ledwo usiadłam a mąż już buczy że chce kompa no może nie tylko kompa chce:rofl2::sorry:

Boziu proszę by te słowa się spełniły:tak::tak::tak::-D:-D:-D.................. a przynajmniej by nie musiała wstawać o 6 z łóżka:sorry2:. Tatuś się zajmnie małym a ja Maję odstawię na 8:30 do przedszkola:tak::tak::tak: - uwielbiam to . a po drodze świeże bułeczki............ oby do poniedziałku;-)

Trzymam mocno za to kciuki bo po tych ostatnich przeżyciach z pewnością Ci się należy odpoczynek:-)

Nie wierze własnym oczom :-D:cool2: nikogo tu nie było od godz 21.00 :szok:

Dziś ja się witam jako pierwsza :sorry2: tzn że inne mamusie z grzecznymi dzidziusiami jeszcze smacznie chrapią :dry:

O godz 11.00 mają wyłączyć prąd i włączyć dopiero ok godz 15 więc ewakuuje się do bloków. Młody teraz siedzi na swojej ciężarówie i ogląda Teletubisie R mu przedwczoraj nagrał płytę i teraz ma co oglądać.

Agulka i ja Tobie życzę, aby tak było i abyś miała faktycznie trochę luzu!!!

witam w piękny sloneczny poranek:-)
wlaśnie ugaduję się z koleżanką na GG na plac zabaw skorzystać z tej pięknej pogody:tak:mamy się spotać o 10 więc pozostalo mi niewiele czasu a dzieci jeszcze w piżamach:zawstydzona/y:zmykam ubierać dzieci :tak:
Milego dnia życzę wszystkim BBonom:-)

Witam i ja w słoneczny poranek:-) właśnie dopijam kawkę i zastanawiam się co zrobić z tak pięknym dniem:confused: napewno muszę iść na zkupy bo coś na obiad trzeba zrobić a koncpepcji brak:baffled: może w sklepie wymyślę jaką zupe oby szybką bo przydałoby się jakieś okno umyć jak mała pójdzie spać bo już straszą:growl: miłego dnia wszystkim życzę:tak:

A tu pustki......
Adaś wczoraj zrobił 2 luźne kupy a dziś rzadzizna.......... bleeeeee, kurcze czyzby cos podłapał w szpitalu, bo tam dzieci srały.............. czy może organizm tak reaguje na antybiotyk, bo mi jeść nie chce..... tylko pije ( na szczęście) , na śniadanko ugryzł tylko kanapeczkę z nutellą..............
wczoraj na kolację pół pomidora................ wrrrrrrrrrrrrrrrrrr nawet ciastek czy innych zakazanych słodkosci nie chce..............

Własnie usnął ( męczył się ze 20 min) , bo po 14 jedziemy do lekarza.........
Pogoda piekna, nawet nie wiedziałam, że taka jest............. a ja od ponad tyg w ścianach siedzę.........

Miłego dnia...... sprzdałam Adasia zeszłoroczne sanadłki , więc dziś poluję na nowe.....

Dziewczyny, które leciały samolotem mam pytanie. Co z wózkiem, bo chciałabym go miec aż do samego wejścia na pokład, coś się za to płaci??????

reklama
Agulka ja nie pomogę bo nie leciałam:no: a co do luźnych kup to może być skutek antybiotyku no i weź też pod uwagę że nic konkretnego nie je tylko przede wszystkim pije więc i kupy mają prawo być luźniejsze:tak: przynajmniej tak mi blondynce się wydaje:baffled:;-)
Byłyśmy z Tuśką na targu i zamiast głupia sobie coś kupić za wczorajszy napiwek to nabrałam kilka koszulek dla M:zawstydzona/y: co prawda jeszcze nie płaciłam ale minimum 3 mu zostawie. No i wychodząc z targu trafiłam na świeżutki szczaw więc na obiad szczawiowa z jajeczkiem;-) a że sprzedawał go miły starszy pan i to taki łąkowy szczaw to wzięlam więcej i pomroziłam będzie na 3 zupy w zimie:-)

Do góry