właśnie jak byliśmy w szpitalu to miejscowa gazeta opisywała co się dzieje na tym oddziale......... więc posżło w świat...... ja myslę, że oni chyba specjalnie tak robią, bo pediatrii na razie nie chcą przenosic do nowowybudowanego szpitala......... chyba taka drogą chcą tego dokonać, nie wiem ja tak myślę....Agulka cieszę się że już jesteście w domku bo jak wiadomo wszędzie dobrze ale w domu najlepiej i do zdrówka szybciej się dochodzi czego życzę Adasiowi a swoją drogą to może jednak pomyśl o zgłoszeniu tak anonimowo sytuacji na tym oddziale do sanepidu bo to karygodne aby dzieci leczyć w takich warunkach
reklama
:----( jak mi przykro, zdrówka Caricocia...no i zle wiesci, od Carioci. Odpisala ze ma lozysko przodujace, jest w szpitalu ze o maly wlos odeszly by wody ale na razie jest ok...ale chyba bedzie lezec tam do konca ciazy
właśnie jak byliśmy w szpitalu to miejscowa gazeta opisywała co się dzieje na tym oddziale......... więc posżło w świat...... ja myslę, że oni chyba specjalnie tak robią, bo pediatrii na razie nie chcą przenosic do nowowybudowanego szpitala......... chyba taka drogą chcą tego dokonać, nie wiem ja tak myślę....
To dobrze że ktoś się już tym zajął nie wyobrażam sobie co muszą przeżywać matki z dziećmi które tam leż np 2 tygodni
baaaardzo mi przykro z powodu Cariocy:----( nawet nie chce sobie wyobrażać co teraz przechodzi:----(
a co do allegro to Hurdzia mnie nieźle zna
oto moje zdobycze
http://www.allegro.pl/item624008606_sliczna_rozowa_sukieneczka_na_lato_rozmiar_86.html
CHEROKEE BAWEŁNIANA BLUZECZKA APLIKACJE 86 CM (619031066) - Aukcje internetowe Allegro
MOTHERCARE spodnie rybaczki mega hafty 12/18MCY (619762679) - Aukcje internetowe Allegro
Śliczna letnia sukienka bez rękawów (614514622) - Aukcje internetowe Allegro
ŚLICZNY SWETEREK DISNEY Z KOTKIEM 86 (617716832) - Aukcje internetowe Allegro
jestem uzależniona
a co do allegro to Hurdzia mnie nieźle zna
oto moje zdobycze
http://www.allegro.pl/item624008606_sliczna_rozowa_sukieneczka_na_lato_rozmiar_86.html
CHEROKEE BAWEŁNIANA BLUZECZKA APLIKACJE 86 CM (619031066) - Aukcje internetowe Allegro
MOTHERCARE spodnie rybaczki mega hafty 12/18MCY (619762679) - Aukcje internetowe Allegro
Śliczna letnia sukienka bez rękawów (614514622) - Aukcje internetowe Allegro
ŚLICZNY SWETEREK DISNEY Z KOTKIEM 86 (617716832) - Aukcje internetowe Allegro
jestem uzależniona
Ostatnia edycja:
ow asiek za 1 zl nie wierze normalnie, jak kupujesz za zlotowke czy 2 ile placisz za przesylke? oplaca sie to
za przesyłkę płace około 6zl więc moim zdaniem opłaca się :-)
generalnie staram się żeby ciuszek plus przesyłka nie kosztował więcej niż 16zl
ja zawsze zaznaczam na allegro zeby pokazywało ciuszki max do 11zl i wówczas czasem coś się trafi:-)
zastanawiam się jeszcze nad tym komplecikiem
MOTYLKI*** bluzeczka+spódniczka 1,5-2L*** (623060241) - Aukcje internetowe Allegro
MOTYLKI*** bluzeczka+spódniczka 1,5-2L*** (623060241) - Aukcje internetowe Allegro
luandzia1
Entuzjast(k)a
Cześć babeczki
bardzo mi przykro z powodu Carioci i mam nadzieję że dzidzią będzie wszystko dobrze a łożysko jeszcze się podniesie
Agulka cieszę się że już jesteście w domu i przede wszystkim że z Adasiem już lepiej
ja nadal siedzę w domu i chyba tak już zostanie do końca ciąży jutro idę na badania no i czeka mnie jeszcze wizyta u kardiologa endokrynologa i chyba neurologa bo cały czas roi mi sie słabo a nie chcę iść do szpitala więc muszę to załatwić we własnym zakresie
trochę mniej wymiotuję ale mam problemy z tymi omdleniami strasznie mi smutno bo nie jestem w stanie zająć się Zuzią (nadal przychodzi niania) i widzę też że małej brakuje mamy :-(trochę mówiąc szczerze mnie to dobija co nie najlepiej odbija się na moim samopoczuciu
przepraszam że wpadam do was jak po sól i tylko sie żalę ale czulę się ostatnio bardziej samotna niż kiedykolwiek zwłaszcza że W jest też już chyba przemęczony tym wszystkim i puszczają mu nerwy
no nic trzymajcie się życzę wam i dzieciakom dużo zdrowia i nie wykreślajcie mnie jeszcze z grona wrześniowek pozdrawiam
bardzo mi przykro z powodu Carioci i mam nadzieję że dzidzią będzie wszystko dobrze a łożysko jeszcze się podniesie
Agulka cieszę się że już jesteście w domu i przede wszystkim że z Adasiem już lepiej
ja nadal siedzę w domu i chyba tak już zostanie do końca ciąży jutro idę na badania no i czeka mnie jeszcze wizyta u kardiologa endokrynologa i chyba neurologa bo cały czas roi mi sie słabo a nie chcę iść do szpitala więc muszę to załatwić we własnym zakresie
trochę mniej wymiotuję ale mam problemy z tymi omdleniami strasznie mi smutno bo nie jestem w stanie zająć się Zuzią (nadal przychodzi niania) i widzę też że małej brakuje mamy :-(trochę mówiąc szczerze mnie to dobija co nie najlepiej odbija się na moim samopoczuciu
przepraszam że wpadam do was jak po sól i tylko sie żalę ale czulę się ostatnio bardziej samotna niż kiedykolwiek zwłaszcza że W jest też już chyba przemęczony tym wszystkim i puszczają mu nerwy
no nic trzymajcie się życzę wam i dzieciakom dużo zdrowia i nie wykreślajcie mnie jeszcze z grona wrześniowek pozdrawiam
reklama
Luandzia - pewnie ze cie nie skrealemy. Zagladaj czesciej...I oby badania wypadly pomyslnie...
...a co do natroju to mam podobnie. Moja kolezanka psycholog mam mi nawet poszukac jakiegos dobrego psychologa ktory przyjmowalby na NFZ (bez laski J) i wydobyl mnie z tej przepasci:-( bo chyba zle ze mna...
Carioca pozdrawia was goraco i dziekuje za kciukaski!
A moj Stasio znow zagoraczkowal, zreszta caly czas to sie utrzymuje.... Jutro o 12 znow ide do pediatry - to chyba nie jest fajnie ze taki maly rganizm goraczkuje 5 dobe:-(
...a co do natroju to mam podobnie. Moja kolezanka psycholog mam mi nawet poszukac jakiegos dobrego psychologa ktory przyjmowalby na NFZ (bez laski J) i wydobyl mnie z tej przepasci:-( bo chyba zle ze mna...
Carioca pozdrawia was goraco i dziekuje za kciukaski!
A moj Stasio znow zagoraczkowal, zreszta caly czas to sie utrzymuje.... Jutro o 12 znow ide do pediatry - to chyba nie jest fajnie ze taki maly rganizm goraczkuje 5 dobe:-(
Podziel się: