reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
właśnie wykąpaliśmy Zuzię i ona wiecie jest chyba najlepszym terapeutom jest taka śmieszna nauczyła się mówić całe aniele boży i teraz w kółko to powtarza bo jej bijemy brawo (a jak nie to sama sobie bije) i oczywiście młoda pęka z dumy
całuje mnie też po brzuchu i mówi moja Klarcia taki mały dzidziuś
Hruda idź koniecznie do lekarza a czy Staś ma jeszcze jakieś objawy kaszle albo ma katar ?
całuje mnie też po brzuchu i mówi moja Klarcia taki mały dzidziuś
Hruda idź koniecznie do lekarza a czy Staś ma jeszcze jakieś objawy kaszle albo ma katar ?
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Przykro mi,że niektóre ciąże są takie,a nie inne... Przecież te 9 miesięcy powinno minąć w pełnym szczęsciu i oczekiwaniu,a nie w nerwach i strachu.
Luandzia wiem,że przykro Ci z powodu Zuzi,ale wielką ulgą jest dla Ciebie fakt,że macie super nianię z którą Zuzia zżyła się i nie musicie szukać kogoś na gwałt.
Hrudzia ja do jakiegoś terapeuty też wybrałabym się,a z drugie strony boję się co wyciągnąłby ze mnie. Jakieś uśpione demony
Tym czasem idę po 2 piffko
Luandzia wiem,że przykro Ci z powodu Zuzi,ale wielką ulgą jest dla Ciebie fakt,że macie super nianię z którą Zuzia zżyła się i nie musicie szukać kogoś na gwałt.
Hrudzia ja do jakiegoś terapeuty też wybrałabym się,a z drugie strony boję się co wyciągnąłby ze mnie. Jakieś uśpione demony
Tym czasem idę po 2 piffko
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
A właśnie jeszcze o Stasiu,a raczej gorączce. A wybierz się do jakiegoś innego lekarza. Czasami jakieś głupie niby bezobjawowe wirusy są,coś na styl trzydniówki
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Luandzia, Carioca, dużo zdrówka i wytrwajcie, dziewczyny, jeszcze trochę.
Asiek, gratulacje za odstawienie smoka. I brawa dla Julii :-)
A jest może taki terapeuta, co wypleniłby ze mnie lenistwo?
Asiek, gratulacje za odstawienie smoka. I brawa dla Julii :-)
A jest może taki terapeuta, co wypleniłby ze mnie lenistwo?
luandzia1
Entuzjast(k)a
Justyna psychologowie to nie szamani ;-) przynajmniej mnie na studiach nie uczyli sztuki wywoływania demonów
a piwa zazdroszczę...
a piwa zazdroszczę...
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Majandra na lenistwo najlepsze są goniące terminy
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
niby tak,ale trochę strach co można sobie uświadomić podczas takiej terapii. A chciałybyście kiedyś poddać się hipnozie?Justyna psychologowie to nie szamani ;-) przynajmniej mnie na studiach nie uczyli sztuki wywoływania demonów
a piwa zazdroszczę...
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Justyna, mnie goni termin i co z tego...
reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
właśnie chciałam napisać że mnie gonią terminy ze wszystkich stron i wcale mnie to nie wzrusza
a terapeuta po to jest żeby pomóc w wyrażeniu tego co nam przeszkadza ale o to chyba chodzi bo gdyby nam to co "nieuświadomione" nie przeszkadzało to nie szukalibyśmy pomocy
ja kiedyś chodziłam na taką terapię z hipnozą ale właściwie to była taka bardziej pogłębiona relaksacja stosowałam też autohipnozę lecząc się z bezsenności zresztą z dużym powodzeniem ale nie wyglądało to jak na filmach ;-)
a terapeuta po to jest żeby pomóc w wyrażeniu tego co nam przeszkadza ale o to chyba chodzi bo gdyby nam to co "nieuświadomione" nie przeszkadzało to nie szukalibyśmy pomocy
ja kiedyś chodziłam na taką terapię z hipnozą ale właściwie to była taka bardziej pogłębiona relaksacja stosowałam też autohipnozę lecząc się z bezsenności zresztą z dużym powodzeniem ale nie wyglądało to jak na filmach ;-)
Podziel się: