reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

I ja wpadłam się przywitać późnym wieczorem! Dzień minął jak szalony z zakupów wracałyśmy z Tuśką biegiem bo na nagłe opady śniegu złapały:szok::wściekła/y::crazy: mam już dość tej pogody:crazy: później była moja siostra i sobie pogadałyśmy.Twierdzi że tre przykurcze rączek już się nie pojawiają u Szymusia:no::tak: jednak przyjęła do wiadomości że jeśli znó to powróci to jednak przydałaby się konsultacja z neurologiem. A no i muszę się pochwalić że tak na poprawę humoru wieczorkiem zadzwoniła do mnie kierowniczka i powiedziała że udało się i dostaniemy podwyżki od przyszłego miesiąca:tak: także dzień zakończył się super. Uciekam bo oczka mi się kleją:zawstydzona/y:

Monia super dowcip muszę to sobie wydrukować co bym pamiętała:-D

Carioca nie ma to jak gówniane zakończenie dnia:-D:rofl2::rolleyes:

reklama
witam się pokrótce
nie jestem nabierząco bo jakoś mi komp w domu zbrzydł i roboty tyle żże nie wiem w co ręce włozyc, tu zajrze od czasu do czasu ale pisac mi się nie chce
co u nas?
w sumie nic nowego, dzieci znów były chore i znów antybiotyk a tak jestem temu przeciwna teraz podaje im bioaron c no i chyba jutro szymka do przedszkola puszcze albo w czwartek bo juz pół marca nie chodzi pół lutego w sumie wcale tam nie chodzi
doczytałam ze atru ma chorego Tymka i tyle i że kotś za mną teśknił ;) i że mi się zebrało że na główny nie zajrzałams

witam dziś z niezbyt dobrym humorem:-(
byliśmy wczoraj u mojego brata bo D tam im robil ściankę i ich córeczka byla chora(grypa żolądkowo-jelitowa)no i dziśrano obudzil mnie wymiotujący MAteusz i Ola już też wymiotywala i miala biegunkę:-:)wściekła/y:podalam im odrazu acidlak:tak:a najgorsze jest to że to moja wina bo moglam zabrać z tamtąd dzieci(ale dzieci nie mieli z nią tak wielkiego kontaktu bo ona leżala w drugim pokoiku) boże co, co ja sie tlumaczę moja wina i koniec co ze mnie za matka:-:)-:)-(a najgorsze jest to że D wzioldziś do pracy auto i niemam jak z nimi jechać do lekarza poszla bym wózkiem ale tam wieje gorzej niż w kieleckim:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
lece na wątek Leki z babcinej apteki....

Moniu to aby tylko Ciebie jeszcze nie rozebrało. Biedne dzieciaczki :-(a o sobie nawet tak nie myśl :no: jesteś wspaniałą mamą po prostu ten wirus to okropne cholerstwo :crazy:. A nie możesz zamówić taxi????:confused: :rolleyes:

Kuźwa napisałam duzy post i mnie wywaliło!!!!! :crazy: napisze później bo mi się do kibelka chce :-p

Ostatnia edycja:
Moniu to aby tylko Ciebie jeszcze nie rozebrało. Biedne dzieciaczki :-(a o sobie nawet tak nie myśl :no: jesteś wspaniałą mamą po prostu ten wirus to okropne cholerstwo :crazy:. A nie możesz zamówić taxi????:confused: :rolleyes:
nie oplaca się bo do przychodni mam 5 min drogi a taksówka musiala by przyjechać z iasta oddalonego o 12km więc się nie oplaca:no:chyba ich jakoś zababulam i pójde z nimi chyba że do 11 wiatr oslabie bo lekarzdopiero jest od 11

Agulka co do rozmiaru kurtki to ja zawsze kupowałam na wyrost :tak: i dzieki temu mam na tegoroczną wiosne trzy kurteczki dwie na 92 są idelane i ta trzecia na 98 hmmm też jakoś taka za dobra :dry: mam tylko nadzieje, że na jesien jescze bedzie. Mam jeszcze dwa sweterki i dwie bluzy od dresów będą dobre na cieplejszą wiosne i zimniejsze lato :-D

Mnie również rano czekała pobudka. O 5.30 Kuba obudził sie z płaczem, ale wziełam go do siebie przytuliłam i pospał jeszcze do 7 ja niestety musiałam wczesniej wstać, aby zrobić koło siebie bez jeczydła koło nogi.

nie oplaca się bo do przychodni mam 5 min drogi a taksówka musiala by przyjechać z iasta oddalonego o 12km więc się nie oplaca:no:chyba ich jakoś zababulam i pójde z nimi chyba że do 11 wiatr oslabie bo lekarzdopiero jest od 11

No to rzeczywiście musiałabys zapłacić za droge nie wartą świeczki :sorry2: może takie zimne powietrze dobrze im zrobi :tak: pooddychają swieżym powietrzem.

kurcze co mu podam coś do picia to do 30 min wszystko zwraca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:co mam mu podać zeby nie wymiotywal????????????

reklama
Do góry