reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

I ja wpadłam się przywitać późnym wieczorem! Dzień minął jak szalony z zakupów wracałyśmy z Tuśką biegiem bo na nagłe opady śniegu złapały:szok::wściekła/y::crazy: mam już dość tej pogody:crazy: później była moja siostra i sobie pogadałyśmy.Twierdzi że tre przykurcze rączek już się nie pojawiają u Szymusia:no::tak: jednak przyjęła do wiadomości że jeśli znó to powróci to jednak przydałaby się konsultacja z neurologiem. A no i muszę się pochwalić że tak na poprawę humoru wieczorkiem zadzwoniła do mnie kierowniczka i powiedziała że udało się i dostaniemy podwyżki od przyszłego miesiąca:tak: także dzień zakończył się super. Uciekam bo oczka mi się kleją:zawstydzona/y:

Monia super dowcip muszę to sobie wydrukować co bym pamiętała:-D

Carioca nie ma to jak gówniane zakończenie dnia:-D:rofl2::rolleyes:

reklama
witam się pokrótce
nie jestem nabierząco bo jakoś mi komp w domu zbrzydł i roboty tyle żże nie wiem w co ręce włozyc, tu zajrze od czasu do czasu ale pisac mi się nie chce
co u nas?
w sumie nic nowego, dzieci znów były chore i znów antybiotyk a tak jestem temu przeciwna teraz podaje im bioaron c no i chyba jutro szymka do przedszkola puszcze albo w czwartek bo juz pół marca nie chodzi pół lutego w sumie wcale tam nie chodzi
doczytałam ze atru ma chorego Tymka i tyle i że kotś za mną teśknił ;) i że mi się zebrało że na główny nie zajrzałams

witam dziś z niezbyt dobrym humorem:-(
byliśmy wczoraj u mojego brata bo D tam im robil ściankę i ich córeczka byla chora(grypa żolądkowo-jelitowa)no i dziśrano obudzil mnie wymiotujący MAteusz i Ola już też wymiotywala i miala biegunkę:-:)wściekła/y:podalam im odrazu acidlak:tak:a najgorsze jest to że to moja wina bo moglam zabrać z tamtąd dzieci(ale dzieci nie mieli z nią tak wielkiego kontaktu bo ona leżala w drugim pokoiku) boże co, co ja sie tlumaczę moja wina i koniec co ze mnie za matka:-:)-:)-(a najgorsze jest to że D wzioldziś do pracy auto i niemam jak z nimi jechać do lekarza poszla bym wózkiem ale tam wieje gorzej niż w kieleckim:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
lece na wątek Leki z babcinej apteki....

Moniu to aby tylko Ciebie jeszcze nie rozebrało. Biedne dzieciaczki :-(a o sobie nawet tak nie myśl :no: jesteś wspaniałą mamą po prostu ten wirus to okropne cholerstwo :crazy:. A nie możesz zamówić taxi????:confused: :rolleyes:

Kuźwa napisałam duzy post i mnie wywaliło!!!!! :crazy: napisze później bo mi się do kibelka chce :-p

Ostatnia edycja:
Moniu to aby tylko Ciebie jeszcze nie rozebrało. Biedne dzieciaczki :-(a o sobie nawet tak nie myśl :no: jesteś wspaniałą mamą po prostu ten wirus to okropne cholerstwo :crazy:. A nie możesz zamówić taxi????:confused: :rolleyes:
nie oplaca się bo do przychodni mam 5 min drogi a taksówka musiala by przyjechać z iasta oddalonego o 12km więc się nie oplaca:no:chyba ich jakoś zababulam i pójde z nimi chyba że do 11 wiatr oslabie bo lekarzdopiero jest od 11

Agulka co do rozmiaru kurtki to ja zawsze kupowałam na wyrost :tak: i dzieki temu mam na tegoroczną wiosne trzy kurteczki dwie na 92 są idelane i ta trzecia na 98 hmmm też jakoś taka za dobra :dry: mam tylko nadzieje, że na jesien jescze bedzie. Mam jeszcze dwa sweterki i dwie bluzy od dresów będą dobre na cieplejszą wiosne i zimniejsze lato :-D

Mnie również rano czekała pobudka. O 5.30 Kuba obudził sie z płaczem, ale wziełam go do siebie przytuliłam i pospał jeszcze do 7 ja niestety musiałam wczesniej wstać, aby zrobić koło siebie bez jeczydła koło nogi.

nie oplaca się bo do przychodni mam 5 min drogi a taksówka musiala by przyjechać z iasta oddalonego o 12km więc się nie oplaca:no:chyba ich jakoś zababulam i pójde z nimi chyba że do 11 wiatr oslabie bo lekarzdopiero jest od 11

No to rzeczywiście musiałabys zapłacić za droge nie wartą świeczki :sorry2: może takie zimne powietrze dobrze im zrobi :tak: pooddychają swieżym powietrzem.

kurcze co mu podam coś do picia to do 30 min wszystko zwraca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:co mam mu podać zeby nie wymiotywal????????????

reklama
Do góry